Remedii simple Feng Shui pentru a atrage dragostea adevărată în 2019

18.MARTIE.2019
Remedii simple Feng Shui pentru a atrage dragostea adevărată în 2019

Categorie: Feng Shui Autor: Andreea Inea ZODIACOOL Foto:zodiacool.ro

Uneori, dragostea este singurul lucru care ne mai lipsește pentru ca viața noastră să fie exact așa cum ne dorim. Iată ce să faci pentru a atrage iubirea.

Pentru a beneficia de energia benefică a Stelei Zburătoare 4, în 2019 trebuie folosiți următorii activatori energetici: 1.Pereche de statui elefant - aduce norocul în căsnicie, dacă este așezată în orice altă cameră decât baie sau bucătărie. 2. rațele mandarin - atrag energie pozitivă în cuplurile căsătorite, dar aduc dragoste și persoanelor singure. În general, se așază în zona de Sud-Vest a dormitorului

3. perechea de lebede din metal, simbol asociat cu fidelitatea și monogamia

Apoi, trebuie să știi că sunt câteva reguli de care trebuie ținut cont pentru a elimina energia negativă și a o atrage pe cea pozitivă, a dragostei.

Loading...

Fă curățenie în dormitor, camera dragostei

Dacă dormitorul tău nu este armonios și primitor, fluxurile de energie vor fi slabe. Prin urmare, trebuie să puni totul în ordine, pentru a permite energiei să circule fără obstacole.

Renunță la ceea ce nu îți mai folosește, este stricat, exprimă ceva negativ (cum ar fi un tablou trist sau care înfățișează o singură persoană) sau îți amintește de o relație eșuată. Odată ce ai terminat curățenia, fă zgomot fie cu ajutorul unui clopoțel, fie bătând din palme, pentru a elimina energia blocată. În plus, ai grijă ca spațiul din dormitor să fie amenajat pentru două persoane.

Deschide-ți ușa iubirii

Asigură-te că atât ușa de la intrare, cât și cea de la dormitor se deschid ușor și complet, fără a scârțâi sau a se bloca de diverse obiecte. Intră pe cele două uși amintite încet, imaginându-ți că ești un râu de energie Chi și verifică dacă există ceva – vreun obiect decorativ sau piesă de mobilier – care ar putea să împiedice circulația liberă a energiei Chi. De asemenea, ai grijă ca toate elementele de iluminat de pe această rută să funcționeze și să nu existe colțuri întunecate.

O altă metodă Feng Shui pentru atragerea iubirii este să faci un colaj cu imagini ce reprezintă pentru tine romantismul și armonia. Pune-l într-un loc de unde să îl vezi (fie că vrei, fie că nu vrei) în fiecare zi.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Steaua zburătoare 6 atrage un flux de energie pozitivă, iar în anul 2019 aceasta se va afla în
Horoscop Berbec dragoste 2019: prima parte a anului 2019, din punct de vedere sentimental, aduce
O persoană conservatoare și destul de încăpățânată, deoarece are încredere în sine

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.