HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 7-13 Ianuarie 2019 pentru zodia Pești

Horoscop. Zodii AUTOR: Delia Elena

Informații detaliate cu privire la schimbările astrale din decursul săptămânii 7-13 Ianuarie 2019 pentru nativii din Pești

Această săptămână vă aduce tot ceea ce vă este necesar pentru a implementa acele planuri stabilite la cumpăna dintre ani

 

Horoscop săptămânal și previziuni astrologice pentru nativii din zodia Pești. Vezi și horoscop săptămânal pentru toți nativii din semnele zodiacale.

Pești previziuni 7-13 Ianuarie 2019

Deplasările la rude, în țară sau străinătate sunt cel mai bine aspectate în această săptămână. Cel mai probabil între 7-10 Ianuarie o să reveniți dintr-o deplasare, se pare că veți relua activitățile cotidiene între 10-13 Ianuarie, chiar dacă nu aveți nicio dorință să vă focusați pe ce aveți de rezolvat.

Luna între 10-13 Ianuarie vă tranzitează semnul zodiacal, oferindu-vă carism, umor, simț practic, voie bună, succes în afaceri, o atitudine pozitivă la un interviu etc. Această săptămână vă aduce tot ceea ce vă este necesar pentru a implementa acele planuri stabilite la cumpăna dintre ani.

La locul de muncă se observă o posibilă discuție despre avansare, renegocierea salariului după 21 Ianuarie, poate chiar vă veți bucura de participarea la un curs de perfecționare. Cei care activează pe cont propriu vor avea o săptămână încărcată, abia între weekend vor avea timp să se relaxeze.

Înțelegerea și sprijinul primit de la partener vor face minuni, unele lipsuri (financiare) pot să aducă pe cei care se iubesc la un alt nivel, cooperare.

Ideal ar fi să nu vă pripiți în a achiziționa ceva, Marte în trigon cu Venus predispune la pierderi, de aceea ar fi bine investițiile mari să le faceți în Februarie.

Peștii singuri în continuare au parte de multe șanse de a se îndrăgosti, de a lega relații de rurată, recomandarea ar fi să lăsați trecutul în urmă.

Horoscop săptămânal 7-13 Ianuarie 2019 pentru:

Horoscop săptămânal Berbec
Horoscop săptămânal Taur
Horoscop săptămânal Gemeni
Horoscop săptămânal Rac
Horoscop săptămânal Leu
Horoscop săptămânal Fecioară
Horoscop săptămânal Balanță
Horoscop săptămânal Scorpion
Horoscop săptămânal Săgetător
Horoscop săptămânal Capricorn
Horoscop săptămânal Vărsător
Horoscop săptămânal Pești

EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4  7
VOTURI
3337
4.00
SHARE

SUBIECTE SIMILARE: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
MAGAZIN ONLINE
ZI DE ZI
MAGAZIN ONLINE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2019. Termeni.