HOROSCOP 19 iulie 2018: Se recomandă ghidarea... Horoscop: joi

19.IULIE.2018
HOROSCOP 19 iulie 2018: Se recomandă ghidarea... Horoscop azi: joi

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Corina Bazil Zodiacool

HOROSCOP 19 iulie 2018: Se recomandă ghidarea după intuiție. În caz contrar, consecințele pot fi devastatoare. Află ce rezervă astrele astăzi pentru fiecare

zodie!. Horoscop 19 iulie 2018, horoscop azi pentru toți nativii din cele 12 semne zodiacale:

HOROSCOP Berbec
În cazul în care simți că în ciuda eforturilor depuse nu reușești să reglementezi o problemă ce ține de sfera profesională, sunt șanse de a lua legătura cu o rudă, pentru a începe o activitate nouă în străinătate. Seara este posibil să te surprindă pe gânduri, să vrei să petreci mai mult timp alături de partener.

HOROSCOP Taur
Chiar dacă te dedici activităților profesionale și cariera este favorizată azi, pe seară încă mai ai destulă energie pentru a te ocupa și de familie. Prin urmare se întrevede o îmbunătățire a relației afective. Schimbările care intervin astăzi vor contribui la rezultate pozitive viitoare.

HOROSCOP Gemeni
Astrele vin să activeze tot ce înseamnă instinct afectiv, de dominare, ceea ce pentru tine va fi un punct de susținere, îți va oferi posibilitatea de a înțelege ce simt ceilalți. Sunt posibile situații delicate, pe parcursul zilei vei avea parte de mai multe obstacole, dar acestea te vor ambiționa pentru a-ți vedea o dorință realizată.

HOROSCOP Rac
Amână să treci la acțiune pe plan financiar într-o zi în care simți că ai mai multă încredere în tine. Dacă în ultima perioadă ai dat curs unei tentații pe partea amoroasă, acum deși regreți că ai greșit, este prea târziu. S-ar putea să fii dat de gol, iar partenerul să decidă să pună punct relației.

HOROSCOP Leu
Deoarece astăzi nu vei suferi pe partea financiară, vei dori să pui accentul pe implicarea emoțională. În prima parte a zilei te vei concentra pe unele demersuri de la locul de muncă care au fost începute în ultima perioadă, însă pe seară vei dori să te relaxezi împreună cu partenerul de viață.

HOROSCOP Fecioară
Starea de bine a celor mici contează, ai putea merge cu ei să-i înscrii la un sport, dar constați că mai sunt lucruri de rezolvat la muncă, ceea ce te împiedică să-i ajuți. După o zi de alergătură, îți propui un program administrativ, vei dori să faci curățenie, mâncare, cumpărături etc. Partenerul se va alătura cu bucurie acestor activități.

HOROSCOP Balanță
Relația cu partenerul de viață poate deveni tensionată din pricina stresului acumulat la locul de muncă sau a unor probleme de ordin financiar. Evită să ridici tonul, deoarece în acest fel riști să rămâi singur în perioada viitoare. Încearcă să te relaxezi când ești împreună cu acesta.

HOROSCOP Scorpion
Ziua de astăzi se arată a fi bogată în evenimente plăcute, prin urmare nu te vei plictisi și nici nu te vei întrista. Dacă în prima parte a zilei s-ar putea să mai stai pe gânduri pentru a te decide cu privire la o nouă colaborare pe partea profesională, spre după-amiază vei trece cu avânt la fapte.

HOROSCOP Săgetător
Poți fi martorul unor schimbări favorabile pe plan financiar. Se construiesc acum premizele unor noi începuturi, ceilalți sunt de aceeași părere cu tine. Discuțiile cordiale și sincere cu șefii despre ceea ce ți se cuvine în urma efortului depus îți pot aduce un plus de bani, un bonus sau poate o mărire de salariu.

HOROSCOP Capricorn
Cineva îți solicită ajutorul, dar nu ai posibilitatea să te îndrepți spre acesta, lucru care te face să suferi în tăcere. Ți-ar plăcea să îi fii alături, dar treburile de la serviciu te împiedică să faci asta. Finele zilei te pune într-o situație inedită, cel mai probabil vei simți nevoia de a achiziționa un bun: mașină, mobilă, casă pentru a-ți ridica standardele sociale.

HOROSCOP Vărsător
Pe partea profesională vei fi remarcat, promovat, recomandat, te vei bucura de aprecieri la scară largă. Însă apariția unei probleme neașteptate în ceea ce privește planul afectiv te-ar putea enerva peste măsură. Totuși nu este momentul potrivit să provoci o ceartă sau să faci o criză de gelozie, deoarece totul se va agrava.

HOROSCOP Pești
Ceea ce vei auzi din partea celui drag te poate determina să iei o decizie radicală, plus că și tu vei avea tendința de a ridica tonul, pentru a te face auzit. Rugăciunea, meditația și cumpătarea pot să aplaneze un posibil conflict ce se întrevede azi. O boală acută îți poate aduce suferință, de pe urma asumării unor noi responsabilități.

loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.