Transport gratuit peste 140 lei
Aplica

Fertilitate și Feng Shui – remedii pentru a rămâne însărcinată mai repede

Fertilitate și Feng Shui – remedii pentru a rămâne însărcinată mai repede

Arta Feng Shui ne ajută să ne decorăm casa cu bun gust, dar și să atragem energiile pozitive în viața noastră și să le eliminăm pe cele negative. Un

ajutor important este și în fertilitate. Dacă încercați să aveți un copil, cu siguranță știți cât de importante sunt echilibrul și liniștea pentru concepție.

Remediile Feng Shui pentru fertilitate vin tocmai pentru a rezolva problema stresului și a dizarmoniei. Iată la ce ar fi bine să fiți atenți:

1. Feng Shui de la intrarea în casă

Ușa locuinței este locul prin care energia intră în viața voastră. Din acest motiv, ușa nu trebuie să fie blocată de ceva. Elimină orice obiect, de la încălțămintea lăsată la ușă, până la mobilierul ce încurcă la intrare, astfel încât energia pozitivă să poată intra în casă, fără întrerupere. Dacă ai posibilitatea, plantează un pom fructifer – simbol al fertilității, pe cărarea de la intrarea în casă (sau în bloc).

Best seller

2. Remedii pentru bărbați

În tradiția chineză, se spune că bărbatul este purtătorul „norocului” concepției. Pentru a-i activa acest „dar”, ar fi nevoie ca bărbatul să doarmă cu capul spre Nord-Vest, coșâul norocului și al raiului. De asemenea, este benefic să mâncați sau să aveți biroul de lucru orientat cu fața spre Nord-Vest.

3. Armonie și ordine în dormitor

Dormitorul este camera dragostei, a cuplului, așa că acesta ar trebui să transmită sentimentul de relaxare. Ar fi bine să renunțați la televizor și calculator, să mențineți curățenia și ordinea nu doar în cameră, ci și în dulapuri și sertare. Nu mâncați și nu lucrați în dormitor, pentru că diminuează energiile pozitive.

Îți recomandăm

O vază cu abajur roșu ar putea ajuta.
Așezați o statuetă Dragon pe noptiera lui, dar nu o poziționa cu fața spre el, pentru a spori virilitatea și pasiunea. De asemenea, decorați-vă camera cu obiecte în pereche, cum ar fi rațele mandarin sau statuetele elefant, simboluri ale fertilității și ale sarcinii.

4. Amenajează colțul copiilor/urmașilor

Cere ajutorul unui specialist pentru a afla unde se află în cazul vostru colțul copiilor/urmașilor în casă. Apoi, decorează-l cu jucării și obiecte din metal, pentru a atrage energia pozitivă în această zonă a vieții.

Ce se întamplă în următoarele 12 luni

5. Aveți grijă de energiile pozitive din toată casă

Nu trebuie să vă decorați întreaga locuință după principiile chinezești, ci doar să fie mereu curățenie și ordine în casă. Apoi, nu sunt indicate schimbările majore (renovări, schimbarea mobilei etc.) atunci când încercați să concepeți un copil, pentru că sunt generatoare de stres și dizarmonie. Nu uitați că și plantele aduc energie pozitivă în casă, dar doar dacă aveți mare grijă de ele.

Dacă aveți întrebări pentru Maestrul ZODIACOOL, nu ezitați să ne contactați.

Alte persoane au căutat și
Viziteaza magazinul online