4 lucruri pe care să le faci după o despărțire

4 lucruri pe care să le faci după o despărțire

Fă acum ceea ce nu ai avut timp când erai într-o relație, ai grijă de tine! Despărțirile sunt întotdeauna grele, dar poți face multe lucruri pentru a-ți

alina suferința. Gândește-te că acum treci prin clipe de tristețe, poate deznădejde ori furie, dar o vorbă din popor spune că tot răul e spre bine. Fă acum ceea ce nu ai avut timp când erai într-o relație de cuplu, ai grijă de tine! Am făcut pentru tine o scurtă listă cu 4 exemple de lucruri pe care ai putea să le faci, pentru a-ți deschide apetitul, în cazul în care ești în pană de idei.

1. În primul rând, este indicat să nu te implici într-o altă relație de dragoste în următoarele 3 luni, după despărțire. Adu-ți aminte cum e să te bucuri pe cont propriu de viață. Fă lucrurile pe care ți le-ai dorit mereu, dar pe care le-ai amânat.

2. Călătorește singur. Știu, prima idee care îți vine în cap e că e groaznic să faci asta. Cu toate acestea, ai încredere și fă-o! Mergi într-un loc pe care ți-ai propus de mult timp să îl vezi. Cu siguranță va fi o adevărată aventură!

3. Reconectează-te cu vechii prieteni. Atunci când ești implicat într-o relație e greu să te întâlnești cu vechii prieteni la fel de mult ca atunci când ești singur/ă. Acum e momentul să profiți un pic de libertatea ta și să te bucuri de prezența celor dragi. Ai grijă însă! Nu îți folosi prietenii doar atunci când te simți singur/ă!

4. Fă tot posibilul să cunoști cât mai mulți oameni noi în perioada aceasta, cel puțin câte unul pe zi. Evită izolarea, care nu te poate ajuta cu nimic, ci mai mult te adâncește în suferința despărțirii. Ieși cât mai mult din casă, mergi la cumpărături, la sală etc.

Nu uita că lista e încă deschisă – e rândul tău să dai frâu liber imaginației, curajului și distracției!

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!