DICȚIONAR DE VISE

A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

Accident | Interpretare vise

Vis cu Accident? Semnificația viselor în care apare Accident, explicații care ajută la înțelegerea a ceea ce reprezintă visul “Accident”.

Citește mai jos explicațiile pentru visul “Accident”, vezi ce reprezintă dacă ai visat “Accident”:

Vis: Accident | Ce înseamnă “Accident” în vis?

Accident

surprize neplăcute, vești proaste; pesimism; impedimente în derularea unor proiecte; bariere în comunicare; relații defecte, certuri, neînțelegeri; ești martor sau ești implicat) semn de alarmă, se recomandă atenție în relațiile cu cei din jur; (accident de mașină) bariere în comunicare; lipsa înțelegerii; certuri de natură financiară;

(accident de avion): certuri aprinse, discuții în contradictoriu cu colegii sau cu superiorii la serviciu; (accident pe mare): probleme pe plan sentimental, neînțelegere în relația de cuplu sau cu cei apropiați. (accident cu pagube) - trebuie să ai grijă de ceea ce ai distrus;

(vehiculul lovește un obstacol în timp ce merge înainte) - încerci să rezolvi forțat un conflict între voință și condiția fizică; (se lovește un obstacol când vehiculul dă înapoi)- trebuie să contactezi subconștientul, sau că este nevoie de ordine, de lumină cu privire la anumite evenimente din trecut care încă te afectează.

(lovești un obstacol cu partea laterala)- trebuie să te întrebi dacă evoluezi într-un mod dezechilibrat, dacă drumul de evoluție este deviat. Trebuie să iei în calcul încetarea, încetinirea activităților; (vehicului se lovește de un alt vehicul)- stare de nervozitate pe care încerci să o respingi, sau parcursul evoluativ intră în contradicție cu cel al unei alte persoane.

(vehiculul în care te afli este lovit de un altul)- te învinovățești, sau acțiunile pe care le derulezi sunt prea riscante; cineva încearcă să te provoace. (accidentarea unei persoane cu vehiculul)- agresivitate față de anumite persoane, planurile pe care le ai în viață, percepția asupra vieții sunt în contradicție cu ale unei alte persoane.

(accidentarea unui animal)- atenționare, ești amenințat de un pericol fizic; (tu ești cel accidentat de un vehicul)- ești în pericol din punct de vedere psihic; vină, disperare, depresie.

Te-ar putea interesa
Loading...
loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Chibzuința este bună, dar moderată, fiindcă pentru a câștiga trebuie să faceți și
Horoscop Berbec sănătate 2020: corpul răspunde provocărilor profesionale
Previziuni anul 2020 pentru nativii din zodia Dragon pentru dragoste: starea relațiilor se

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.