5 semne că trăiești o iubire adevărată

10.NOIEMBRIE.2018
5 semne că trăiești o iubire adevărată

Categorie: Cupluri Autor: Andreea Inea ZODIACOOL Foto:unsplash.com

Iubirea adevărată există și oricine poate să trăiască o poveste demnă de filele unui roman de dragoste! Speranța nu ar trebui să piară vreodată, chiar

dacă drumul spre ea este întunecat și plin de obstacole și dezamăgiri. Uneori, iubirea adevărată pare că e chiar în fața noastră, în timp ce alteori ne poate lua prin surprindere. Iata 5 semne care ne arată că povestea de dragoste pe care o trăim este profundă, adevărată și că va trece testul timpului, ca orice altă piedică. 1. Dragostea adevarată nu poate fi obținută cu forța ori impusă, ea poate veni doar în mod natural.

2. Dăruirea se face necondiționat, deoarece dragostea nu este o negociere. Gesturile vin din inimă! Fiecare dintre cei doi face eforturi pentru a-l vedea pe celălalt fericit, fără a aștepta să fie recompensat pentru asta. Pe de altă parte, atunci când iubirea e adevărată, partenerii își sunt alături atât în clipele de fericire, cât mai ales în cele grele, de deznădejde, de frică și renunțare.

Loading...

3. Iubirea adevărată nu e lipsită de momente de suferință, de nervi și tensiune, iar asta nu înseamnă că cei doi nu se mai iubesc. Sunt certuri ce e firesc să apară. Pe de altă parte, nu e normal ca partenerii din cuplu să se comporte ca o entitate, chiar dacă e vorba de iubire adevărată. Desigur, timpul petrecut împreună și admirația reciprocă îi face să „împrumute” din gesturile celuilalt.

4. Dragostea adevărată presupune sacrificii și compromisuri de ambele părți, astfel încât să fie găsită împreună calea de mijloc și modalitățile în care se pot împăca.

5. Relațiile bazate pe iubire adevărată se construieste pe încredere reciprocă și pe comunicare!

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Femeia Pești are un instinct sexual amplificat în momentul în care consumă un vin roșu.
O persoană conservatoare și destul de încăpățânată, deoarece are încredere în sine
Ce meserie se potrivește pentru Taur? Zodia Taur: bani, evoluție în carieră

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
MAGAZIN ONLINE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.