Remedii simple Feng Shui pentru a atrage dragostea adevărată în 2019

Remedii simple Feng Shui pentru a atrage dragostea adevărată în 2019

Uneori, dragostea este singurul lucru care ne mai lipsește pentru ca viața noastră să fie exact așa cum ne dorim. Iată ce să faci pentru a atrage iubirea.

Pentru a beneficia de energia benefică a Stelei Zburătoare 4, în 2019 trebuie folosiți următorii activatori energetici: 1.Pereche de statui elefant - aduce norocul în căsnicie, dacă este așezată în orice altă cameră decât baie sau bucătărie. 2. rațele mandarin - atrag energie pozitivă în cuplurile căsătorite, dar aduc dragoste și persoanelor singure. În general, se așază în zona de Sud-Vest a dormitorului

3. perechea de lebede din metal, simbol asociat cu fidelitatea și monogamia

Apoi, trebuie să știi că sunt câteva reguli de care trebuie ținut cont pentru a elimina energia negativă și a o atrage pe cea pozitivă, a dragostei.

2493
0
SHARE

Fă curățenie în dormitor, camera dragostei

Dacă dormitorul tău nu este armonios și primitor, fluxurile de energie vor fi slabe. Prin urmare, trebuie să puni totul în ordine, pentru a permite energiei să circule fără obstacole.

Renunță la ceea ce nu îți mai folosește, este stricat, exprimă ceva negativ (cum ar fi un tablou trist sau care înfățișează o singură persoană) sau îți amintește de o relație eșuată. Odată ce ai terminat curățenia, fă zgomot fie cu ajutorul unui clopoțel, fie bătând din palme, pentru a elimina energia blocată. În plus, ai grijă ca spațiul din dormitor să fie amenajat pentru două persoane.

Deschide-ți ușa iubirii

Asigură-te că atât ușa de la intrare, cât și cea de la dormitor se deschid ușor și complet, fără a scârțâi sau a se bloca de diverse obiecte. Intră pe cele două uși amintite încet, imaginându-ți că ești un râu de energie Chi și verifică dacă există ceva – vreun obiect decorativ sau piesă de mobilier – care ar putea să împiedice circulația liberă a energiei Chi. De asemenea, ai grijă ca toate elementele de iluminat de pe această rută să funcționeze și să nu existe colțuri întunecate.

Apoi, trebuie să știi că sunt câteva reguli de care trebuie ținut cont pentru a elimina energia negativă și a o atrage pe cea pozitivă, a dragostei.

Alte persoane au căutat și
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!