4 zodii chinezești ar trebui să aibă grijă la sănătate lunile următoare

Horoscop. Zodii AUTOR: Andreea Inea FOTO: pxhere.com

Ar fi bine să fim atenți la afecțiunile pe care le avem și să înțelegem ce lecții ne dă Universul

Anul 2018 a fost extrem de solicitant pentru nativii din unele zodii chinezești, acesta fiind modul Universului de a-i ajuta să învețe lecțiile pe care nu le-au acceptat în trecut. Probleme de sănătate nu sunt nelipsite, simbolizând nevoia de a acorda mai multă atenție trupului și sufletului.

 

Zodia Șobolan (anii 1960, 1972, 1984, 1996, 2008) a prezentat un risc ridicat de boli încă de la începutul Câinelui de Pământ. Situația, din păcate, nu se remediază în lunile de toamnă și iarnă, așa că dacă încă nu au făcut o vizită medicului, acum ar fi cazul. Sunt posibile afecțiuni ale stomacului, splinei și pancreasului. În aceste condiții, respectarea celor 3 mese zilnice și a celor 2 gustări ar trebui să devină regulă. Cele mai mari riscuri sunt în lunile octombrie și decembrie, în timp ce noiembrie este favorabilă pentru a urma o dietă proteică.

Și sănătatea Iepurilor (1963, 1975, 1987, 1999, 2011) va fi încercată în următoarele luni, până la finalul anului, mai ales ca urmare a unor posibile accidente de mașină ori casnice – răniri cauzate de obiecte ascuțite, la care este predispus de prezența Stelei accidentelor în casa zodiei, sectorul de Est al locuinței, biroului etc. Pe de altă parte, sunt frecvente virozele, problemele respiratorii și scăderea imunității.

Stresul generat de interesul crescut pentru planul material și financiar va da sănătatea peste cap nativului Dragon (anii 1964, 1976, 1988, 2000, 2012). Totul s-ar rezolva dacă ar accepta ajutorul celor apropiați și al colegilor, precum și dacă ar acorda mai multă atenție odihnei și relaxării.

Cel mai sensibil subiect pentru Cocoș (anii 1969, 1981, 1993, 2005, 2017) este starea de sănătate. Problemele sunt generate de acumularea energiei negative ca urmare a incapacității de a-și exprima deschis sentimentele. Astfel de frământări interioare duc frecvent la anxietate și depresie. Pe de altă parte, sunt posibile afecțiuni respiratorii și ale aparatului digestiv.

Ar fi bine să fim atenți la afecțiunile pe care le avem și să înțelegem ce lecții ne dă Universul pentru împăcarea cu trecutul și dezvoltarea personală.

EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
5  5
VOTURI
2279
5.00
SHARE

SUBIECTE SIMILARE: DRAGON
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
MAGAZIN ONLINE
ZI DE ZI
MAGAZIN ONLINE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2019. Termeni.