Marte retrograd aduce schimbări furtunoase și răzbunare. Cum ne afectează

15.IUNIE.2018
Marte retrograd aduce schimbări furtunoase și răzbunare. Cum ne afectează

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena ZODIACOOL Foto:wallpapersontheweb.net

Ce zodii vor fi cele mai afectate de această intervenție chirurgicală pe suflet și care sunt recomandările astrologului. În perioada 27 Iunie – 27 August

2018 Marte, planeta războiului, se va afla în mișcare de retrogradare. Efectele acestei furtuni astrale vor fi amplificate de Eclipsele ce vor veni între 13 Iulie-11 August.

După cum știm, planetele din sistemul nostru solar se rotesc în jurul Soarelui. Când vorbim despre mișcarea aparent retrogradă a unei planete, ne raportăm la teoria geocentristică. De aceea, la anumite intervale de timp, putem observa prin telescop cum unele planete încetinesc, se opresc și își schimbă sensul de rotație.

Faptul că o planetă funcționează cu frâna de mână trasă se resimte la nivel de individ sub forma unei tensiuni, stări de nervozitate, scopul acestui mecanism este acela de a ne provoca psihicul, pentru a ne cunoaște mai bine.

Loading...

În cazul în care o planetă este retrogradă în Astrograma Natală, harta natală a cuiva, înțelegem că pe o astfel de mișcare persoana va reuși să se exprime, să facă ordine în viața sa, întrucât se reconstruiește cadrul general, pentru a favoriza anumite situații.

Marte retrogradează o dată la 2 ani, pentru 80 de zile, din această poziție aduce nesiguranță, agitație, violență, ezitare, răzbunare etc.
Ce recomandăm în acest răstimp? Să vă orientați spre cele sufletești, să încercați să spuneți adevărul și să nu inițiați ceva nou.

Cei născuți în zodiile guvernate de Marte, Berbecii și Scorpionii, dar și semnele de pe axa retrogradării: Vărsătorii și Leii vor fi cei mai afectați de această intervenție chirurgicală pe suflet.

Pentru a ne face o oarecare impresie despre această provocare ce va veni curând, ar fi indicat să ne uităm la ultimele retrogradări:

- în perioada 1.03.2014 – 21.05.2014 Marte a fost retrograd în Balanță, după cum știți atunci a izbucnit conflictul din Ucraina.
- între 17.04.2016 – 29.06.2016 Marte a fost de astă dată retrograd în Săgetător și a contribuit la așa numitul Brexit. Tot sub efectele acestei influențe astrale a avut loc și puciul din Turcia.

După cum se poate observa, Marte răstoarnă situații, în special pe plan internațional.

Prima parte a anului 2018 a adus multe tensiuni internaționale, pe plan financiar. Se pare că în următoarea perioadă vom asista la o reechilibrare a balanței.

Aspectele importante ale momentului de retrogradare scot în evidență noi tendințe de reformă pe plan religios, medical, spiritual, politic, economic, diplomatic, demografic.

DE INTERES: HOROSCOP 2018

Marte se observă că este plasat în casa a XII-a, a bolilor cronice, a dependențelor, a legăturilor secrete, a pedepsei, prin urmare vedem că la nivel de individ totul să se resimtă din plin.
Șanse mai mari de a suferi sunt din punct de vedere economic.

Orientările geopolitice se vor schimba, evident cei care vor pierde în acest joc pot să îi provoace prin terți pe cei câștigători, partea bună este că nu ține mult, la începutul lunii Septembrie 2018 vom realiza că am trecut printr-un coșmar.

Cum afectează Marte retrograd fiecare zodie:
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Capricorn
Vărsător
Pești

loading...
1199
5.00
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Steaua zburătoare 4 aduce energia iubirii și a creativității pe care în anul 2020 o
În feng shui-ul Stelelor Zburătoare, busola este împărțită în 8 puncte cardinale și
Steaua Zburătoare 2, cunoscută drept steaua bolilor, aspecte pozitive și aspecte negative

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.