Transport gratuit peste 120 lei
Aplica

Influența principalelor elemente din mediu asupra sănătății și frumuseții

Influența principalelor elemente din mediu asupra sănătății și frumuseții

Elementele din natură au legătură cu organele. Află cum să te îngrijești de sănătate și frumusețe. Astrologii chinezi analizează sănătatea organelor

în balanța elementelor din coloanele destinului. În astrologie, organele corpului sunt asociate cu elementele mediului: apă, foc, lemn, pământ și metal. Unui element dintre cele 5 elemente îi corespund mai multe organe și o culoare.

Cele 5 elemente Organe Yang Organe de simț Țesuturi Culoare
Apă Rinichi, Vezica urinară Ureche Os albastru
Lemn Ficat, Vezica biliară Ochi Tendoane verde
Foc Inimă, Intestin subțire Limbă Vase roșu
Pământ Splină, Stomac Gură Mușchi galben
Metal Plămâni, Intestin Gros Nas Piele și păr alb

Căutați în tabel pe rândul cu elemente și găsiți organe care au legătură între ele. Astfel, luminozitatea ochilor arată că ficatul funcționează bine, aspectul frumos și tânăr al pielii este legat de sănătatea plămânilor, predispoziția la îngrășare este expresia activității intense a stomacului, urechile mari ne vorbesc despre vitalitatea rinichilor, iar buna circulație a sângelui este controlată de inimă .

Best seller

Tot pe rândul cu elementul găsim culori asociate cu organele. Astfel, pentru a îmbunătăți activitatea unui organ se poate folosi cromoterapia – tratamentul prin lumină colorată.

Cele 5 elemente apar în coloanele destinului în anumite proporții, procentul indică organe sănătoase sau sensibile. Observați dacă în balanța elementelor din coloanele destinului apar elemente într-un procent prea mic sau prea mare, atunci organele asociate sunt sensibile și se recomandă cromoterapie cu lumină corespunzătoare.

Iți recomandăm

Sănătatea are legătură și cu frumusețea pielii. De cele mai multe ori, cine are elementul foc în exces are probleme cu uscăciunea pielii. Cremele și pastilele nu pot echilibra balanța elementelor, de aceea se recomandă suplimentar folosirea cromoterapiei cu culoare albă. La fel se procedează pentru ficat, rinichi, boli de inimă, prin cromoterapie personalizată, folosind ciclul celor 5 elemente.

Pentru rezultate favorabile apelați la un studiu, realizat de astrolog expert în BaZi, care indică cum puteți menține echilibrul, o stare mai bună de sănătate.

Ce se întamplă în următoarele 12 luni
Alte persoane au căutat și
Viziteaza magazinul online