5 țări în care am putea învăța cu adevărat ce înseamnă orgasmul

10.APRILIE.2019
5 țări în care am putea învăța cu adevărat ce înseamnă orgasmul
Cupluri AUTOR: Luiza Teodorescu FOTO: pexels.com
Specialiștii au decis – acestea sunt câteva dintre locurile cu o energie erotică de neegalat. Plănuiește un city break acolo pentru a-ți condimenta

relația. Unul dintre cele mai cunoscute site-uri internaționale de întâlniri a făcut un top al țărilor în care femeile fac dragoste cel mai des și ajung de cele mai multe ori la orgasm. O vizită în aceste locuri poate aduce schimbări importante în relația ta. Iată care sunt acestea: Belgia este cunoscută pentru ciocolata și vafele sale tradiționale, dar și pentru că femeile sunt extrem de active la capitolul dragoste.

Studiile au arătat că ele ajung la orgasm de 13,86 ori pe săptămână.

Franța nu este tocmai o surpriză în acest top, deoarece știm cu toții legendele despre potența francezilor. Cu siguranță am putea învăța ceva de la ei, dacă ne gândim că în Franța sunt femei care ajung la orgasm de 11,34 ori pe săptămână.

Loading...

În top le găsim și pe femeile din Irlanda, care ajung la orgasm de 10,64 ori pe săptămână. Se pare că alcoolul și vremea rece ar fi atuurile lor.

Femeile din Spania ajung de 9,73 ori pe săptămână la orgasm, iar motivație este dată de bucătărie, dar și flerul și pasiunea înnăscută.

Olanda este una dintre țările în care se pune un accent deosebit pe libertate, ceea ce le ajută pe femeile de acolo să ajungă la extaz de 9,31 ori pe săptămână.

Fiecare dintre aceste popoare are propriile secrete care aduc satisfacția în viața de cuplu, trucuri pe care le putem învăța doar vizitând aceste locuri.

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
0  0
VOTURI
789
0
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Soarele se află în semnul zodiacal VĂRSĂTOR de la 20 ianuarie – 18 februarie. Este locul de
Zodia Scorpion dragoste. Ce iubește femeia Scorpion, femeia scorpion în dragoste și bărbatul
Senzual, frumos și iubitor, preferă plăcerile sexuale ale vieții, având o vitalitate

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
MAGAZIN ONLINE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.