HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 14-20 Ianuarie 2019 pentru zodia Pești

Horoscop. Zodii AUTOR: Delia Elena

Informații detaliate cu privire la schimbările astrale din decursul săptămânii 14-20 Ianuarie 2019 pentru nativii din Pești

Sfera sentimentală aduce armonie, partenerul este dornic să vă ajute pentru a finaliza unele treburi casnice între 19-20 Ianuarie.

 

Horoscop săptămânal și previziuni astrologice pentru nativii din zodia Pești. Vezi și horoscop săptămânal pentru toți nativii din semnele zodiacale.

Pești previziuni 14-20 Ianuarie 2019

Nativii Pești vor avea încă de luni de încasat bani, cel mai probabil vă revine un procent dintr-o tranzacție. Tot ce luați acum între 15-17 Ianuarie se observă că se cheltuiește pe un bun ce este necesar în casă.

Partea și mai interesantă este că nativii care sunt în căutarea unui loc de muncă în acest interval au șanse de peste 70-80% să îl găsească, totul va veni în mod neașteptat. Veți simți că după mulți ani, norocul vă surâde. Și pe partea afectivă veți avea parte de surprize, deoarece este posibil ca persoane noi să vă remarce, să dorească să intre în relații cu voi.

Cuplurile la început de drum pot discuta în weekend despre o eventuală mutare împreună, oficializare, concepere de copil. Totuși, vedem ca pe cuadratura Neptun-Jupiter, să vă pripiți, să vă lăsați duși de val, încercați să fiți realiști, să dați un răspuns în timp.

Deși nu sunteți genul de persoane care să iasă în evidență, între 15-17 Ianuarie vedem să susțineți prelegeri, conferințe, discursuri etc.

Sfera sentimentală aduce armonie, partenerul este dornic să vă ajute pentru a finaliza unele treburi casnice între 19-20 Ianuarie.

Iubirea după perioada 2015-2018 este trăită la un alt nivel, se poate spune că ați învățat lucruri noi atât despre propria persoană cât și despre ceilalți, iar aceste lecții acum vin să vă ofere înțelepciune.

Intrarea Soarelui în Vărsător pe 20 Ianuarie activează pentru următoarele 4 săptămâni problemele de sănătate, de aceea vă recomandăm să fiți atenți la ce consumați, la dependențe și totodată la anturajul pe care îl frecventați, deoarece poate să aducă unele probleme cu legea sau traume pe corpul fizic.  

Cei care au aplecări spre practicile spirituale vedem ca după 20 Ianuarie să aibă constant vise premonitorii, să primească confirmări referitoare la unele trăiri interioare.

Horoscop săptămânal 14-20 Ianuarie 2019 pentru:

Horoscop săptămânal Berbec
Horoscop săptămânal Taur
Horoscop săptămânal Gemeni
Horoscop săptămânal Rac
Horoscop săptămânal Leu
Horoscop săptămânal Fecioară
Horoscop săptămânal Balanță
Horoscop săptămânal Scorpion
Horoscop săptămânal Săgetător
Horoscop săptămânal Capricorn
Horoscop săptămânal Vărsător
Horoscop săptămânal Pești

EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
5  3
VOTURI
2827
5.00
SHARE

SUBIECTE SIMILARE: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
MAGAZIN ONLINE
ZI DE ZI
MAGAZIN ONLINE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2019. Termeni.