HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 14-20 Ianuarie 2019 pentru zodia Taur

Horoscop. Zodii AUTOR: Delia Elena

Informații detaliate cu privire la schimbările astrale din decursul săptămânii 14-20 Ianuarie 2019 pentru nativii din Taur

Săptămâna aduce multe șanse de afirmare, dorință de a ieși din zona de confort. Important este să nu vă bazați pe ceilalți, să ascultați doar de intuiție.

 

Horoscop săptămânal și previziuni astrologice pentru nativii din zodia Taur. Vezi și horoscop săptămânal pentru toți nativii din semnele zodiacale.

Taur previziuni 14-20 Ianuarie 2019

Ziua de Luni este monotonă pentru Tauri, acești nativi au Luna pe casa a XII-a, a problemelor cronice, de aceea vor fi mai rezervați, vor dori liniște, relaxare, plus că pot afla unele secrete despre colegi, prieteni, rude etc.,  fără să își dorească să ducă pe spate această povară.

Între 15-17 Ianuarie, Luna ajunge în semnul vostru, schimbându-vă radical starea de spirit, veți fi mai veseli, plini de viață, curajoși, cel mai probabil o veste legată de un proiect, de un examen, rezultat al unei comisii o să vă bucure. Tot ce ați inițiat din Aprilie 2018 acum poate să fie promovat. Încercați să nu atrageți prea mult atenția prietenilor, deoarece o să devină invidioși, posibil chiar să observați starea lor de nemulțumire.

Taurii pot trece prin momente de regret, vor să repare o greșeală comisă în ultimele luni, aceasta vizează sfera afectivă/socială, însă de data aceasta le va fi greu să treacă peste orgoliu, să admită că s-au pripit cu privire la o situație. 

Jupiter în cuatratură în Neptun vedem să scoată la suprafață unele secrete (fie voi ați dat curs unei relații extraconjugale/ fie partenerul ascunde ceva de voi). Această predispoziție se întâlnește la Taurii tineri, care sunt de relativ puțin timp într-o relație.

Între 17-19 Ianuarie vă preocupă o chestiune financiară, posibil să achitați ceva, să participați la un eveniment care să necesite o donație etc. Cei care nu vor fi protagoniști al acestor tipuri de situații vor face planuri, posibil chiar să pună la cale alături de partener/prieten o activitate pe cont propriu.

Pe 20 Ianuarie, Soarele intră în Vărsător, aici va sta în următoarele 4 săptămâni, aducând șanse mari de a ieși în evidență din punct de vedere profesional.

Toate planurile, dorințele, idealurile concepute în intervalul 15-20 Ianuarie vor cunoaște consolidare după 21 Ianuarie, când vor fi activate de Eclipsa de Lună.

În linii mari, săptămâna aduce multe șanse de afirmare, dorință de a ieși din zona de confort. Important este să nu vă bazați pe ceilalți, să ascultați doar de intuiție.

Horoscop săptămânal 14-20 Ianuarie 2019 pentru:

Horoscop săptămânal Berbec
Horoscop săptămânal Taur
Horoscop săptămânal Gemeni
Horoscop săptămânal Rac
Horoscop săptămânal Leu
Horoscop săptămânal Fecioară
Horoscop săptămânal Balanță
Horoscop săptămânal Scorpion
Horoscop săptămânal Săgetător
Horoscop săptămânal Capricorn
Horoscop săptămânal Vărsător
Horoscop săptămânal Pești

EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
5  3
VOTURI
6723
5.00
SHARE

SUBIECTE SIMILARE: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
MAGAZIN ONLINE
ZI DE ZI
MAGAZIN ONLINE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2019. Termeni.