4 lucruri pe care să le faci după o despărțire

16.OCTOMBRIE.2018
4 lucruri pe care să le faci după o despărțire
Cupluri AUTOR: Andreea Inea FOTO: pxhere.com
Fă acum ceea ce nu ai avut timp când erai într-o relație, ai grijă de tine! Despărțirile sunt întotdeauna grele, dar poți face multe lucruri pentru a-ți

alina suferința. Gândește-te că acum treci prin clipe de tristețe, poate deznădejde ori furie, dar o vorbă din popor spune că tot răul e spre bine. Fă acum ceea ce nu ai avut timp când erai într-o relație de cuplu, ai grijă de tine! Am făcut pentru tine o scurtă listă cu 4 exemple de lucruri pe care ai putea să le faci, pentru a-ți deschide apetitul, în cazul în care ești în pană de idei.

1. În primul rând, este indicat să nu te implici într-o altă relație de dragoste în următoarele 3 luni, după despărțire. Adu-ți aminte cum e să te bucuri pe cont propriu de viață. Fă lucrurile pe care ți le-ai dorit mereu, dar pe care le-ai amânat.

Loading...

2. Călătorește singur. Știu, prima idee care îți vine în cap e că e groaznic să faci asta. Cu toate acestea, ai încredere și fă-o! Mergi într-un loc pe care ți-ai propus de mult timp să îl vezi. Cu siguranță va fi o adevărată aventură!

3. Reconectează-te cu vechii prieteni. Atunci când ești implicat într-o relație e greu să te întâlnești cu vechii prieteni la fel de mult ca atunci când ești singur/ă. Acum e momentul să profiți un pic de libertatea ta și să te bucuri de prezența celor dragi. Ai grijă însă! Nu îți folosi prietenii doar atunci când te simți singur/ă!

4. Fă tot posibilul să cunoști cât mai mulți oameni noi în perioada aceasta, cel puțin câte unul pe zi. Evită izolarea, care nu te poate ajuta cu nimic, ci mai mult te adâncește în suferința despărțirii. Ieși cât mai mult din casă, mergi la cumpărături, la sală etc.

Nu uita că lista e încă deschisă – e rândul tău să dai frâu liber imaginației, curajului și distracției!

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4,5  2
VOTURI
1657
4.50
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Previziuni pentru Bivol: ani: 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021. Din păcate, nativii
Soarele se află în semnul zodiacal PEȘTI de la 19 februarie – 20 martie. Este locul de
Sectorul care corespunde pe busolă zodiilor Capră și Maimuță este Sud-Vestul. Nativii din

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
MAGAZIN ONLINE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.