Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

DICȚIONAR DE VISE

A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

Accident | Interpretare vise

Vis cu Accident? Semnificația viselor în care apare Accident, explicații care ajută la înțelegerea a ceea ce reprezintă visul “Accident”.

Citește mai jos explicațiile pentru visul “Accident”, vezi ce reprezintă dacă ai visat “Accident”:

Vis: Accident | Ce înseamnă “Accident” în vis?

Accident

surprize neplăcute, vești proaste; pesimism; impedimente în derularea unor proiecte; bariere în comunicare; relații defecte, certuri, neînțelegeri; ești martor sau ești implicat) semn de alarmă, se recomandă atenție în relațiile cu cei din jur; (accident de mașină) bariere în comunicare; lipsa înțelegerii; certuri de natură financiară;

(accident de avion): certuri aprinse, discuții în contradictoriu cu colegii sau cu superiorii la serviciu; (accident pe mare): probleme pe plan sentimental, neînțelegere în relația de cuplu sau cu cei apropiați. (accident cu pagube) - trebuie să ai grijă de ceea ce ai distrus;

(vehiculul lovește un obstacol în timp ce merge înainte) - încerci să rezolvi forțat un conflict între voință și condiția fizică; (se lovește un obstacol când vehiculul dă înapoi)- trebuie să contactezi subconștientul, sau că este nevoie de ordine, de lumină cu privire la anumite evenimente din trecut care încă te afectează.

(lovești un obstacol cu partea laterala)- trebuie să te întrebi dacă evoluezi într-un mod dezechilibrat, dacă drumul de evoluție este deviat. Trebuie să iei în calcul încetarea, încetinirea activităților; (vehicului se lovește de un alt vehicul)- stare de nervozitate pe care încerci să o respingi, sau parcursul evoluativ intră în contradicție cu cel al unei alte persoane.

(vehiculul în care te afli este lovit de un altul)- te învinovățești, sau acțiunile pe care le derulezi sunt prea riscante; cineva încearcă să te provoace. (accidentarea unei persoane cu vehiculul)- agresivitate față de anumite persoane, planurile pe care le ai în viață, percepția asupra vieții sunt în contradicție cu ale unei alte persoane.

(accidentarea unui animal)- atenționare, ești amenințat de un pericol fizic; (tu ești cel accidentat de un vehicul)- ești în pericol din punct de vedere psihic; vină, disperare, depresie.

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.87
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit