#reclama0#

Zodii cu noroc în dragoste în luna iulie 2018. Şanse reale la căsătorie

#reclama10#
28.IUNIE.2018
Zodii cu noroc în dragoste în luna iulie 2018. Şanse reale la căsătorie

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Andreea Inea Zodiacool Foto:shortday.in

Horoscop dragoste. Nativi din zodii de aer și de foc “gustă” dragostea, se pot considera norocoase în vara 2018. Previziuni pentru viața sentimentală și
#reclama1#

relațională a unor zodii favorizate în luna iulie 2018. Nuntă, vacanțe. Zodii care se îndrăgostesc, zodii care se căsătoresc în luna iulie, previziuni pentru viața de cuplu a zodiilor

Gemeni

Gemenii vor avea parte de o vară incendiară, vor fi focusați pe căsătorie și relații de iubire.

Se pare că cei singuri nu trebuie deloc să facă eforturi pentru a întâlni pe cineva potrivit, se vor îndrăgosti la prima vedere. Ocaziile sociale și întâlnirile romantice vor aduce satisfacție, dragostea plutește în aer și luna iulie este favorabilă pentru amor. Relațiile noi pe care le veți începe în luna iulie nu vor aduce frustrări și nici suferințe emoționale, totul va decurge în mod armonios.

#reclama7#

Pentru cei care sunt deja într-un cuplu, pasiunea și cuvintele de dragoste vor reaprinde flacăra iubirii, dar vor ridica și temperatura în dormitor. Se întrevăd cereri în căsătorie, se vor oficializa relații.

Unii nativi din Gemeni nu-și vor putea domoli instinctele afective, vor dori să rupă rutina uzuală și vor umbla după aventuri de o noapte. Totuși, ar trebui să-și urmeze mai mult inima dacă nu vor ca totul să se termine într-un mod neobișnuit.

DE INTERES: Horoscop dragoste 2018

Leu

Leii se vor simți inspirați de energia romantismului, o formă non-egoistă de iubire va apărea din a două săptămână a lunii iulie, care va face ca orice relație să înflorească.

#reclama3#

Atunci Leii vor începe să-și declare iubirea față de partenerul de viață prin cuvinte și gesturi mărețe... vor oferi inele de logodnă. O schimbare de statut le va întări și mai mult intimitatea. Luna iulie va fi excelentă pentru nuntă, vacanțe, călătorii, luna de miere.

Leii își vor dedica vara îmbunătățirii relațiilor, vor urmări să se împace cu cei cu care erau certați, iar energia iertării îi va face să se simtă ca în al nouălea cer.

Femeile din zodia Leu au șanse mari să rămână însărcinate în această lună.

#reclama11#
#reclama12#
#reclama2#
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.