Remedii simple Feng Shui pentru a atrage dragostea adevărată în 2019

Remedii simple Feng Shui pentru a atrage dragostea adevărată în 2019
Uneori, dragostea este singurul lucru care ne mai lipsește pentru ca viața noastră să fie exact așa cum ne dorim. Iată ce să faci pentru a atrage iubirea.

Pentru a beneficia de energia benefică a Stelei Zburătoare 4, în 2019 trebuie folosiți următorii activatori energetici: 1.Pereche de statui elefant - aduce norocul în căsnicie, dacă este așezată în orice altă cameră decât baie sau bucătărie. 2. rațele mandarin - atrag energie pozitivă în cuplurile căsătorite, dar aduc dragoste și persoanelor singure. În general, se așază în zona de Sud-Vest a dormitorului

3. perechea de lebede din metal, simbol asociat cu fidelitatea și monogamia

Apoi, trebuie să știi că sunt câteva reguli de care trebuie ținut cont pentru a elimina energia negativă și a o atrage pe cea pozitivă, a dragostei.

Fă curățenie în dormitor, camera dragostei

Dacă dormitorul tău nu este armonios și primitor, fluxurile de energie vor fi slabe. Prin urmare, trebuie să puni totul în ordine, pentru a permite energiei să circule fără obstacole.

Renunță la ceea ce nu îți mai folosește, este stricat, exprimă ceva negativ (cum ar fi un tablou trist sau care înfățișează o singură persoană) sau îți amintește de o relație eșuată. Odată ce ai terminat curățenia, fă zgomot fie cu ajutorul unui clopoțel, fie bătând din palme, pentru a elimina energia blocată. În plus, ai grijă ca spațiul din dormitor să fie amenajat pentru două persoane.

Deschide-ți ușa iubirii

Asigură-te că atât ușa de la intrare, cât și cea de la dormitor se deschid ușor și complet, fără a scârțâi sau a se bloca de diverse obiecte. Intră pe cele două uși amintite încet, imaginându-ți că ești un râu de energie Chi și verifică dacă există ceva – vreun obiect decorativ sau piesă de mobilier – care ar putea să împiedice circulația liberă a energiei Chi. De asemenea, ai grijă ca toate elementele de iluminat de pe această rută să funcționeze și să nu existe colțuri întunecate.

O altă metodă Feng Shui pentru atragerea iubirii este să faci un colaj cu imagini ce reprezintă pentru tine romantismul și armonia. Pune-l într-un loc de unde să îl vezi (fie că vrei, fie că nu vrei) în fiecare zi.

2336
0
SHARE
AFLĂ MAI MULT:
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.