Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

Atenție maximă la sănătate în Anul Mistrețului! 3 zodii riscă să aibă probleme

Atenție maximă la sănătate în Anul Mistrețului! 3 zodii riscă să aibă probleme

Descoperă care sunt nativii din zodiacul chinezesc care trebuie să acorde o atenție deosebită sănătății în anul 2019. În timp ce pentru unii nativi odihna

face minuni pentru starea de sănătate în anul 2019, pentru alți nativi problemele de sănătate și riscurile la care sunt supuși sunt din ce în ce mai ridicate. Trei dintre zodiile chinezești au un risc ridicat de a se îmbolnăvi serios în anul Mistrețului. Iată care sunt acestea: Nativii Câine. Nativii din zodia Câine vor avea parte de un an în care vor munci extrem de mult.

Nativii Câine pot ajunge la extenuare și la probleme de sănătate, mai ales spre finalul lui 2019. Atunci vitalitatea riscă să ajungă la cote extrem de joase, din influența stelei Amenințarea morții. Această stare le va amplificata prezența stelei de Singurătate, care aduce nefericire, în special în plan sentimental (certuri, neînțelegeri, separare). Bineînțeles, trebuie amintită și steaua de Boală, ce tranzitează zodia. Indicat ar fi ca acești nativi să adopte un stil de viață sănătos, să nu uite să se odihnească și să nu se lase copleșiți de gândurile negative.

Nativii Șarpe

Horoscop saptamanal
Horoscop saptamanal, horoscop cu previziuni complete ale situațiilor neașteptate ...
Horoscop saptamanal
Horoscop lunar
Horoscop lunar, previziuni astrologice complete pentru această lună ...
Horoscop lunar
Horoscop 2021
Horoscopul pentru anul 2021, informatii si previziuni complete despre zodii ...
Horoscop 2021

Și nativii din zodia Șarpe se pot confrunta cu probleme de sănătate în anul Mistrețului. Toate sunt atrase de stresul de la locul de muncă, dar și de influența negativă a stelei Tristețea cerului. Nu sunt excluse episoadele de anxietate sau depresie, așa că ar fi bine să încerce să evite singurătatea, să se plimbe cât mai mult prin natură și să se confeseze prietenilor apropiați. În primele luni ale anului, nativii Șarpe sunt predispuși la accidente, din cauza prezenței stelei 7 în casa zodiacală.

Nativii Bivol

Cea de-a treia zodie care este influențată negativ în sectorul sănătate este Bivolul. Aceasta este tranzitată de steaua Neagră 2, care atrage predispoziția la boli, iar prima zonă vizată ar putea fi aparatul digestiv. De asemenea, este posibil să reapară afecțiuni mai vechi, dar și probleme de fertilitate, cauzate de stresul și epuizarea de la locul de muncă.

Este indicat ca nativii Câine, Șarpe și Bivol (mai mult ca orice alte zodii) să nu amâne prea mult vizitele la medic și analizeze preventive.

Alte persoane au căutat și
NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.87
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit