Eclipsa de Lună 27 Iulie BERBEC: veți fi prinși la mijloc în anumite situații

Eclipsa de Lună 27 Iulie BERBEC: veți fi prinși la mijloc în anumite situații

Previziuni astrologice pentru nativii BERBEC generate de Eclipsa de Lună din 27 Iulie 2018: suprize multiple. Nativii Berbec vor simți efectele Eclipsei de Lună

din data de 27 iulie 2018 pe axa relațională. Marte, guvernatorul vostru, este în retrogradare din 27 Iunie în semnul Vărsător, iar la această Eclipsă el dublează efectul Lunii, ce se află în același sistem. Prin urmare, vedem că voi veți fi prinși la mijloc în anumite situații: între rude, prieteni, parteneri. Persoane pe care ați mizat că vă vor ajuta la greu acum pot să se retragă din viața voastră.

Berbecii singuri, în urma acestui eveniment astronomic, pot să participe un eveniment monden, acolo să fie remarcați de un viitor partener, până la Eclipsa din 11 August este probabil că voi să inițiați o relație.

Cuplurile care își doresc un copil în această perioadă pot să afle vestea că vor deveni părinți.

O categorie aparte de nativi Berbec vor beneficia în proporție de 70-80% de acest surplus astral pe partea profesională, aici îi includem pe cei care lucrează pe domenii artistice: media, televiziune, internet, țin conferințe, finalizează lucrări științifice, au activități spirituale. Toți aceștia vor avea parte de succes, de recunoaștere, se deschid în această perioadă uși noi pentru următorii 8-9 ani.

În ceea ce privește domeniul social, posibilitatea de afirmare este enormă, Uranus de pe casa banilor vă aduce multă intuiție, perspective de viitor, însă pe Mercur retrograd vă recomandăm ca orice activitate să fie doar la nivel de subconștient, aveți șanse mari să puneți în practică ceea ce gândiți după 18 August.

Recomandăm nativilor Berbec în această perioadă să petreacă mai mult timp alături de copii, să se bucure de timpul petrecut cu aceștia, în caz contra este posibil să fi făcut o poznă doar ca să vă atragă atenția. Pe partea relațională, ideal ar fi să fiți în primul rând sinceri cu voi, dacă sunteți fericiți în acele situații, luptați sau nu pentru acea relație.

Vezi cum vor fi afectate toate zodiile de Eclipsa de Lună din 27 Iulie 2018:

Taur – Eclipsa Totală de Lună 27 Iulie 2018
Gemeni – Eclipsa Totală de Lună 27 Iulie 2018
Rac – Eclipsa Totală de Lună 27 Iulie 2018
Leu – Eclipsa Totală de Lună 27 Iulie 2018
Fecioară – Eclipsa Totală de Lună 27 Iulie 2018
Balanță – Eclipsa Totală de Lună 27 Iulie 2018
Scorpion – Eclipsa Totală de Lună 27 Iulie 2018
Săgetător – Eclipsa Totală de Lună 27 Iulie 2018
Capricorn – Eclipsa Totală de Lună 27 Iulie 2018
Vărsător – Eclipsa Totală de Lună 27 Iulie 2018
Pești – Eclipsa Totală de Lună 27 Iulie 2018

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!