HOROSCOP 23 iulie 2018: A se evita vizitarea... Horoscop: luni

HOROSCOP 23 iulie 2018: A se evita azi vizitarea persoanelor cu energie negativă

Sănătatea atrage atenția asupra acestor aspecte care pot strica echilibrul fizic și psihic. Află ce rezervă astrele astăzi pentru fiecare zodie!. Horoscop 23 iulie 2018, horoscop azi pentru toți nativii din cele 12 semne zodiacale:.

** **

HOROSCOP Berbec
Ziua de azi aduce cel mai probabil o vizită inopinată, poate chiar la rude, numai că nu te vei putea abține și vei spune exact ceea ce gândești, în urma acestei confruntări relația se va altera, dar nu trebuie să te necăjești, aceasta se va remedia pe viitor datorită bunelor tale maniere.

HOROSCOP Taur
Profesional, maturizarea de care ai avut parte în ultima perioadă acum îți este de folos, Universul se pare că te răsplătește pentru eforturile depuse. La capitolul dragoste, pentru a evita distanțarea de persoana dragă, zodiacool.ro recomandă să apelezi la șarmul tău personal, poate să-i faci acestuia o declarație de dragoste sau, de ce nu, o surpriză romantică.

HOROSCOP Gemeni
Vei auzi de un chilipir, o oportunitate de investiție, dar atenția ar trebui să cadă pe sănătate, alimentație, deoarece în caz contrar există riscul să fii nevoit să ajungi și la spital. Sentimental, ai tot amânat rezolvarea unei situații tensionate, iar acum aceasta devine destul de presantă.

HOROSCOP Rac
Situații noi, conjuncturi favorabile din punct de vedere financiar se prefigurează în această zi. Pe de altă parte, atenția pe care o acorzi relațiilor sociale și căminului conjugal atrage după sine respectul și admirația persoanelor apropiate la care se întrevăd noi strategii de abordare a vieții.

HOROSCOP Leu
Astrele îți vor aduce unele idei, oportunități, deplasări în interiorul țării, poate chiar și în străinătate, fie pentru a achiziționa ceva, fie pentru a ajuta o rudă într-un demers. Șanse mari să auzi vești bune de la un frate, prieten, posibil apariția pe lume a unui copil, nuntă, mutat într-o casă nouă.

HOROSCOP Fecioară
Îți faci griji pentru cineva drag, încerci să îl ajuți așa cum poți. Posibil să mergi alături de acesta pentru a face unele investigații medicale sau poate că îl veți însoți pentru a-l încuraja la un examen important în viața sa. Pe seară se întrevede o întâlnire romantică alături de persoana iubită.

HOROSCOP Balanță
Observi că o propunere venită de la o persoană nouă din anturaj este tentantă, dar nu te grăbi să semnezi un acord, nu se întrevede reușita unei colaborări, prin urmare dă dovadă de înțelepciune. Acasa este posibil ca azi să ai impulsul de a comunica ideea de a divorța, de a rupe relația, dar înainte de a acționa, asigură-te că ai făcut alegerea cea bună.

HOROSCOP Scorpion
Pe plan emoțional s-ar putea să te simți vulnerabil, ai nevoie să-ți petreci seara cu cineva drag, să-ți împărtășești sentimentele de iubire, să-ți deschizi sufletul, poate chiar să-i spui un secret despre tine. Pe partea de sănătate nu se observă complicații, însă atenție la ceea ce consumi, posibil să apară probleme la nivelul sistemului imunitar.

HOROSCOP Săgetător
Partea financiară funcționează bine astăzi, posibil să intri în posesia unei sume de bani, pentru a putea demara planurile concepute. Pe de altă parte, o ușoară depresie, îți va testa limitele în această zi, însă dacă vei fi atent la semnele pe care ți le trimite Universul, vei reuși să găsești o soluție optimă de a-ți îmbunătăți starea de spirit.

HOROSCOP Capricorn
Lipsa temporară de creativitate te poate înfuria, dar pe mai târziu ieșirile necontrolate de azi pot atrage pierderi de bani sau chiar probleme în relația de cuplu. Prin urmare,încearcă să lași acea tendință de a te impune când vine vorba de partener, deoarece sunt șanse să apară discuții tensionate.

HOROSCOP Vărsător
Neînțelegerile pe plan profesional și sentimental se vor lămuri mai repede în această zi cu influx astral favorabil, dacă vei descoperi soluțiile eficiente. Internetul poate fi o sursă de inspirație pentru soluționarea acestora, dar și sfaturile celor din anturaj sau din familie pot fi de folos.

HOROSCOP Pești
Te atașezi de o situație și așa vrei să persiste, nu concepi să te adaptezi la schimbări și reacționezi urât când acestea se impun. Defectul multora este încăpățânarea, dar nu este cazul să-i imiți. Dacă vrei să ai parte de un partener sincer și loial, ți-ar prinde bine să te studiezi întâi pe tine, deoarece ceea ce oferi, la fel primești.

EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4,33  6
VOTURI
6546
4.33
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Steaua zburătoare 1, remedii feng shui pentru anul 2019
Acțiunea fastă a stelei 1 se va manifesta sub formă de reușite în realizarea planurilor.
Horoscop Balanță 2019. Previziuni complete în horoscop Balanță 2019
Horoscop Balanță 2019, evenimente importante în 2019 pentru nativii din zodia Balanță! Anul
Zodia Leu dragoste, după horoscop Leu dragoste, cum cucerești un Leu
Tot ce trebuie să știi despre Leu în dragoste, ce îl atrage pe bărbatul Leu, femeia Leu în

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

PUBLICITATE
loading...
Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.