Atenție maximă la sănătate în Anul Mistrețului! 3 zodii riscă să aibă probleme

07.FEBRUARIE.2019
Atenție maximă la sănătate în Anul Mistrețului! 3 zodii riscă să aibă probleme
Horoscop. Zodii AUTOR: Andreea Inea FOTO: unsplash.com
Descoperă care sunt nativii din zodiacul chinezesc care trebuie să acorde o atenție deosebită sănătății în anul 2019. În timp ce pentru unii nativi odihna

face minuni pentru starea de sănătate în anul 2019, pentru alți nativi problemele de sănătate și riscurile la care sunt supuși sunt din ce în ce mai ridicate. Trei dintre zodiile chinezești au un risc ridicat de a se îmbolnăvi serios în anul Mistrețului. Iată care sunt acestea: Nativii Câine. Nativii din zodia Câine vor avea parte de un an în care vor munci extrem de mult.

Nativii Câine pot ajunge la extenuare și la probleme de sănătate, mai ales spre finalul lui 2019. Atunci vitalitatea riscă să ajungă la cote extrem de joase, din influența stelei Amenințarea morții. Această stare le va amplificata prezența stelei de Singurătate, care aduce nefericire, în special în plan sentimental (certuri, neînțelegeri, separare). Bineînțeles, trebuie amintită și steaua de Boală, ce tranzitează zodia. Indicat ar fi ca acești nativi să adopte un stil de viață sănătos, să nu uite să se odihnească și să nu se lase copleșiți de gândurile negative. 

Loading...

Nativii Șarpe

Și nativii din zodia Șarpe se pot confrunta cu probleme de sănătate în anul Mistrețului. Toate sunt atrase de stresul de la locul de muncă, dar și de influența negativă a stelei Tristețea cerului. Nu sunt excluse episoadele de anxietate sau depresie, așa că ar fi bine să încerce să evite singurătatea, să se plimbe cât mai mult prin natură și să se confeseze prietenilor apropiați. În primele luni ale anului, nativii Șarpe sunt predispuși la accidente, din cauza prezenței stelei 7 în casa zodiacală.

Nativii Bivol

Cea de-a treia zodie care este influențată negativ în sectorul sănătate este Bivolul. Aceasta este tranzitată de steaua Neagră 2, care atrage predispoziția la boli, iar prima zonă vizată ar putea fi aparatul digestiv. De asemenea, este posibil să reapară afecțiuni mai vechi, dar și probleme de fertilitate, cauzate de stresul și epuizarea de la locul de muncă.

Este indicat ca nativii Câine, Șarpe și Bivol (mai mult ca orice alte zodii) să nu amâne prea mult vizitele la medic și analizeze preventive.

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4,14  7
VOTURI
4074
4.14
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Femeia Scorpion este pasională și 90% din timpul unei zile Bărbatul Scorpion se gândește la
Horoscop BERBEC BANI în 2019: la nivelul locului de muncă, în 2019 se înregistrează cea mai
Horoscop DRAGOSTE în 2019: 2019 asupra acestui capitol va acționa mai cu seamă. Încă din

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.