#reclama0#

Venus retrograd pentru TAUR aduce o iubire pasională, simțiți că trăiți cu adevărat

#reclama10#
25.SEPTEMBRIE.2018
Venus retrograd pentru TAUR aduce o iubire pasională, simțiți că trăiți cu adevărat

Categorie: Astrologie Autor: Delia Elena Zodiacool Foto:wonjincn.com

Certuri, amenințări cu despărțirea, secrete ieșite la suprafață, dar și o iubire pasională, care va sosi pe neașteptate. Venus, guvernatoarea voastră,
#reclama1#

în mers aparent retrograd prin casa căsătoriei, este o energie ce poate amplifica tot felul de probleme în relația de cuplu, totul poate pleca de la faptul că partenerul dorește să investească bani în ceva ce acum nu vă este de folos. De acolo lucrurile vor degenera, se va ajunge la certuri, poate chiar amenințări cu despărțirea.

Vizate pentru scindare sunt relațiile care s-au confruntat cu probleme de după 15 Mai 2018, când Uranus a poposit în semnul vostru. Acum este perioada cea mai favorabilă pentru a vă face ordine în viața sentimentală. Cei care au dezvoltat relații în paralel, mai cu seamă de la începutul lui Septembrie 2018, acum totul poate ieși la suprafață și chiar veți opta să rămâneți în acea relație nouă, deoarece vă simți apreciați.

#reclama7#

După 1.11.2018 Venus revine în Balanță, activând casa sănătății și a muncii, prin urmare pot să escaladeze unele conflicte ce s-au dezvoltat în ultimele luni, veți avea un moment în care chiar vă veți gândi la ideea de a vă da demisia.

Dacă aveți funcție de conducere, puteți să vă suparați pe asociați, angajați etc. deoarece o să descoperiți nereguli. Dacă lucrați în medii periculoase, toxice, ideal ar fi să fiți cânt mai atenți, deoarece sunteți predispuși la accidente, chiar dacă vor fi minore, tot vă vor schimba toate planurile.

#reclama3#

Toamna pentru voi poate să va aducă o iubire pasională, care se poate activa de la o zi la alta, o să simțiți că trăiți cu adevărat, fără să vă pese de consecințe.

Venus retrograd în Scorpion 2018 pentru Berbec
Venus retrograd în Scorpion 2018 pentru Gemeni
Venus retrograd în Scorpion 2018 pentru Rac
Venus retrograd în Scorpion 2018 pentru Leu
Venus retrograd în Scorpion 2018 pentru Fecioară
Venus retrograd în Scorpion 2018 pentru Balanță
Venus retrograd în Scorpion 2018 pentru Scorpion
Venus retrograd în Scorpion 2018 pentru Săgetător
Venus retrograd în Scorpion 2018 pentru Capricorn
Venus retrograd în Scorpion 2018 pentru Vărsător
Venus retrograd în Scorpion 2018 pentru Pești

#reclama11#
#reclama12#
#reclama2#
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.