Transport gratuit peste 199 lei

Nativii FECIOARĂ născuți în anul Mistrețului: părinții de excepție ai horoscopului

Nativii FECIOARĂ născuți în anul Mistrețului: părinții de excepție ai horoscopului

Nativii Fecioară-Mistreț vor să trăiască bine într-o casă plină de artă și țesături fine; să pună pe masă delicatese culinare.

Combinația Fecioară-Mistreț se referă la cei care sunt născuți în perioada 23 August-22 Septembrie, respectiv cei din zodia Fecioară, dar născuți și în anii Mistrețului: 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019, 2031.

Caracteristici pozitive: Sinceritate, Onestitate, Ezitare, Scrupulozitate
Caracteristici negative: Materialism, Credulitate, Mânie

Personalitate Fecioară - Mistreț

Nativii din combinația Fecioară-Mistreț au o mulțime de calități excelente, sunt responsabili, harnici și la locul de muncă șeful va observa că acest lucru se datorează faptului își ajută colegii. Se recomandă totuși atenție în cazul suprasolicitării. Au capacitatea de a-și pune aptitudinile în scopul îndeplinirii proiectelor care necesită o muncă meticuloasă și rezolvarea problemelor.

Sentimental Fecioară - Mistreț

Nativii Fecioară-Mistreț își iubesc partenerii de viață, prietenii, familia. Nimic nu este un sacrificiu prea mare când vine vorba de cei dragi. Acest tip de devoțiune, deși este pentru ei un efort uluitor, este ceva necesar pentru de a-i câștiga pe cei pe care îi doresc.

Viața de familie nu este o problemă pentru aceștia, ci vine în mod natural. Ei își doresc copii buni, dar sunt dispuși și să se implice în educarea lor. De exemplu, le va face plăcere să confecționeze manual costume pentru diferite petreceri ale copiilor, la acest tip de părinte ne referim. Ei își pot conduce copiii săptămânal la lecții de vioară și apoi la diferite concursuri, indiferent de distanță.

Nativii Fecioară-Mistreț își doresc să trăiască bine, confortabil, într-o casă plăcută. Unii dintre ei vor aduce în casă antichități, artă și țesături fine. Bineînțeles, din cauza influenței Mistrețului, acești nativi își doresc pe masă o selecție de delicatese culinare.

Relații cu cei din Horoscop

Această combinație trebuie să evite relațiile afectiv-amoroase cu cei din Gemeni-Șarpe, Săgetător-Șarpe și Pești-Șarpe. Alte alegeri proaste sunt cu cei din Gemeni-Maimuță sau Pești-Maimuță. Peștii-Dragon sunt în totalitate în afara discuției.

Berbec-Bivol ar putea fi o conexiune romantică bună pentru nativii Fecioară-Mistreț. Celelalte posibilități bune sunt cu cei din Taur-Iepure, Scorpion-Iepure, Capricorn-Iepure și Capricorn-Capră. Alte ponturi bune sunt cu Taur-Tigru sau Taur-Mistreț.

Bani Fecioară - Mistreț

Spre deosebire de alte combinații cu zodia Mistreț, în cazul celor de față există o anumită reținere în domeniul materialismului și al magazinelor de alimente. Nu va fi nimic ostentativ sau nu se va ajunge la absurd aici. Acești nativi Fecioară-Mistreț nu sunt lacomi din fire.

Nativii din această combinație nu au de gând să cheltuiască mai mulți bani decât sunt capabili să câștige. Fiind persoane responsabile, ei atrag respectul celor din jur.

Sursa articol: Mantack Chia

Viziteaza magazinul online