HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 14-20 Ianuarie 2019 pentru zodia Săgetător

Horoscop. Zodii AUTOR: Delia Elena

Informații detaliate cu privire la schimbările astrale din decursul săptămânii 14-20 Ianuarie 2019 pentru nativii din Săgetător

Săgetătorii pot să implementeze tot ceea ce și-au dorit în ultimii 7-8 ani în această săptămână, evident, dacă au muncit la acele proiecte.

 

Horoscop săptămânal și previziuni astrologice pentru nativii din zodia Săgetător. Vezi și horoscop săptămânal pentru toți nativii din semnele zodiacale.

Săgetător previziuni 14-20 Ianuarie 2019

Săgetătorii pot să implementeze tot ceea ce și-au dorit în ultimii 7-8 ani în această săptămână, evident, dacă au muncit la acele proiecte, Luna se află prin casa iubirii, faimei, creativității, oferind șanse mari de a ieși în evidență.

Între 15-17 Ianuarie, o să vă focusați pe a rezolva o situație urgentă la locul de muncă, posibil chiar să rămâneți peste program pentru a finaliza totul. Între 17-19 Ianuarie, se observă multă iubire, fericire, stabilitate emoțională, succes, partea sentimentală este supusă schimbărilor.

Dat fiind faptul că Venus se va afla în conjuncție cu Jupiter, în domiciliu vedem ca nativii Săgetător care sunt singuri să se îndrăgostească la prima vedere, să intre în relații noi. Tot acest aspect poate să aducă ruptură în relațiile cu probleme, apărute în ultimii 2-3 ani.

După 20 Ianuarie, Soarele intră în casa a III-a, a discuțiilor, a deplasărilor, a relațiilor cu frații, ceea ce va favoriza ca unii nativii să reia unele colaborări cu membrii familiei ce sunt în străinătate, pentru începe o activitate comercială alături de aceștia.

Cuplurile create recent pot lua decizia de a se muta împreună, poate chiar să conceapă un copil etc. Se observă multă implicare din partea Săgetătorilor. Iubirea vă oferă acum, după 12 ani, noi posibilități.

Eclipsa din 21 Ianuarie se simte în weekend, de aceea o să simțiți nevoia de a ieși, de a pleca în călătorii, de a întâlni oameni noi.

Relația cu rudele partenerului poate pune ceva probleme, dar nu atât de grave, scepticismul sau diferențele de statut social sunt problemele majore, dar ele se vor evapora în timp. Atenție la remușcări, ele pot duce la depresii, dependențe, dorințe de răzbunare.

Horoscop săptămânal 14-20 Ianuarie 2019 pentru:

Horoscop săptămânal Berbec
Horoscop săptămânal Taur
Horoscop săptămânal Gemeni
Horoscop săptămânal Rac
Horoscop săptămânal Leu
Horoscop săptămânal Fecioară
Horoscop săptămânal Balanță
Horoscop săptămânal Scorpion
Horoscop săptămânal Săgetător
Horoscop săptămânal Capricorn
Horoscop săptămânal Vărsător
Horoscop săptămânal Pești

EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
3  3
VOTURI
5278
3.00
SHARE

SUBIECTE SIMILARE: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
MAGAZIN ONLINE
ZI DE ZI
MAGAZIN ONLINE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2019. Termeni.