HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 14-20 Ianuarie 2019 pentru zodia Capricorn

Horoscop. Zodii AUTOR: Delia Elena

Informații detaliate cu privire la schimbările astrale din decursul săptămânii 14-20 Ianuarie 2019 pentru nativii din Capricorn

Între 17-19 Ianuarie se observă o mai bună vitalitate, dorința de a relua o colaborare cu un posibil investitor sau veți pleca într-o călătorie alături de partener

 

Horoscop săptămânal și previziuni astrologice pentru nativii din zodia Capricorn. Vezi și horoscop săptămânal pentru toți nativii din semnele zodiacale.

Capricorn previziuni 14-20 Ianuarie 2019

Săptămâna începe în forță pentru nativii Capricorn, partea financiară necesită o reorganizare, cel mai probabil veți avea de efectuat unele deplasări fie pentru a achita unele plăți, fie pentru a semna anumite contracte, posibil chiar să  vă întâlniți cu un cumpărător pentru a vinde un bun, produs etc. Aceste drumuri vor fi încununate de succes, deoarece între 15-17 Ianuarie vedem să aveți de sărbătorit alături de copii, familie, prieteni.

Luna între 17-19 Ianuarie se află pe casa muncii și a sănătății, oferindu-vă o mai bună vitalitate, dorința de a relua o colaborare cu un posibil investitor sau veți pleca într-o călătorie alături de partener, acolo întâlnind persoane noi, ce doresc să muncească alături de voi la un proiect.

Totuși, să nu uităm faptul că Soarele se va afla în conjuncție cu Nodul Sud (pedeapsă în viață), de aceea vedem să fiți luați de val, fără a fi sceptici la ceea ce spun cei din jur sau dacă doresc să obțină ceva de la voi.

Intrarea Soarelui din 20 Ianuarie pe casa banilor deschide cutia pandorei, deoarece în următoarele 3-4 săptămâni veți vedea cine vă este cu adevărat prieten și cine doar dorește să profite de munca voastră. Se abservă multă agitație psihică, dorința de a deveni independenți este mare, însă răbdarea vă lipsește. De aceea, încercați să vă focusați toată atenția asupra unui singur obiectiv, nu pierdeți din energie cu problemele celor din jur.

Pe partea sentimentală, cei mai avantajați nativi sunt cei singuri, deoarece pot să întâlnească persoane noi. Acolo unde relația deja este problematică, vedem să apară frecvent ciocniri, ele vor culmina în Martie-Aprilie 2019 poate cu ruptură.

Dorința de afirmare este imensă, se pare că întâlniți și persoanele favorabile pentru a vă susține în unele demersuri ce se pare că urmează a fi începute acum pentru următorii 29-30 de ani. Dacă vor fi Capricorni ce se vor confrunta cu probleme financiare, se pare că o rudă mai îndepărtată vă va susține, pentru a depăși această criză. 

Sănătatea cunoaște o îmbunătățire, faptul că Venus se află în conjuncție cu Jupiter, pe casa bolilor cronice, aduce un plus de noroc, rezistență, vitalitate, posibil chiar să găsiți un leac/ tratament revoluționar la problemele ce vă afectează.

Horoscop săptămânal 14-20 Ianuarie 2019 pentru:

Horoscop săptămânal Berbec
Horoscop săptămânal Taur
Horoscop săptămânal Gemeni
Horoscop săptămânal Rac
Horoscop săptămânal Leu
Horoscop săptămânal Fecioară
Horoscop săptămânal Balanță
Horoscop săptămânal Scorpion
Horoscop săptămânal Săgetător
Horoscop săptămânal Capricorn
Horoscop săptămânal Vărsător
Horoscop săptămânal Pești

EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
3,2  5
VOTURI
5006
3.20
SHARE

SUBIECTE SIMILARE: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
MAGAZIN ONLINE
ZI DE ZI
MAGAZIN ONLINE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2019. Termeni.