Fertilitate și Feng Shui – remedii pentru a rămâne însărcinată mai repede

30.MAI.2019
Fertilitate și Feng Shui – remedii pentru a rămâne însărcinată mai repede

Categorie: Feng Shui Autor: Maria Poinescu ZODIACOOL Foto:unsplash.com

Arta Feng Shui ne ajută să ne decorăm casa cu bun gust, dar și să atragem energiile pozitive în viața noastră și să le eliminăm pe cele negative. Un

ajutor important este și în fertilitate. Dacă încercați să aveți un copil, cu siguranță știți cât de importante sunt echilibrul și liniștea pentru concepție.

Remediile Feng Shui pentru fertilitate vin tocmai pentru a rezolva problema stresului și a dizarmoniei. Iată la ce ar fi bine să fiți atenți:

1. Feng Shui de la intrarea în casă

Ușa locuinței este locul prin care energia intră în viața voastră. Din acest motiv, ușa nu trebuie să fie blocată de ceva. Elimină orice obiect, de la încălțămintea lăsată la ușă, până la mobilierul ce încurcă la intrare, astfel încât energia pozitivă să poată intra în casă, fără întrerupere. Dacă ai posibilitatea, plantează un pom fructifer – simbol al fertilității, pe cărarea de la intrarea în casă (sau în bloc).

Loading...

2. Remedii pentru bărbați

În tradiția chineză, se spune că bărbatul este purtătorul „norocului” concepției. Pentru a-i activa acest „dar”, ar fi nevoie ca bărbatul să doarmă cu capul spre Nord-Vest, coșâul norocului și al raiului. De asemenea, este benefic să mâncați sau să aveți biroul de lucru orientat cu fața spre Nord-Vest.

3. Armonie și ordine în dormitor

Dormitorul este camera dragostei, a cuplului, așa că acesta ar trebui să transmită sentimentul de relaxare. Ar fi bine să renunțați la televizor și calculator, să mențineți curățenia și ordinea nu doar în cameră, ci și în dulapuri și sertare. Nu mâncați și nu lucrați în dormitor, pentru că diminuează energiile pozitive.

O vază cu abajur roșu ar putea ajuta.
Așezați o statuetă Dragon pe noptiera lui, dar nu o poziționa cu fața spre el, pentru a spori virilitatea și pasiunea. De asemenea, decorați-vă camera cu obiecte în pereche, cum ar fi rațele mandarin sau statuetele elefant, simboluri ale fertilității și ale sarcinii.

4. Amenajează colțul copiilor/urmașilor

Cere ajutorul unui specialist pentru a afla unde se află în cazul vostru colțul copiilor/urmașilor în casă. Apoi, decorează-l cu jucării și obiecte din metal, pentru a atrage energia pozitivă în această zonă a vieții.

5. Aveți grijă de energiile pozitive din toată casă

Nu trebuie să vă decorați întreaga locuință după principiile chinezești, ci doar să fie mereu curățenie și ordine în casă. Apoi, nu sunt indicate schimbările majore (renovări, schimbarea mobilei etc.) atunci când încercați să concepeți un copil, pentru că sunt generatoare de stres și dizarmonie. Nu uitați că și plantele aduc energie pozitivă în casă, dar doar dacă aveți mare grijă de ele.

Dacă aveți întrebări pentru Maestrul ZODIACOOL, nu ezitați să ne contactați.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

La Gemeni motivul principal nu este nevoia de amor, ci curiozitatea, modul în care îi tratezi, ei
Horoscop Balanță 2019, evenimente importante în 2019 pentru nativii din zodia Balanță! Anul
Steaua Zburătoare 1, numită și steaua Victoriei, aspecte pozitive și aspecte negative

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.