HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 14-20 Ianuarie 2019 pentru zodia Scorpion

Horoscop. Zodii AUTOR: Delia Elena

Informații detaliate cu privire la schimbările astrale din decursul săptămânii 14-20 Ianuarie 2019 pentru nativii din Scorpion

Intervalul 14-20 Ianuarie oferă o perspectivă amplă asupra iubirii, veți trece repede de la agonie la extaz

 

Horoscop săptămânal și previziuni astrologice pentru nativii din zodia Scorpion. Vezi și horoscop săptămânal pentru toți nativii din semnele zodiacale.

Scorpion previziuni 14-20 Ianuarie 2019

Scorpionii vor avea parte de vești bune pe partea profesională, chiar Luni vedem să fie posibilă o întâlnire de afaceri, de pe urma căreia să aveți de câștigat până în Aprilie 2019. Vă recomand să nu grăbiți unele procese, deoarece există predispoziția să omiteți unele amendamente, ideal ar fi să vă consultați cu un expert, pentru a preveni orice problemă.

Atenție mare și pe sectorul sănătății, există predispoziția de a fi implicați la locul de muncă în unele accidente, zona capului este cea mai vizată.

Între 15-17 Ianuarie, relația de cuplu vă neliniștește, simțiți că ceva nu este în regulă cu partenerul, posibil să vă ascundă ceva, să vă certați de la bunuri, bani, rude. Voi veți fi cei care întrec măsura de astă dată, tocmai pentru că sunteți prea stresați, încăpățânați, orgolioși etc.

Scorpionii pot să aibă surpriza să constate că o rudă a profitat de un bun, a vorbit în numele nativului, a defăimat imaginea acestuia etc. Pe weekend, se observă unele schimburi de replici cu anturajul, veți simți nevoia să stați în singurătate, să vă detașați de problemele cotidiene.

Chiar dacă vin aceste stări de instabilitate, nu vă veți arăta afectați, dimpotrivă, veți opta pentru a afișa o imagine jovială, partenerul nici nu va ști ce vă macină. În ansamblu, intervalul 14-20 Ianuarie oferă o perspectivă amplă asupra iubirii, veți trece repede de la agonie la extaz, de aceea detașarea este soluția cea mai indicată în astfel de momente.

Soarele din 20 Ianuarie trece în Vărsător, aducând șansa să investiți bani într-un bun, imobil, dacă este cazul, să vindeți ceva costisitor, urmând ca în următoarele 3-4 săptămâni să reinvestiți banii. 

Horoscop săptămânal 14-20 Ianuarie 2019 pentru:

Horoscop săptămânal Berbec
Horoscop săptămânal Taur
Horoscop săptămânal Gemeni
Horoscop săptămânal Rac
Horoscop săptămânal Leu
Horoscop săptămânal Fecioară
Horoscop săptămânal Balanță
Horoscop săptămânal Scorpion
Horoscop săptămânal Săgetător
Horoscop săptămânal Capricorn
Horoscop săptămânal Vărsător
Horoscop săptămânal Pești

EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4,5  2
VOTURI
5494
4.50
SHARE

SUBIECTE SIMILARE: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
MAGAZIN ONLINE
ZI DE ZI
MAGAZIN ONLINE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2019. Termeni.