Nativii FECIOARĂ născuți în anul Mistrețului: părinții de excepție ai horoscopului

15.AUGUST.2019
Nativii FECIOARĂ născuți în anul Mistrețului: părinții de excepție ai horoscopului

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL Foto:google.com

Nativii Fecioară-Mistreț vor să trăiască bine într-o casă plină de artă și țesături fine; să pună pe masă delicatese culinare. Combinația Fecioară-Mistreț se

referă la cei care sunt născuți în perioada 23 August-22 Septembrie, respectiv cei din zodia Fecioară, dar născuți și în anii Mistrețului: 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019, 2031.

Caracteristici pozitive: Sinceritate, Onestitate, Ezitare, Scrupulozitate
Caracteristici negative: Materialism, Credulitate, Mânie

Personalitate Fecioară - Mistreț

Nativii din combinația Fecioară-Mistreț au o mulțime de calități excelente, sunt responsabili, harnici și la locul de muncă șeful va observa că acest lucru se datorează faptului își ajută colegii. Se recomandă totuși atenție în cazul suprasolicitării. Au capacitatea de a-și pune aptitudinile în scopul îndeplinirii proiectelor care necesită o muncă meticuloasă și rezolvarea problemelor.

Loading...

Sentimental Fecioară - Mistreț

Nativii Fecioară-Mistreț își iubesc partenerii de viață, prietenii, familia. Nimic nu este un sacrificiu prea mare când vine vorba de cei dragi. Acest tip de devoțiune, deși este pentru ei un efort uluitor, este ceva necesar pentru de a-i câștiga pe cei pe care îi doresc.

Viața de familie nu este o problemă pentru aceștia, ci vine în mod natural. Ei își doresc copii buni, dar sunt dispuși și să se implice în educarea lor. De exemplu, le va face plăcere să confecționeze manual costume pentru diferite petreceri ale copiilor, la acest tip de părinte ne referim. Ei își pot conduce copiii săptămânal la lecții de vioară și apoi la diferite concursuri, indiferent de distanță. 

Nativii Fecioară-Mistreț își doresc să trăiască bine, confortabil, într-o casă plăcută. Unii dintre ei vor aduce în casă antichități, artă și țesături fine. Bineînțeles, din cauza influenței Mistrețului, acești nativi își doresc pe masă o selecție de delicatese culinare.

Relații cu cei din Horoscop

Această combinație trebuie să evite relațiile afectiv-amoroase cu cei din Gemeni-Șarpe, Săgetător-Șarpe și Pești-Șarpe. Alte alegeri proaste sunt cu cei din Gemeni-Maimuță sau Pești-Maimuță. Peștii-Dragon sunt în totalitate în afara discuției.

Berbec-Bivol ar putea fi o conexiune romantică bună pentru nativii Fecioară-Mistreț. Celelalte posibilități bune sunt cu cei din Taur-Iepure, Scorpion-Iepure, Capricorn-Iepure și Capricorn-Capră. Alte ponturi bune sunt cu Taur-Tigru sau Taur-Mistreț.

Bani Fecioară - Mistreț

Spre deosebire de alte combinații cu zodia Mistreț, în cazul celor de față există o anumită reținere în domeniul materialismului și al magazinelor de alimente. Nu va fi nimic ostentativ sau nu se va ajunge la absurd aici. Acești nativi Fecioară-Mistreț nu sunt lacomi din fire.

Nativii din această combinație nu au de gând să cheltuiască mai mulți bani decât sunt capabili să câștige. Fiind persoane responsabile, ei atrag respectul celor din jur.

Sursa articol: Mantack Chia

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Nu te cerți pentru a-ți apăra punctele de vedere. Pur și simplu te încăpățânezi și le pui
Horoscop FECIOARĂ, evenimente importante în 2019 pentru nativii din zodia Fecioară! 2019 pentru
Horoscop carieră FECIOARĂ 2019: 2019 nu pune accentul pe schimbări majore la nivelul acestui

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.