HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 21-27 Ianuarie 2019 pentru zodia Rac

19.IANUARIE.2019
HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 21-27 Ianuarie 2019 pentru zodia Rac
Informații detaliate cu privire la schimbările astrale din decursul săptămânii 21-27 Ianuarie 2019 pentru nativii din Rac. Eclipsa din 21 ianuarie 2019 aduce

Racilor șansa de a face bani, mulți nativi pot intra în posesia unui contract avantajos. Horoscop săptămânal și previziuni astrologice pentru nativii din zodia Rac. Vezi și horoscop săptămânal pentru toți nativii din semnele zodiacale. Rac previziuni 21-27 Ianuarie 2019. Eclipsa din 21 ianuarie 2019 aduce Racilor șansa de a face bani, mulți nativi pot intra în posesia unui contract avantajos.

Pot vinde un bun/imobil sau pot cocheta cu ideea de a deschide o afacere în lunile următoare.

Partea bună este că eforturile din ultimii 2 ani acum sunt apreciate, vin rezultate, aveți posibilitatea de afirmare. În plus, Venus în conjuncție cu Jupiter pe casa muncii și a carierei ridică multe ocazii de a vă face remarcați, apreciați, populari.

Loading...

Dacă sunteți de la finele lui Noiembrie 2018 în căutarea unui loc nou de muncă, între 21-23 ianuarie șansele de a semna un contract, de a participa la un interviu final, de a susține o testare sunt mari, plus că la mijloc este vorba de o motivație financiară, socială.

Racii doresc să demostreze celor din jur că se descurcă pe cont propriu, că nu depind de nimeni, plus că se simt agasați de părerile celor din jur.

Între 23-25 ianuarie o să vă preocupe un contract, vedem multe drumuri de efectuat pentru a rezolva aceste situații ce pot să apară pe neașteptate. Pe weekend, Luna se află în casa familiei, aducând ceva discuții serioase cu partenerul legate de un program de muncă/deplasare, iar pe cei mici (copii) o să încercați să îi educați în scopul de a-i ajuta pe cei din jur.

Pe 24 ianuarie, Mercur ajunge pe casa a VIII-a pentru 4 săptămâni, de aici va facilita șansa să descoperiți secrete despre partener, să intrați în posesia unei sume de bani pe care ați dat-o cu împrumut, să primiți vestea unei sentințe în cazul în care sunteți implicați într-un proces.

Partea bună este că tot acest context astral îi ajută pe nativii ce se ocupă de spiritualitate, medicină, terapii alternative, deoarece au parte de revelații.

Horoscop săptămânal 21-27 Ianuarie 2019 pentru:

Horoscop săptămânal Berbec
Horoscop săptămânal Taur
Horoscop săptămânal Gemeni
Horoscop săptămânal Rac
Horoscop săptămânal Leu
Horoscop săptămânal Fecioară
Horoscop săptămânal Balanță
Horoscop săptămânal Scorpion
Horoscop săptămânal Săgetător
Horoscop săptămânal Capricorn
Horoscop săptămânal Vărsător
Horoscop săptămânal Pești

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4,43  7
VOTURI
6383
4.43
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Sectorul care corespunde pe busolă zodiei Iepure este Estul. Nativii din această zodie trebuie
Cu toții ne punem întrebarea care sunt cele mai bune culori pentru dormitor, însă puțini știu
Previziuni anul 2019 pentru nativii Capră: ani: 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015,

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.