Nu o să-ți vină să crezi! Cei mai infideli bărbați din horoscopul chinezesc

11.DECEMBRIE.2018
Horoscop. Zodii AUTOR: Luiza Teodorescu FOTO: pinterest.co.uk
Infidelitatea este ceva ce acceptăm sau nu, dar care de fiecare dată ne ia prin surprindere și provoacă suferință. Fiecare femeie își dorește să aibă un

soț fidel, cu care să se poată mândri. Însă ceea ce nu știm este că fericirea este scrisă în astre, iar acestea nu mint în ceea ce-i privește pe bărbații din horoscopul chinezesc, care sunt tentați să calce strâmb. Iată topul celor mai infideli soți, în ordine inversă: 4. IEPURE (Pești în zodiacul european): Se pare că nativii Iepure nu sunt chiar așa de timizi când vine vorba despre dragoste, cum ar putea să pară la prima vedere.

Dimpotrivă, preferă să aibă o viață amoroasă intensă și sunt maeștri în arta persuasiunii. Odată ce au pus ochii pe o femeie, nu se lasă până nu-i sucesc mințile, făcându-i declarații de dragoste și oferindu-i cadouri romantice. Poate că de aceea Iepurii sunt destul de des întâlniți și în politică...

Loading...

3. CAL (Gemeni în zodiacul european)

Bărbații Cal au un sex-appeal aparte, fiind o zodie de foc, sunt caracterizați de pasionalitate și au nevoi afective ridicate. Vor ști cum să abordeze o femeie, cuceresc prin privirea lor pătrunzătoare și prin atitudinea lor plină de încredere, ceea ce-i face să arate ca niște adevărați super-eroi în fața zânelor dornice de iubire, poezie și aventură. Iar în pat se dezlănțuie și se opresc numai după ce femeia are măcar un orgasm.

DE INTERES: Ce zodie sunt în zodiacul chinezesc?

2. CAPRĂ (Rac în zodiacul european)

Nativii din zodia Capră se remarcă prin discreția lor, ceea ce-i face să fie cei mai misterioși amanți din horoscopul chinezesc. Particularitatea lor este că mint, dar mint frumos, știu cum să spună femeilor exact ceea ce acestea vor să audă, iar în final discuțiile se termină undeva în... așternut. Fiind o zodie de pământ, au vitalitatea necesară pentru a satisface orice femeie, mai ales atunci când sunt îndrăgostiți și se lasă purtați de valurile iubirii.

1. TIGRU (Vărsător în zodiacul european)

Vorbim acum despe cea mai periculoasă zodie masculină în ceea ce privește infidelitatea. Ei sunt în același timp și Cupidon și Casanova zodiacului chinezesc. De o frumusețe inegalabilă, bărbații Tigru nu au cum să treacă neobservați, însă cuceresc nu atât prin fizic, cât prin energia lor debordantă, prin care lasă impresia că ar putea oferi femeii dragi chiar și Luna de pe cer.

Chiar dacă nu vor ajunge până la Lună, Tigrii vor face cadouri extravagante și vor seduce orice femeie pe care au pus ochii. Din păcate, idila va dura o perioadă scurtă de timp, după care se vor plictisi și vor trece la o altă cucerire.

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4,9  10
VOTURI
11155
4.90
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Zodia SOBOLAN Dragoste. Horoscop Barbat Sobolan. ZODIACOOL
Senzual, frumos și iubitor, preferă plăcerile sexuale ale vieții, având o vitalitate
Horoscop 2019 BALANTA SANATATE. Starea de sanatate Balanta 2019
Horoscop BALANȚĂ SĂNĂTATE 2019: La nivelul acestui capitol se va face dreptate în 2019, prin
Zodia SCORPION. BANI, carieră și afaceri pentru Scorpion
Ai o lăcomie de neînchipuit, dar reușești să faci bani, deoarece știi cum să îi ții sub

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.