Calculator date pentru zile bune și cumpărături cu noroc

31.IANUARIE.2018
Calculator date pentru zile bune și cumpărături cu noroc

Categorie: Astrologie Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL Foto:shutterstock.com

Vorba proverbului: "ziua bună se cunoaște de dimineață".. iar zilele rele, la fel. Metoda: se suprapune harta personală Bazi - după data nașterii, peste

harta zilei dorite.

DE INTERES: Influența principalelor elemente din mediu asupra sănătății și frumuseții

Se analizează aspectele astrale ce apar între cele două hărți, Ofițerul zilei și se trage concluzia.

Astrologii chinezi au descoperit că energia cosmică Qi se mișcă ciclic, favorizând succesul anumitor evenimente. În realitate, nu zilele sunt bune sau rele, ci alegerile pe care le facem sunt potrivite sau nu. E.g: aceeași zi și oră pot fi bune pentru renovări, dar pot fi rele pentru cumpărături.

Loading...

Aspectele astrale care se produc la un moment dat schimbă calitatea energiei Qi și ne ajută sau nu să realizăm ceva productiv. E.g: în 2018, anul Câinelui, nu se recomandă să facem cumpărături importante, mutări de domiciliu, investiții, căsătorii în zile de Dragon, deoarece între zodiile Câine și Dragon se formează aspectul major negativ de Ciocnire, care favorizează pierderile de timp și bani.

Este genial că putem să calculăm momentele bune, cu potențial noroc pentru diferite activități, în funcție de aspectele astrale care au loc și de Ofițerul zilei, care aduce un anumit tip de energie Qi. E.g: dacă ne cumpărăm o casă nouă într-o zi guvernată de Ofițerul Full, vom crea energie pozitivă cu efect de multiplicare, care va mai atrage astfel de investiții pe viitor.

Planificarea evenimentelor împortante din viață implică disciplină și răbdare, iar o zi bună nu este o superstiție ci rezultatul unui calcul astrologic complex. ZODIACOOL îți pune gratuit la dispoziție calculatorul pentru zile bune, care este un instrument util pentru a controla timpul și a atrage reușite.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Previziuni pentru anul 2019 pentru nativii din zodia Dragon: ani: 1928, 1940, 1952, 1964, 1976,
Steaua zburătoare 6 aduce energia norocului, iar în anul 2020, ea se va afla în zona de Sud-Est
Steaua zburătoare 7, numită steaua furturilor, aduce un flux de energie negativă, care

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.