HOROSCOP 10 septembrie 2018: Reușita este cuvântul... Horoscop: luni

10.SEPTEMBRIE.2018
HOROSCOP 10 septembrie 2018: Reușita este cuvântul zilei de astăzi. Planurile de afaceri vor avea succes, iar rezultatele nu vor întârzia să afară. Află ce

rezervă astrele astăzi pentru fiecare zodie!. Horoscop 10 septembrie 2018, horoscop azi pentru toți nativii din cele 12 semne zodiacale:

HOROSCOP Berbec
Cu greu vei reuși să-ți ții emoțiile negative sub control, însă probabil că situațiile nu sunt chiar așa de dramatice încât să te consideri oaia neagră a horoscopului zilei de azi. Poți depăși starea de nefericire, de anxietate, cerând ajutorul unei persoane pe care o îndrăgești și în care ai încredere.

HOROSCOP Taur
În urma unui exces de zel sau a unei neatenții au loc unele evenimente nu tocmai plăcute la locul de muncă, care se pot solda cu un accident. Nu alege ziua de astăzi pentru o face o intervenție chirugicală pentru că s-ar putea să-ți destabilizezi starea de sănătate. O pauză de relaxare și meditație nu ar strica.

Loading...

HOROSCOP Gemeni
Este posibil să manifești o stare de irascibilitate generală care te însoțește atât acasă, cât și la locul de muncă, iar tot ce întreprinzi să capete un caracter agresiv. zodiacool.ro îți recomandă să fii calm și detașat, ai răbdare să asculți sfaturile celor apropiați.

HOROSCOP Rac
Simți că parcă nu mai ai stare, nici măcar nu poți munci timp îndelungat într-un singur loc, un sentiment de neliniște pune stăpânire pe psihicul tău. Posibil că azi vei avea noroc la bani sau vei afla vești din depărtare. Cel iubit vine să-ți întâmpine sentimentele de dragoste și să îți ofere motive de încredere, vei auzi din partea acestuia tot felul de destăinuiri.

HOROSCOP Leu
Intuiția funcționează la cote maxime azi, profită de ea cât mai mult și vei avea doar de câștigat. Chiar și tu poți fi uimit de ceea ce gândești și simți. Însă în a doua parte a zilei este posibil să fii invitat la o întâlnire cu prietenii, fă tot posibilul pentru a evita subiectele delicate, s-ar putea să declanșezi o discuție aprinsă.

HOROSCOP Fecioară
Tot ce a fost până acum dificil de soluționat își va găsi azi rezolvarea dacă îți dai silința de a fi eficient. E posibil să ai idei constructive pe care ar fi bine să le pui în practică. În plus discursul tău clar și concis este convingător, însă cei din echipă se arată dornici să te susțină atât timp cât nu te bagi în treburile lor.

HOROSCOP Balanță
Dacă ești în poziția de conducere, azi vei avea parte de noi provocări, este posibil să apară oportunitatea de a colabora cu o instituție sau cu un stat, ceea ce este de bun augur. Însă fii atent să nu te implici prea tare, există șanse să devii cam insistent, ceea ce te poate pune într-o lumină proastă.

HOROSCOP Scorpion
Încearcă să nu ceri prea mult de la partenerul de viață în această zi, deoarece acesta poate să se enerveze chiar și fără motiv, iar de aici totul se poate complica. Nu-ți fă griji, voia bună și romantismul vor reveni în relație în zilele următoare.

HOROSCOP Săgetător
Conjunctura astrală de azi te poate atrage în situații incomode și aduce predispoziții spre furturi. De aceea, nu este un moment bun să semnezi contracte importante sau să participi la negocieri. Este mai bine să încerci să te relaxezi, așteaptă un moment mai favorabil, astrologic vorbind, pentru planul profesional.

HOROSCOP Capricorn
Discursul tău clar și concis referitor la muncă poate deveni sursa de motivație a celor din echipă, pentru a-și îndeplini sarcinile. La finalul zilei te vei simți și tu mai încrezător în forțele proprii și vei trăi o stare de satisfacție. Pe de altă parte evită să inițiezi astăzi o acțiune legată de o investiție, aceasta nu te va avantaja pe viitor, este posibil să pierzi resurse.

HOROSCOP Vărsător
Pe partea profesională pot să intervină diferențe între ceea ce se manifestă (promisiuni) și ceea ce se desfășoară în realitate. Chiar dacă ai o bună reputație, s-ar putea ca astăzi aceasta să fie în pericol, din pricina unor vorbe scoase de cei din anturaj, care te invidiază pentru realizările tale.

HOROSCOP Pești
Dacă vei merge azi în vizită la rudele partenerului, caută pe cât posibil să nu atragi atenția asupra ta, deoarece ai un talent desăvârșit în această zi să exagerezi, să te bazezi pe unele afirmații false, iar din acest motiv, cei care vor ști adevărul nu vor ezita să te facă mincinos.

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
3  3
VOTURI
5786
3.00
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Cum citim corect busola
Cu ajutorul busolei se identifică poziția unor încăperi, clădiri sau orientarea unei persoane
Direcția de Dragoste în Feng Shui
Cu toții ne dorim noroc în dragoste, să întâlnim sufletul pereche și să avem relații
Zodiac chinezesc CAPRĂ 2019, horoscop chinezesc 2019
Previziuni anul 2019 pentru nativii Capră: ani: 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015,

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.