Transport gratuit peste 199 lei

Nu o să-ți vină să crezi! Cei mai infideli bărbați din horoscopul chinezesc

Nu o să-ți vină să crezi! Cei mai infideli bărbați din horoscopul chinezesc

Infidelitatea este ceva ce acceptăm sau nu, dar care de fiecare dată ne ia prin surprindere și provoacă suferință. Fiecare femeie își dorește să aibă un

soț fidel, cu care să se poată mândri. Însă ceea ce nu știm este că fericirea este scrisă în astre, iar acestea nu mint în ceea ce-i privește pe bărbații din horoscopul chinezesc, care sunt tentați să calce strâmb. Iată topul celor mai infideli soți, în ordine inversă: 4. IEPURE (Pești în zodiacul european): Se pare că nativii Iepure nu sunt chiar așa de timizi când vine vorba despre dragoste, cum ar putea să pară la prima vedere.

Dimpotrivă, preferă să aibă o viață amoroasă intensă și sunt maeștri în arta persuasiunii. Odată ce au pus ochii pe o femeie, nu se lasă până nu-i sucesc mințile, făcându-i declarații de dragoste și oferindu-i cadouri romantice. Poate că de aceea Iepurii sunt destul de des întâlniți și în politică...

3. CAL (Gemeni în zodiacul european)

Bărbații Cal au un șarm appeal aparte, fiind o zodie de foc, sunt caracterizați de pasionalitate și au nevoi afective ridicate. Vor ști cum să abordeze o femeie, cuceresc prin privirea lor pătrunzătoare și prin atitudinea lor plină de încredere, ceea ce-i face să arate ca niște adevărați super-eroi în fața zânelor dornice de iubire, poezie și aventură. Iar în pat se dezlănțuie și se opresc numai după ce femeia experimentează măcar o dată plăcerea.

DE INTERES: Ce zodie sunt în zodiacul chinezesc?

2. CAPRĂ (Rac în zodiacul european)

Nativii din zodia Capră se remarcă prin discreția lor, ceea ce-i face să fie cei mai misterioși amanți din horoscopul chinezesc. Particularitatea lor este că mint, dar mint frumos, știu cum să spună femeilor exact ceea ce acestea vor să audă, iar în final discuțiile se termină undeva în... așternut. Fiind o zodie de pământ, au vitalitatea necesară pentru a satisface orice femeie, mai ales atunci când sunt îndrăgostiți și se lasă purtați de valurile iubirii.

1. TIGRU (Vărsător în zodiacul european)

Vorbim acum despe cea mai periculoasă zodie masculină în ceea ce privește infidelitatea. Ei sunt în același timp și Cupidon și Casanova zodiacului chinezesc. De o frumusețe inegalabilă, bărbații Tigru nu au cum să treacă neobservați, însă cuceresc nu atât prin fizic, cât prin energia lor debordantă, prin care lasă impresia că ar putea oferi femeii dragi chiar și Luna de pe cer.

Chiar dacă nu vor ajunge până la Lună, Tigrii vor face cadouri extravagante și vor seduce orice femeie pe care au pus ochii. Din păcate, idila va dura o perioadă scurtă de timp, după care se vor plictisi și vor trece la o altă cucerire.

Viziteaza magazinul online