Dă norocul peste 4 zodii în septembrie 2018. Viața li se schimbă radical

28.AUGUST.2018
Dă norocul peste 4 zodii în septembrie 2018. Viața li se schimbă radical

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Ivona Mara Zodiacool Foto:money.howstuffworks.com

Luna septembrie 2018 se anunţă a fi benefică din punct de vedere financiar pentru patru zodii favorizate. Unele zodii se nasc cu darul de a face bani mulți,

altele îi moștenesc sau se îmbogăţesc peste noapte. Să vedem ce zodii sunt favorizate de astre pe plan financiar în luna Septembrie 2018

Berbec – schimbări majore

Deși în prima săptămână a lunii septembrie norocul pare că vă ocolește, ba mai mult, s-ar putea să faceți o investiție riscantă, se pare că dacă nu vă veți grăbi, după 6 septemprie totul va căpăta un alt contur. Se întrevăd schimbări radicale pe partea profesională, șefii vă apreciază la adevărata valoare și vă susțin pentru a urca pe scara socială. Banii vor veni din colaborări sau cu sprijinul celor din familie, din anturaj, cu care nu este exclus să începeți ceva nou.

Taur – bani din străinătate

Toamna se numără bobocii, dar și banii. După o perioadă destul de încercată, acum norii se risipesc, apare soarele și pe strada voastră. Se întrevăd câștiguri neașteptate, posibil chiar să auziți de o moștenire care vine la timp pentru a vă plăti unele datorii sau a vă satisface unele mici mofturi. Șanse mari de a trece la un alt nivel financiar, grijile vor fi spulberate de idei noi de dezvoltare pe partea profesională, posibile colaborări cu străinătatea. Desigur, veți beneficia de sprijinul celor din jur, cu condiția să nu vă încăpățânați să faceți totul de unii singuri.

Scorpion – călătorii, noroc cu carul

Chiar dacă veți crede sau nu, în această lună urmează să fiți implicați în proiecte de anvergură care vizează finanțele, veți face progrese la job sau în propria afacere. Veți fi mai atenți la gândurile și emoțiile pe care le întrețineți, veți dori să faceți totul pe picior mare, dar nu toata lumea va putea ține pasul cu voi, prin urmare nu-i forțați pe cei din jur, pentru a nu crea tensiuni, certuri.
Veți avea șansa de a purta conversații interesante cu persoane importante într-o călătorie de afaceri, prin urmare este important să vă păstrați mintea deschisă, pentru a primi idei noi.

Săgetător – noi investiții

Încă de la începutul lunii creativitatea va fi la cote maxime, nevoia de a vă îmbunătăți viața va duce la apariția unor șanse mari să scăpați de problemele cu banii. Veți avea multiple oportunități de a face investiții profitabile, însă trebuie să fiți cu băgare de seamă, unele s-ar putea să se facă pe spatele partenerului de viață, ceea ce nu este de bun augur. Adevărul va ieși la iveală și în luna următoare riscați să pierdeți tot ce ați agonisit.
De asemenea, încercați să nu intrați în certuri din cauza banilor și evitați să discutați problema financiară în așternut.

loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.