Aplica

5 femei pe care bărbații le consideră periculoase. Te numeri printre ele?

5 femei pe care bărbații le consideră periculoase. Te numeri printre ele?

Tu ai văzut vreodată o femeie extrem de frumoasă, care nu are pic de noroc la bărbați? Este posibil să facă parte din unul dintre următoarele tipuri, pe

care bărbații le evită pentru că sunt de părere că sunt prea periculoase pentru a se aventura într-o relație. Dictatoarea este una dintre acele femei care îți explică unde, cum, cât și de ce ai greșit și care vrea continuu ca totul să fie făcut exact așa cum vrea ea. Sugestiile prietenoase se transformă ușor ușor în comenzi. Misionara este foarte delicată și are aceeași atitudine față de bărbați ca dictatoarea.

Diferența este că misionara că merge pe principiul „vorba dulce, mult aduce”. Este atât de convingătoare, încât bărbații își dau seama cu greu că sunt manipulați.

Ușuratica este minunată în pat, o adevărată zeiță, dar bărbații nu își doresc o relație serioasă de cuplu cu ea, pentru că nu este de cuvânt. Minte chiar și atunci când ai prins-o cu minciuna.

Obsedata are obiceiul să își aștepte mult alesul, iar când l-a remarcat rămâne discretă, dar fermă. Este perfectă la începutul relației de dragoste, dar totul se strică atunci când dai semne de plictiseală, pentru că devii în mod evident obiectul obsesiei sale.

Coiotul sălbatic este femeia agresivă, pradă viciilor (alcool, droguri) și certăreață. O recunoști după scenele pe care le face în public, după modul în care țipă la ospătar (de exemplu) pentru că a făcut o mică greșeală. Este genul de persoană care nu renunță la relație fără o adevărată luptă.

Alte persoane au căutat și
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
euPlatesc
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!