Influența principalelor elemente din mediu asupra sănătății și frumuseții

08.NOIEMBRIE.2017
Sănătate și Nutriție AUTOR: Luiza Teodorescu FOTO: aquademy.eu
Elementele din natură au legătură cu organele. Află cum să te îngrijești de sănătate și frumusețe. Astrologii chinezi analizează sănătatea organelor

în balanța elementelor din coloanele destinului. În astrologie, organele corpului sunt asociate cu elementele mediului: apă, foc, lemn, pământ și metal. Unui element dintre cele 5 elemente îi corespund mai multe organe și o culoare.

Cele 5 elemente Organe Yang Organe de simț Țesuturi Culoare
Apă Rinichi, Vezica urinară Ureche Os albastru
Lemn Ficat, Vezica biliară Ochi Tendoane verde
Foc Inimă, Intestin subțire Limbă Vase roșu
Pământ Splină, Stomac Gură Mușchi galben
Metal Plămâni, Intestin Gros Nas Piele și păr alb

Căutați în tabel pe rândul cu elemente și găsiți organe care au legătură între ele. Astfel, luminozitatea ochilor arată că ficatul funcționează bine, aspectul frumos și tânăr al pielii este legat de sănătatea plămânilor, predispoziția la îngrășare este expresia activității intense a stomacului, urechile mari ne vorbesc despre vitalitatea rinichilor, iar buna circulație a sângelui este controlată de inimă .

Loading...

Tot pe rândul cu elementul găsim culori asociate cu organele. Astfel, pentru a îmbunătăți activitatea unui organ se poate folosi cromoterapia – tratamentul prin lumină colorată.

Cele 5 elemente apar în coloanele destinului în anumite proporții, procentul indică organe sănătoase sau sensibile. Observați dacă în balanța elementelor din coloanele destinului apar elemente într-un procent prea mic sau prea mare, atunci organele asociate sunt sensibile și se recomandă cromoterapie cu lumină corespunzătoare.

Sănătatea are legătură și cu frumusețea pielii. De cele mai multe ori, cine are elementul foc în exces are probleme cu uscăciunea pielii. Cremele și pastilele nu pot echilibra balanța elementelor, de aceea se recomandă suplimentar folosirea cromoterapiei cu culoare albă. La fel se procedează pentru ficat, rinichi, boli de inimă, prin cromoterapie personalizată, folosind ciclul celor 5 elemente.

Pentru rezultate favorabile apelați la un studiu, realizat de astrolog expert în BaZi, care indică cum puteți menține echilibrul, o stare mai bună de sănătate.

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
5  2
VOTURI
2547
5.00
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

ZI DE ZI
Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

DESCOPERĂ
Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

PE ACELAȘI SUBIECT
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.