DICȚIONAR DE VISE

A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

Albină | Interpretare vise

Vis cu Albină? Semnificația viselor în care apare Albină, explicații care ajută la înțelegerea a ceea ce reprezintă visul “Albină”.

Citește mai jos explicațiile pentru visul “Albină”, vezi ce reprezintă dacă ai visat “Albină”:

Vis: Albină | Ce înseamnă “Albină” în vis?

Albină

depui efort, ești conștient, ai răbdare, după mult timp economisești, ești creativ, productiv; ai șansa de a ajunge la succes; (un roi de albine): spiritul de echipă, de colaborare cu multă muncă pentru a atinge un scop comun; semn de viață socială bogată te implici în acțiuni care îți vor da profit; (albine înțepând): ești capabil să te aperi singur; ai nevoie să fii protejat, critici, ironizări, cinism.

Dacă albina te înțeapă în vis - mâhnire, semn că ai putea fi atacat de o persoană nefavorabilă sau că îți îndrepți dragostea într-o direcție greșită. Mai poate însemna de asemenea și pierderi financiare. Dacă în vis atmosfera este calmă, pozitivă, visul e semn de bucurii, iar dacă atmosfera este sumbră, pesimistă, e semn de supărări și ghinion; reușită obținută după muncă cinstită, organizare bună și înțelepciune.

Dacă în vis albinele sunt active într-o atmosferă plăcută - reușită în domeniul financiar. Dacă albinele sunt moarte - pe partea profesională vor fi insatisfacții, pierderi de natură financiară. Dacă tu omori albina - dificultăți de adaptare socială, nu o să îți mai accepți rolul în grupul din care faci parte.

Același lucru mai poate însemna și că dușmanii tăi vor fi învinși. E semn că trebuie să îți reprofilezi activitățile și aspirațiile. Dacă albinele zumzăie zgomotos astfel încât să provoace frică - neliniște pe plan sentimental sau pe cel profesional. Roiul de albine este semn de noroc; dacă albinele sunt pe flori anunță sărutări.

Albinele mai sunt simbol al dușmanului puternic.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Compatibilitate între două semne zodiacale europene. Gradul de compatibilitate și trăsăturile
Relația are de câștigat de pe urma capacității uriașe de a empatiza. Lucrurile merg de la
Așteptarea nu este pentru tine, din cauza agitației mentale. Nu suporți să te acuze cineva pe

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.