Venus retrograd pentru SCORPION: dorință de detașare de tot, vă simțiți la o răscruce de drumuri

26.SEPTEMBRIE.2018
Venus retrograd pentru SCORPION: dorință de detașare de tot, vă simțiți la o răscruce de drumuri
Astrologie AUTOR: Delia Elena FOTO: adhdatwork.add.org
Ies la suprafață probleme pe care voi le-ați amânat, o să realizați că meritați să fiți fericiți. Venus în mers aparent retrograd în semnul vostru

aduce o dorință de detașare de tot, practic doriți să spuneți lucrurilor pe nume, în contextul în care în ultimele luni v-ați simțit nefericiți.

Chiar dacă ați legat relații noi, acum este posibil să iasă la suprafață unele secrete despre acel partener, plus că veți fi asemenea unui pendul care dorește în principiu staționarea, un echilibru, însă acum nu este posibil să beneficiați de astfel de lucruri.

După un an în care Jupiter, planeta abundenței, a stat în Scorpion și v-a supus unui test greu ce viza adaptarea la nou, acum, din 5 Octombrie 2018, până pe 15 Noiembrie 2018, Venus, planeta dragostei, va aduce un plus de culoare în viața voastră, pentru a finaliza tot ceea ce ați experimentat din Octombrie 2017.

Loading...

În principiu, această mișcare de retrogradare este benefică, deoarece poate să scoată la suprafață unele probleme pe care le-ați amânat, ați încercat constant să le tratați cu diplomație, se pare că s-a umplut paharul, o să realizați că meritați să fiți fericiți.

O să acordați atenție perioadelor: Decembrie 2017, Martie 2018, Mai 2018, August 2018, veți realiza că aceste momente au încercat să vă transmită ceva, să vă pregătească pentru ceea ce veți alege acum.

Din punct de vedere sentimental, nativii Scorpion care au ales să rămână prinși în vechile relații, care nu mai aduc nici o satisfacție de la o zi la alta, acum vor fi puși în fața adevărului, ceva o să vă enerveze, o să realizați că nu mai aveți atât de multe în comun cu partenerul de viața, iar dacă doriți în continuare stabilitate, trebuie să îl acceptați pe celălalt așa, fără să doriți să îl schimbați.

Dacă ați dezvoltat între timp relații extraconjugale, acestea vor ieși la suprafață, partea pozitivă este că reușiți să faceți lumină în viața voastră, nu o să mai aveți conștiința încărcată. Tendința este de a alege ceva nou.

Opoziția Venus retrograd cu Uranus retrograd va fi cea care va decide viitorul vostru sentimental pentru următorii 7 ani, prin urmare acum vă simțiți la o răscruce de drumuri.

După 1 Noiembrie, Venus din mișcarea retrogradă intră în casa a XII-a și vă supune unui stres, cel mai probabil atunci veți lua acele decizii pe baza intuiției.

Pozitiv, această perioadă poate fi un timp bun pentru a evalua corect ce nevoi aveți, cum este partenerul ideal în viziunea voastră.

Venus retrograd în Scorpion 2018 pentru Berbec
Venus retrograd în Scorpion 2018 pentru Taur
Venus retrograd în Scorpion 2018 pentru Gemeni
Venus retrograd în Scorpion 2018 pentru Rac
Venus retrograd în Scorpion 2018 pentru Leu
Venus retrograd în Scorpion 2018 pentru Fecioară
Venus retrograd în Scorpion 2018 pentru Balanță
Venus retrograd în Scorpion 2018 pentru Săgetător
Venus retrograd în Scorpion 2018 pentru Capricorn
Venus retrograd în Scorpion 2018 pentru Vărsător
Venus retrograd în Scorpion 2018 pentru Pești

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Pentru aranjarea patului în dormitor este necesar să cunoaștem care este poziția patului pentru
Persoana care are KUA 6 are o putere interioară și o voință de nezdruncinat. Se impune ușor
Octogonul Bagua, principalul simbol de referință din Feng Shui, numit și Pa Kua, se traduce

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.