Cu ce sa te imbraci in luna IANUARIE 2020, pentru a avea relatii statornice si un munte de bogatii

03.IANUARIE.2020
Cu ce sa te imbraci in luna IANUARIE 2020, pentru a avea relatii statornice si un munte de bogatii

Categorie: Feng Shui Autor: Luiza Teodorescu Zodiacool Foto:pixabay.com

Sanse mari sa va impliniti visele, oportunitati mari ca sa demonstati valoarea cuvintelor pe care le rostiti

Se știe că fiecare culoare are o energie unică, care ne poate modifica cu ușurință starea de spirit. Cu toții am vrea să știm un truc prin care să ne facem viața mai bună. Un truc simplu este utilizarea anumitor culori în vestimentație în funcție de zodie.

Cele 12 zodii chinezești sunt influențate de energia din mijlocul cercului zodiacal. Această energie se schimbă în fiecare lună, iar în luna Ianuarie 2020 ea va fi rezultatul combinării dintre energia bogăției și energia popularității.

Aflați de la maestrul feng shui ZODIACOOL ce culori să alegeți pentru hainele pe care le purtați în luna Ianuarie 2020, în funcție de zodia chinezească.

Șobolan

Și bune și rele vă rezervă luna Ianuarie. Folosiți energia specifică culorilor, pentru a dizolva supărarea și tensiunile din relații. Purtați haine de culorile: alb cu violet, alb cu verde și veți atrage mai multă armonie.

Bivol și Tigru

Sunteți optimiști în ceea ce privește viitorul, dar totuși în această lună pot să apară și provocări care să vă scadă încrederea. Pentru a reuși să faceți față schimbărilor bruște de dispoziție, purtați haine de culorile: albastru, alb, auriu, turcoaz.

Iepure

Ar fi bine să vă concetrați pe partea de sănătate, deoarece nimeni nu vă va îngriji mai bine ca voi înșivă. Pentru a vă bucura mai bine de viață, purtați haine de culorile: alb cu negru, alb cu roșu.

Dragon și Șarpe

Apar șanse mari să vă împliniți visele și să atrageți un munte de bogății, dar succesul nu va veni foarte ușor. Pentru a face față zilelor încărcate de la muncă, alegeți să vă îmbrăcați în haine de culorile: galben cu violet, argintiu cu albastru.

Cal

Ar fi bine să vă luați cât mai multe momente de pauză, pentru a vă îngriji de relația sentimentală. Obstacolele vor putea fi mai ușor depășite, dacă vă veți îmbrăca în haine de culorile: roz, turcoaz, bleu cu crem.

Capră și Maimuță

Încercați să îmbunătățiți relațiile cu familia și cu cei din jur. Pentru a vă bucura mai mult de timpul petrecut împreună cu aceștia și a beneficia de statornicie, alegeți din garderobă hainele de culorile: alb cu verde, alb cu albastru, auriu cu negru.

Cocoș

Promisiunile pe care le veți face celor din jur vor trebui respectate cu strictețe, pentru a nu-i dezamăgi. Purtați haine de culorile: bleu, alb, roz, violet, pentru a reuși să vă demonstați valoarea cuvintelor pe care le rostiți.

Câine și Mistreț

Sunteți sfătuiți să fiți mai deschiși la noile oportunități, pentru a rezolva probleme mai vechi. Dacă vreți ca totul să decurgă de la sine, atunci nu ezitați să purtați haine de culorile: albastru cu auriu, roșu cu negru, violet cu argintiu.

loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.