Aplica

5 țări în care am putea învăța cu adevărat ce înseamnă cu adevărat plăcerea

5 țări în care am putea învăța cu adevărat ce înseamnă cu adevărat plăcerea

Specialiștii au decis – acestea sunt câteva dintre locurile cu o energie de neegalat. Plănuiește un city break acolo pentru a-ți condimenta

relația. Unul dintre cele mai cunoscute site-uri internaționale de întâlniri a făcut un top al țărilor în care femeile fac dragoste cel mai des și ajung de cele mai multe ori la plăcere. O vizită în aceste locuri poate aduce schimbări importante în relația ta. Iată care sunt acestea: Belgia este cunoscută pentru ciocolata și vafele sale tradiționale, dar și pentru că femeile sunt extrem de active la capitolul dragoste.

Studiile au arătat că ele ajung la plăcere de 13,86 ori pe săptămână.

Franța nu este tocmai o surpriză în acest top, deoarece știm cu toții legendele despre potența francezilor. Cu siguranță am putea învăța ceva de la ei, dacă ne gândim că în Franța sunt femei care ajung la plăcere de 11,34 ori pe săptămână.

În top le găsim și pe femeile din Irlanda, care ajung la plăcere de 10,64 ori pe săptămână. Se pare că alcoolul și vremea rece ar fi atuurile lor.

Femeile din Spania ajung de 9,73 ori pe săptămână la plăcere, iar motivație este dată de bucătărie, dar și flerul și pasiunea înnăscută.

Olanda este una dintre țările în care se pune un accent deosebit pe libertate, ceea ce le ajută pe femeile de acolo să ajungă la extaz de 9,31 ori pe săptămână.

Fiecare dintre aceste popoare are propriile secrete care aduc satisfacția în viața de cuplu, trucuri pe care le putem învăța doar vizitând aceste locuri.

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
euPlatesc
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!