5 femei pe care bărbații le consideră periculoase. Te numeri printre ele?

Cupluri AUTOR: Andreea Inea

Te-ai văzut vreodată o femeie extrem de frumoasă, dar care nu are pic de noroc la bărbați?

Tu ai văzut vreodată o femeie extrem de frumoasă, dar care nu are pic de noroc la bărbați? Este posibil să facă parte din vreunul dintre următoarele tipuri, pe care bărbații le evită pentru că sunt de părere că sunt prea periculoase pentru a se aventura într-o relație cu ele.

 

Dictatoarea este una dintre acele femei care îți explică unde, cum, cât și de ce ai greșit și care vrea continuu ca totul să fie făcut exact așa cum vrea ea. Sugestiile prietenoase se transformă ușor ușor în comenzi.

Misionara este foarte delicată și are aceeași atitudine față de bărbați ca dictatoarea, doar că merge pe principiul „vorba dulce, mult aduce”. Este atât de convingătoare, încât bărbații își dau seama cu greu că sunt manipulați.

Ușuratica este minunată în pat, o adevărată zeiță, dar bărbații nu își doresc o relație serioasă de cuplu cu ea, pentru că nu este de cuvânt. Minte chiar și atunci când ai prins-o cu minciuna.

Obsedata are obiceiul să își aștepte mult alesul, iar când l-a remarcat rămâne discretă, dar fermă. Este perfectă la începutul relației de dragoste, dar totul se strică atunci când dai semne de plictiseală, pentru că devii în mod evident obiectul obsesiei sale.

Coiotul sălbatic este femeia agresivă, pradă viciilor (alcool, droguri) și certăreață. O recunoști după scenele pe care le face în public, după modul în care țipă la ospătar (de exemplu) pentru că a făcut o mică greșeală. Este genul de persoană care nu renunță la relație fără o adevărată luptă.

EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4  7
VOTURI
3675
4.00
SHARE
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
MAGAZIN ONLINE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2019. Termeni.