HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 23-29 Iulie 2018 pentru zodia Săgetător

2526
3.50
SHARE

Informații detaliate cu privire la schimbările astrale din decursul săptămânii 23-29 Iulie 2018 pentru nativii din Săgetător

Horoscop săptămânal și previziuni astrologice pentru nativii din zodia Săgetător. Vezi și horoscop săptămânal pentru toți nativii din semnele zodiacale.

Săgetător previziuni 23-29 Iulie 2018

*
*

Începutul săptămânii este unul promițător pentru nativii Săgetăror, Luna vă tranzitează semnul și vă aduce multă intuiție, energie, creativitate, dorință de a rezolva unele probleme financiare, iar dacă cochetați cu ideea deschiderii unei afaceri, este cel mai probabil să primiți până în 26 Iulie actele.

Și din punct de vedere financiar este posibil să aveți de câștigat în această săptămână, poate apărea ceva nou, o situație neașteptată, cel mai probabil între 24-26 Iulie.

Dacă aveți de finalizat o lucrare scrisă, dacă doriți să mai dați încă o dată un examen sau să vă înscrieți la un concurs la care în trecut ați picat, este cel mai probabil după 27 Iulie să aveți posibilitatea de a obține tot ce a suportat amânare din Septembrie 2017.

*
*

Eclipsa de Lună de pe casa comunicării, studiului și a deplasărilor poate să vă aducă într-o călătorie un partener nou, dragoste la prima vedre. Pe weekend este posibil să organizați o petrecere, un eveniment, să fiți înconjurați de lume, veți sărbători ceva în familie.

Horoscop săptămânal 23-29 Iulie 2018 pentru:

Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești

EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
3,5  2
VOTURI

SUBIECTE SIMILARE: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL
*
*
CE E NOU
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
3,5  2
VOTURI
loading...

Mai jos, găsești articole pe același subiect

PUBLICITATE
loading...
Secrete dezvăluite

Cumpărături referitoare la articol:

ZODIACOOL este cel mai complex site din România care reunește horoscop, zodii, astrologie, numerologie, feng shui și vise

Horoscop azi pe zodii
*
*
MAGAZIN ONLINE
Calendar lunar
6 VOTURI
1500 lei
*
*
ZI DE ZI
MAGAZIN ONLINE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2018. Termeni.