Zodii cu noroc în dragoste în luna iulie 2018. Şanse reale la căsătorie

28.IUNIE.2018
Zodii cu noroc în dragoste în luna iulie 2018. Şanse reale la căsătorie

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Andreea Inea ZODIACOOL Foto:shortday.in

Horoscop dragoste. Nativi din zodii de aer și de foc “gustă” dragostea, se pot considera norocoase în vara 2018. Previziuni pentru viața sentimentală și

relațională a unor zodii favorizate în luna iulie 2018. Nuntă, vacanțe. Zodii care se îndrăgostesc, zodii care se căsătoresc în luna iulie, previziuni pentru viața de cuplu a zodiilor

Gemeni

Gemenii vor avea parte de o vară incendiară, vor fi focusați pe căsătorie și relații de iubire.

Se pare că cei singuri nu trebuie deloc să facă eforturi pentru a întâlni pe cineva potrivit, se vor îndrăgosti la prima vedere. Ocaziile sociale și întâlnirile romantice vor aduce satisfacție, dragostea plutește în aer și luna iulie este favorabilă pentru amor. Relațiile noi pe care le veți începe în luna iulie nu vor aduce frustrări și nici suferințe emoționale, totul va decurge în mod armonios.

Loading...

Pentru cei care sunt deja într-un cuplu, pasiunea și cuvintele de dragoste vor reaprinde flacăra iubirii, dar vor ridica și temperatura în dormitor. Se întrevăd cereri în căsătorie, se vor oficializa relații.

Unii nativi din Gemeni nu-și vor putea domoli instinctele afective, vor dori să rupă rutina uzuală și vor umbla după aventuri de o noapte. Totuși, ar trebui să-și urmeze mai mult inima dacă nu vor ca totul să se termine într-un mod neobișnuit.

DE INTERES: Horoscop dragoste 2018

Leu

Leii se vor simți inspirați de energia romantismului, o formă non-egoistă de iubire va apărea din a două săptămână a lunii iulie, care va face ca orice relație să înflorească.

Atunci Leii vor începe să-și declare iubirea față de partenerul de viață prin cuvinte și gesturi mărețe... vor oferi inele de logodnă. O schimbare de statut le va întări și mai mult intimitatea. Luna iulie va fi excelentă pentru nuntă, vacanțe, călătorii, luna de miere.

Leii își vor dedica vara îmbunătățirii relațiilor, vor urmări să se împace cu cei cu care erau certați, iar energia iertării îi va face să se simtă ca în al nouălea cer.

Femeile din zodia Leu au șanse mari să rămână însărcinate în această lună.

loading...
7087
4.00
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Femeia Fecioară este poate cea mai cameleonică din Horoscop. Bărbatul Fecioară merge pe
Este un bărbat chipeș și foarte apreciat de genul opus. Are însă tendința de a se folosi de
Persoană înzestrată cu frumusețe și inteligență, remarcată cu ușurință în mediile

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.