De ce timpul trece repede?
Senzația că timpul trece mai repede în prezent are o explicație. Vezi de ce timpul se contractă și alte aspecte interesante. Ce este timpul? Este greu de
Cuprins:
crezut că nu a fost persoană care să nu pună această întrebare. Dar mai cu seamă căutăm acest răspuns în momentele de cotitură ale vieții, când ne-am dori să remediem unele greșeli din trecut. Evanghelia după Ioan, cap I prezintă faptul că „La început era Cuvântul şi Cuvântul era la Dumnezeu şi Dumnezeu era Cuvântul”, prin urmare totul este o informație, întrucât însuși Creatorul corespunde inițieri a tot ceea ce noi suntem și putem percepe.
Acest misterios subiect a fost obiectul de studiu pentru toți mari cercetători ai tuturor timpurilor, iar acum consider că este necesară o paranteză pentru a explica faptul Astrologia percepe timpul sub forma unui fractal (o figură geometrică fragmentată sau frântă care poate fi divizată în părți, astfel încât fiecare dintre acestea să fie (cel puțin aproximativ o copie miniaturală a întregului).
Perioadele de cumpănă pe care le-a întâmpinat Geea (Terra) au fost menționate o dată la 2000 de ani, când Nodurile Lunare trec dintr-un semn zodiacal în celălalt care aduce la pachet noi ideologii, totodată aceste perioade de cumpănă se evidențiază și prin schimbări de relief, de atmosferă, de climă. Ființa umană este ajutată de Univers în aceste momente de tranziție, prin intermediul informațiilor pe care le primesc unele persoane marcante din diferite domenii ale vieții, cum ar fi religie, știință, politică, economie, medicină etc. iar printre personalitățile cele mai importante amintim pe Moise, Noe, Isus, Buddha, Nikola Tesla etc. Toți acești au reușit să treacă această barieră pe care noi o percepem a fi timpul, au înțeles că sufletul uman este etern nimic nu se pierde ci se transformă.
Teoria timpului
Pentru a înțelege mai bine acest aspect vom da un exemplu și unde ar fi cel mai lesne de găsit decât în cadrul Bibliei (această carte este plină de trimiteri la momentele Astrologice). Cred că toți am auzit de acea stea de la Betleem, de fapt atunci s-a înregistrat un eveniment foarte rar între luna septembrie a anului 3 i.Hr. si luna mai a anului 2 i.Hr, când s-au constituit trei conjuncții, ce au implicat planeta Jupiter și steaua Regulus (din semnul Leului) cele două corpuri cerești au trecut la mică distanță unul de celălalt. Jupiter a retrogradat în direcția lui Regulus, pregătind astfel poporul pentru ceea ce va veni. Și în răstignirea lui Isus a avut contribuția astrologie prin momentul de nuntă cosmică ce a fost amplificat de eclipsă de Soare (s-a întunecat pământul).
Toate aceste teorii au fost puse cap la cap de către fizicianul german profesorul W.O. Schumann de la Universitatea Tehnică din Munchen care în 1952 lansează o ipoteză despre existența unei frecvențe, a pământului plecând de la premisa că între două sfere, una aflată la interior și una la exterior se creează o tensiune electrică. Întrucât Terra este încărcată negativ (fiind de formă yin) și ionosferei este încărcată pozitiv, rezultă că această teoria poate fi argumentată și matematic. Ani de zile i-au fost necesari pentru a demonstra această teorie. Analog acestor afirmații dacă considerăm activității corpul nostru (ceea ce se întâmplă cu sfera Pământului), iar ceea ce se înregistrarea în jurul nostru ca Ionosfera rezultă că și noi avem o anumită frecvență. Să ne gândim numai la fulgerele care se manifestă în atmosfera terestră. Spre exemplu acum pe plan global au loc circa 1.000 de fulgere care reprezintă descărcări uriașe de energie, dacă facem o comparație vom observa faptul că aceste impulsuri sunt generate în organismul uman de impulsurilor nervii. SCHUMANN a considerat că “ Pământul se comportă ca un uriaș condensator electric”. Atmosfera reprezintă un conductor slab întrucât fulgerele sunt răspândite inegal pe globului, sarcina s-ar difuza în cca. 10 minute. Aceste sarcini electrice permanente se manifestă într-o cavitate determinată de marginea Pământului şi partea inferioară a ionosferei la aproximativ 55 km înălţime (unde de fapt se află și sateliți artificiali). Sarcina totală estimată ajunge la 500.000 Coulombi. Rezonanţa Schumann este chiar acest ecou produs de fulgere şi a putut fi calculată matematic la 7,83 Hz (în anii 1952-1957), conform formulei : f = c / pi x D, unde : c = viteza luminii D =diametrul Pământului. Studiul a mai scos la suprafață faptul că Pământului este un câmp electromagnetic care vibrează pe diferite frecvențe situate între 6 şi 50 de Hz.
Frecvențele Schumann variază în funcție de:
- intensitatea şi configuraţia câmpului magnetic al Pământului;
- compoziţia şi proprietăţile atmosferei;
- proprietăţile ionosferei.
În concluzie Terra vibrează, dar acum se naște întrebarea ce rol are toată această teorie asupra timpului și cum poate fi de folos această descoperire omenirii? Răspunsul este simplu și foarte ușor de înțeles. TIMPUL ESTE O FORMĂ DE ENERGIE". Acesta "se dilată" şi "se contractă", în funcţie de frecvența propriului organism, care la rândul său este influențat de informația pe care o primește din Univers, mai cu seamă de la Planete. Dacă mergem pe principiul că nimic nu stă în repaos, vom constata că timpul nu există, energia noastră interioară (sufletul) se alimentează cu informație, care la rândul ei este generă de Univers (de ex: mâncarea pe care noi o consumăm dacă nu este tratată chimic, termic, și se consumă în starea ei naturală va aduce un aport mai mare de informație organismului ). De la fizică cunoaștem că există o relație invers proporțională între timp ("perioadă", notat cu T) şi calitatea energiei unui sistem, numită "frecvență de vibraţie" (intensitatea vibraţiei energia respectivă sau cu câte oscilaţii pe secundă se manifestă acea energie) şi notată cu f. Matematic, aceasta se exprimă astfel f x T = 1 f1 x T1 = f2 x T2, unde: T1 = este timpul iniţial de 24 de ore al frecvenţei de rezonanță f1 = 7,83 Hz (din anul 1950, când încă nu începuse să crească) f2 este frecvenţa de rezonanţă corespunzătoare momentului mai 2017, de... 14,4 Hz. Prin urmare: T2 (2017) = f1 x T1 / f2 = 7,83Hz x 24h / 14,4Hz= 13,05h.
Deci ar fi timpul să conștientizăm că avem la dispoziție o perioadă scurtă de pe parcursul unei zile în care suntem nevoiți să îndeplinim unele sarcini. Indicat și de dorit ar fi să nu mai pierdem acest timp pe nimicuri și să ne gândim la sufletul nostru la viața noastră. Legele Kybalionului de pe "Tablele de Smarald" ale lui Thoth Hermes prezintă că "Ceea ce este <în mic> este şi <în mare>" astfel ceea ce noi experimentă noi pe pământ se întâmplă și în Univers întrucât ne apropiem de centrul Galaxiei Calea Lactee. Cu cât întreg sistem va fibra mai puternic cu atât energia va fi mai condensată și vom putea să trecem în alte dimensiuni, întrucât starea de dezintregrare a învelișului atomic va fi din ce în mai instabilă, asemenea gândurilor noastre care sunt tot mai împrăștiate, nu știm ceea ce dorim de la viață, de la noi... Dar totuși tot ceea ce ne înconjoară poate să dispară chiar pur și simplu? Răspunsul este NU!!! Întrucât universul în care ne află este și acesta la rândul să înglobat în altă formă de existență, care îngăduie acestuia să sufere să treacă printr-un proces de purificare după care trebuie să reia procesul inițial. Iar ce va continua știu că va trezi o oarecare latură sceptică... dar cum oare Terra are 1, 3 mil de ani... oare nu cumva pe suprafața ei au fost ere care au ținut undeva la 2000 de ani după care civilizația a căutat noi forme de a evolua, dar tot acest proces este un cerc închis, revenim periodic asupra unor epoci pe care le-am mai trăit, iar civilizațiile care ajung la un grad ridicat de evoluție trec într-o altă dimensiunea care depășește nivelul simțurilor noastre de la acest moment.
Dovadă la această afirmație stă și experimentul Montauk, de care sigur că ați auzit. În anul 1983, un grup de oameni de ştiinţă aparţinând guvernului american, localizaţi în zona Long Island din statul New-York, a reuşit construcția de aparate care reușeau să deschidă porţi ale timpului "Portaluri Temporale", prin care aceştia experimentau "diverse chestii", până în momentul în care sa redeschis un vortex temporal în trecut, în anul 1943 - EXPERIMENTUL PHILADELPHIA, care a schimbat cursul istorie.
Astfel copiii născuți in perioada 1989-1994 vin cu o capacitate enormă de a schimba lumea, prin iubire și invenții ce vor salva omenirea o dată cu finele anul 2024 când planeta Pluto va intra în Semnul Vărsătorului, asistăm la nașterea personalităților care vor schimba fața lumii.
Ultimul tranzit a lui Pluto prin acest semn al inovației a adus zorii Revoluției Franceze.
Autor: Delia Elena, publicat la data 02.08.2018
Taguri: dragoste, zodia varsator
ÎNSCRIE-TE PENTRU A OBȚINE
10% WELCOME GIFT
LA ORICE COMANDĂ!