Horoscop saptamanal 27 Iulie-2 August 2020 pentru zodia Capricorn

Horoscop saptamanal: in intervalul 27 iulie-2 august, nativii Capricorn sunt incordati

Dacă dau drumul la toată energia acumulată, nativii Capricorn aproape că vor exploda. Și toate aceste tensiuni se descarcă în casă și familie.

Sunt supărați pe nevastă, copii, părinți, pe casa în care trăiesc și locul în care s-au născut, considerând în sinea lor că acestea se fac vinovate de starea în care se găsesc acum.

Care este, de fapt, starea nativilor Capricorn? Este una în care personalitatea lor face pași înapoi, în sensul că nativii retrăiesc experiențe din trecutul mai mult sau mai puțin îndepărtat, experiențe care i-au format și care au fost mai puțin plăcute. Sunt îngroziți de ceea ce trăiesc.

Astrologul ZODIACOOL dorește să precizeze pentru acești nativi că lucrurile sunt mai puțin grave decât se prezintă. De data aceasta, nativii le vor privi la un alt nivel, vor acționa diferit și rezultatul va fi un salt la nivel spiritual și intelectual.

În cazul unor crize financiare, nativii au ajutor din partea partenerului de cuplu, a rudelor sau pot obține un credit.

Sănătatea le poate crea probleme nativilor Capricorn în cazul în care nu se liniștesc și nu înțeleg că este o stare prin care trec și din care trebuie să tragă concluzii. Să nu dispere! În caz contrar, mai ales dacă intervine orgoliul, nativii pot avea probleme cu articulațiile, în special cu genunchii, sau pot avea crize de bilă.

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul săptămânal 27 iulie-2 august 2020:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Capricorn

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 21 ianuarie 2021

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!