Transport gratuit peste 170 lei
Aplica

5 semne că trăiești o iubire adevărată

5 semne că trăiești o iubire adevărată

Iubirea adevărată există și oricine poate să trăiască o poveste demnă de filele unui roman de dragoste! Speranța nu ar trebui să piară vreodată, chiar

dacă drumul spre ea este întunecat și plin de obstacole și dezamăgiri. Uneori, iubirea adevărată pare că e chiar în fața noastră, în timp ce alteori ne poate lua prin surprindere. Iata 5 semne care ne arată că povestea de dragoste pe care o trăim este profundă, adevărată și că va trece testul timpului, ca orice altă piedică. 1. Dragostea adevarată nu poate fi obținută cu forța ori impusă, ea poate veni doar în mod natural.

2. Dăruirea se face necondiționat, deoarece dragostea nu este o negociere. Gesturile vin din inimă! Fiecare dintre cei doi face eforturi pentru a-l vedea pe celălalt fericit, fără a aștepta să fie recompensat pentru asta. Pe de altă parte, atunci când iubirea e adevărată, partenerii își sunt alături atât în clipele de fericire, cât mai ales în cele grele, de deznădejde, de frică și renunțare.

3. Iubirea adevărată nu e lipsită de momente de suferință, de nervi și tensiune, iar asta nu înseamnă că cei doi nu se mai iubesc. Sunt certuri ce e firesc să apară. Pe de altă parte, nu e normal ca partenerii din cuplu să se comporte ca o entitate, chiar dacă e vorba de iubire adevărată. Desigur, timpul petrecut împreună și admirația reciprocă îi face să „împrumute” din gesturile celuilalt.

4. Dragostea adevărată presupune sacrificii și compromisuri de ambele părți, astfel încât să fie găsită împreună calea de mijloc și modalitățile în care se pot împăca.

5. Relațiile bazate pe iubire adevărată se construieste pe încredere reciprocă și pe comunicare!

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.88
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit