Aplica

5 sfaturi pentru o relație de lungă durată pentru când simți că ceva nu merge

5 sfaturi pentru o relație de lungă durată pentru când simți că ceva nu merge

Sfaturi de urmat dacă vrei ca relaţia ta să dureze și să treacă peste momentele de rutină. A avea o relație înseamnă să lupți pentru ea, să te implici,

să muncești. În societatea aceasta pare din ce în ce mai greu să menții vie o relație, să nu se distrugă la fiecare tentație și focul dragostei să rămână aprins cât mai mult timp. Iată 5 sfaturi pentru momentele când simți că totul se duce la vale.

1. Condimentează latura amoroasă. Adu ceva nou în dormitor, scapă de rutină! Dacă ești în pană de idei, inspiră-te de pe internet, din cărți sau din filmele de profil. Puteți face asta împeună, e foarte incitant. Căutați locuri noi, poziții noi și jocuri.

2. Învață să ceri ce îți dorești. Dacă până acum erai genul de persoană care evita să ceară, schimbă rolul. Fii dominatoare uneori.

3. Nu-l face să se simtă mai puțin important. Știm că jobul, copiii, pasiunile sunt importante și îți ocupă mult timp, dar nu îți pune partenerul pe ultimul plan din viața ta. Mare parte dintre bărbați au nevoie să se simtă importanți pentru partenerele lor.

4. Petreceți timp de calitate împreună. Multe cupluri care au mult timp de când sunt împreună au tendința să uite să se distreze împreună. Ieșiți la spectacole, la film, la plimbare, la „întâlnire”, așa cum făceați la început.

5. Ieșiți din zona de confort. E mai ușor să rămâi în zona pe care o cunoști și să faci lucrurile pe care le știi, dar invariabil se instalează monotonia și încetul cu încetul puteți începe să nu vă mai simțiți bine împreună. Așa că, încercați în fiecare zi ceva nou – un fel de mâncare, o băutură sau, după cum spuneam, o poziție diferită. Astfel, țineți plictiseala departe de relația de cuplu.

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
euPlatesc
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!