Craciun 2019. Cu ce sa te îmbraci in functie de zodia chinezeasca, pentru a atrage cadouri potrivite

Craciun 2019. Cu ce sa te îmbraci in functie de zodia chinezeasca, pentru a atrage cadouri potrivite

Norocul in dragoste este in sacul cu daruri al Mosului, sanse „sa curga lapte si miere”, mai multa rabdare si intelegere, greselile vor fi iertate

Moș Crăciun vine în fiecare an cu daruri pentru fiecare, dar cum să îl așteptăm în sufletul nostru ne spune astrologul ZODIACOOL. Acesta a pregătit pentru fiecare zodie culorile de sărbătoare, pentru ca fiecare să primească darurile cele mai potrivite.

Acestea nu vor fi neaparat de natură materială, dar poate că vor conta mai mult decât acestea. Să vedem colinde de Crăciun și culorile potrivite pentru fiecare zodie, împreună cu surprizele pe care vi le rezervă Moșul în seara de 24 decembrie 2019.

Cu ce sa te imbraci de Craciun

Șobolan

„O ce veste minunată”, norocul în dragoste vi s-a pregătit și este în sacul Moșului. Deschideți-vă inimile pentru a o primi. Chiar dacă pe parcursul lui 2019 ați făcut și sacrificii, folosiți acum acele perioade ca pe trambulină spre fericire. Veți avea mult de câștigat pe partea afectivă, mai ales dacă vă veți îmbrăca în această seară în haine de culorile roz, bleu.

Bivol și Tigru

„Cerul și pământul”, viața voastră de familie va fi în această seară bine organizată, veți descoperi cât de mult vă puteți baza pe partenerul de viață. În loc să vă amintiți acum de primele iubiri, care nu v-au oferit ceea ce vă doreați, mai bine v-ați aștepta la dragoste și pasionalitate. Îmbrăcați haine de culorile alb cu verde, argintiu cu violet sau argintiu cu turcoaz, pentru a vă trăi experiențe frumoase în prezent.

Iepure

„Noapte de vis” se anunță pentru voi în seara de Crăciun. Șanse mari de a dizolva tensiunile pe partea sentimentală. Încercați să nu vă gândiți numai la propria persoană, ci să vă întrebați și ce anume au nevoie cei dragi. Purtați haine de culorile crem, ocru, alb, pentru a reuși să vă mențineți imaginația la cote ridicate și a face surpize spirituale celor iubiți.

Dragon și Șarpe

„Sus, la poarta Raiului” va răsuna în inimile voastre în această seară magică. Pasionalitatea se va împleti cu iubirea și în căminul conjugal sunt șanse „să curgă lapte și miere”. Alegeți din garderobă haine de culorile albastru, bleu, roșu, pentru a neplăcerile din trecut să fie uitate și greșelile să vă fie iertate.

Cal

„Cetiniță, cetinioară”, vin colindătorii iară. Vă veți simți plini de energie, veți dori să experimentați totul dintr-o dată. Încercați să nu faceți exces de sarcasmul care vă caracterizează, pentru a nu-i răni pe cei dragi. Pentru a avea o seară plăcută în familie sau cu prietenii, îmbrăcați-vă în haine colorate în violet, vișiniu, roșu.

Capră și Maimuță

„Linu-i lin”, șanse mari de a petrece o seară liniștită în sânul familiei. Poate că acum ar fi bine să ascultați sfaturile pe care ce-i mai în vârstă vi le dau, sau să vă reamintiți cel mai bun sfat pe care cineva vi la dat vreodată. În acest fel veți reuși să scăpați de tensiuni interioare și să amplificați bunătatea care vă caracterizează. Alegeți să purtați haine de culorile alb, auriu, argintiu, verde, pentru a vă regăsi pacea și liniștea.

Cocoș

„Steaua sus răsare... bucurie mare”. Moș Crăciun vă asigură că în această seară este posibil să primiți cadourile pe care vi le-ați dorit, dar și un plus de entuziasm. Acasă, veți reuși să rezolvați orice problemă de comunicare cu partenerul iubit. Pentu a manifesta mai multă răbdare și înțelegere, purtați haine de culorile: bleu, albastru cu argintiu, negru cu auriu.

Câine și Mistreț

„Deschide ușa, Creștine”, în această seară se va menține tendința favorabilă de a face gesturi mărețe pentru cei dragi. Însă nu trebuie să vă lăsați cuprinși de mândrie, pentru a nu strica farmecul Crăciunului. Purtați haine de culorile: roșu, violet, bej, crem și totul se va menține sub semnul echilibrului și al armoniei.

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!