#reclama0#

Venus retrograd 2018 pentru BERBEC: posibilitatea de a intra în posesia unei sume de bani

#reclama10#
25.SEPTEMBRIE.2018
Venus retrograd 2018 pentru BERBEC: posibilitatea de a intra în posesia unei sume de bani

Categorie: Astrologie Autor: Delia Elena Zodiacool Foto:usnews.com

Suprize plăcute și nu tocmai plăcute pentru Berbec, aduse de Venus retrograd prin Scorpion. Venus în mers aparent retrograd prin Scorpion până pe 01.11.2018
#reclama1#

aduce nativilor Berbec posibilitatea de a intra în posesia unei sume de bani care a fost dată cu împrumut. În acest răstimp, Venus va face aspect de opoziție cu Uranus retrograd de pe casa banilor, prin urmare este posibil să vă fi bazat pe o promisiune, aceasta poate a venit din lunile Iulie-August și acum se dovedește că nu are nicio acoperire pentru voi, o să vă simțiți folosiți.

Vor fi și nativi care vor fi predispuși infidelității, acum pot să apară pentru o scurtă perioadă de timp persoane noi în viața voastră, acestea vă vor fascina în special din punct de vedere amoros, însă totul se poate încheia atipic după 01.11.2018, când partenerul poate să afle.

#reclama7#

În principiu, vorbim de un surplus de energie ce vă poate face să vă manifestați într-un mod egoist, dur, chiar violent față de cei din jur, de fapt o să căutați o modalitate de a vă detașa de obligații. Partea mai puțin bună a acestei perioade este aceea că o persoană din familie poate să înceapă să manifeste probleme de sănătate, o parte dintre nativii Berbec vor ajunge și pe la spital pentru a ajuta pe cineva drag.

Cei mai avantajați vor fi cei care au înclinații spre spiritualitate: preoți, psihologi, terapeuți, astrologi, clarvăzătorii etc. deoarece vor avea parte de vise premonitorii, vor reuși să primească de la Univers unele răspunsuri cu privire la rolul existenței pe Pâmânt.

#reclama3#

Pe 15 Noiembrie 2018 acest tranzit va lua sfârșit, o să realizați că aveți unele capacități speciale (intuiție, clarviziune etc.) care vă scot din situații limită.

Venus retrograd în Scorpion 2018 pentru Taur
Venus retrograd în Scorpion 2018 pentru Gemeni
Venus retrograd în Scorpion 2018 pentru Rac
Venus retrograd în Scorpion 2018 pentru Leu
Venus retrograd în Scorpion 2018 pentru Fecioară
Venus retrograd în Scorpion 2018 pentru Balanță
Venus retrograd în Scorpion 2018 pentru Scorpion
Venus retrograd în Scorpion 2018 pentru Săgetător
Venus retrograd în Scorpion 2018 pentru Capricorn
Venus retrograd în Scorpion 2018 pentru Vărsător
Venus retrograd în Scorpion 2018 pentru Pești

#reclama11#
#reclama12#
#reclama2#
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.