HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 21-27 Ianuarie 2019 pentru zodia Fecioară

19.IANUARIE.2019
HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 21-27 Ianuarie 2019 pentru zodia Fecioară
Informații detaliate cu privire la schimbările astrale din decursul săptămânii 21-27 Ianuarie 2019 pentru zodia Fecioară. Vești bune aduce Eclipsa de Lună

din 21 ianuarie nativilor Feciară, vă simțiți mai plini de viață, hotărâți pentru a schimba ceva la locul de muncă. Horoscop săptămânal și previziuni astrologice pentru nativii din zodia Fecioară. Vezi și horoscop săptămânal pentru toți nativii din semnele zodiacale. Fecioară previziuni 21-27 Ianuarie 2019. Vești bune aduce Eclipsa de Lună din 21 ianuarie și nativilor din zodia Feciară.

Practic, după 2 ani vă simțiți mai plini de viață, hotărâți pentru a schimba ceva la locul de muncă, posibil chiar să fiți avansați sau promovați pentru un post ce are legătură cu străinătatea. Evident, situațiile diferă de la caz la caz, însă în mare vedem să fie vorba despre recunoașterea meritelor, succes, încredere în forțele proprii.

Loading...

Cei care se știu cu probleme cronice între 21-23 ianuarie ar fi indicat să fie mai atenți la ceea ce consumă, la cum se hidratează, la ce tratament urmează, deoarece există riscul de a face unele complicații, pe fondul unui stres acumulat de la locul de muncă.

Între 23-25 ianuarie este rost de a face bani, de a primi un comision, de a vinde un bun/produs etc. Fecioarele cel mai probabil vor investi totul într-un bun de valoare: casă, mașină, teren, sediu de firmă etc.

Conjuncția Venus-Jupiter de pe casa căminului aduce multe vești bune cu privire la acest sector astral, posibil chiar informații cu privire la apariția pe lume a unui copil.

Fecioarele sunt expuse după 24 ianuarie, odată cu intrarea lui Mercur în Vărsător, la tot felul de situații noi, ce apar la locul de muncă, o să vă adaptați din mers, o să faceți față provocărilor, însă nu o să îi uitați pe cei care au stat în spatele acestor comploturi.

Se mai observă în intervalul 21-27 ianuarie multă iubire, pasiune, comunicare între parteneri, planuri de viitor, posibil chiar să luați în calcul trecerea la un alt nivel în relație: oficializare, mutat.

Horoscop săptămânal 21-27 Ianuarie 2019 pentru:

Horoscop săptămânal Berbec
Horoscop săptămânal Taur
Horoscop săptămânal Gemeni
Horoscop săptămânal Rac
Horoscop săptămânal Leu
Horoscop săptămânal Fecioară
Horoscop săptămânal Balanță
Horoscop săptămânal Scorpion
Horoscop săptămânal Săgetător
Horoscop săptămânal Capricorn
Horoscop săptămânal Vărsător
Horoscop săptămânal Pești

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
3,4  5
VOTURI
3334
3.40
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Previziuni 2019 pe plan financiar pentru nativii Dragon din zodiac chinezesc: În sectorul
Sectorul care corespunde pe busolă zodiei Șobolan este Nordul. Prin urmare, Șobolanii trebuie
Te poți epuiza sexual dacă nu-ți controlezi pornirile erotice.

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

DE INTERES
PE ACELAȘI SUBIECT
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.