Eclipsa de Lună 27 Iulie 2018 SĂGETĂTOR: fiți prudenți în ceea ce afirmați

Eclipsa de Lună 27 Iulie 2018 SĂGETĂTOR: fiți prudenți în ceea ce afirmați

Șanse mari să fiți amendați, să fiți implicați în accidente minore, din cauza superficialității pe care o manifestați. De astă dată nativii Săgetător

nu vor mai fi prinși pe picior greșit, ca la Eclipsa de Soare din 13 Iulie. Vedem că veți fi preocupați în special de studiu, cercetare, posibil să vă documentați cu privire la o deplasare.

Dacă aveți de susținut un examen în această perioadă, sunteți extrem de bine avantajați, Universul vă ajută. Însă vă recomandăm să fiți prudenți în ceea ce afirmați, aveți darul acum cu Marte retrograd pe casa discuțiilor să enervați pe interlocutor, să puneți întrebări incomode, care să stârnească antipatii.

Agitația pe care o resimțiți se datorează și faptului că ați rămas în urmă cu un proiect, cineva v-a amânat constant atunci când ați solicitat o întâlnire, acum simțiți că sunteți contracronomentru, cel mai probabil o să fie nevoie să lucrați și peste program.

Atenție în trafic, șanse mari să fiți amendați, să fiți implicați în accidente minore, toate acestea se datorează superficialității pe care o manifestați. Pe partea afectivă, această Eclipsă de Lună aduce numeroase declarații de dragoste, însă ele nu am nicio încărcătură, ideal ar fi să fiți prezenți cănd faceți o afirmație.

Dacă aparte în această perioadă un contract, o vânzare, ideal ar fi să amânați după 18 August, deoarece Mercur este retrograd și aduce la pachet cu acel angajament și probleme.

Dacă însă sunteți născuți pe Mercur retrograd, atunci lucrurile se schimbă, chiar ar fi bine să încercați să vindeți sau să achiziționați un bun, deoarece se reia contextul de la momentul nașterii.

În ansamblu, vă recomand să fiți prudenți când afirmați ceva, deoarece pot să apară situații atipice de pe urma cărora să pierdeți financiar, profesional.

Vezi cum vor fi afectate toate zodiile de Eclipsa de Lună din 27 Iulie 2018:

Berbec – Eclipsa Totală de Lună 27 Iulie 2018
Taur – Eclipsa Totală de Lună 27 Iulie 2018
Gemeni – Eclipsa Totală de Lună 27 Iulie 2018
Rac – Eclipsa Totală de Lună 27 Iulie 2018
Leu – Eclipsa Totală de Lună 27 Iulie 2018
Fecioară – Eclipsa Totală de Lună 27 Iulie 2018
Balanță – Eclipsa Totală de Lună 27 Iulie 2018
Scorpion – Eclipsa Totală de Lună 27 Iulie 2018
Capricorn – Eclipsa Totală de Lună 27 Iulie 2018
Vărsător – Eclipsa Totală de Lună 27 Iulie 2018
Pești – Eclipsa Totală de Lună 27 Iulie 2018

Alte persoane au căutat și
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!