Vezi doar partea plină a paharului? Viața în alb sau negru

09.APRILIE.2018
Vezi doar partea plină a paharului? Viața în alb sau negru

Categorie: Astrologie Autor: Ivona Mara ZODIACOOL Foto:ufuktarhan.com

Un pahar este pe jumătate plin sau pe jumătate gol? Cum vede viața fiecare zodie, în funcție de unghiul dorit. Fiecare dintre noi este înzestrat cu

caracteristici diferite, având fie o atitudine pozitivă, fie una negativă asupra vieții. Astfel, oamenii ajung să se împartă în două categorii: pozitivii și negativiștii. Factorii care mai pot accentua această optică asupra vieții sunt: educația, influența anturajului, experiențele personale și interpersonale. Puși în fața aceleași situații, fiecare categorie de oameni va vedea ceea ce îi dictează felul său de a fi sau…semnul său zodiacal.

Berbec
Nativul Berbec este situat cumva între baricade, deoarece el acționează, apoi stă și se gândește. Și oricât de dificilă ar părea situația, o va accepta cu zâmbetul pe buze, chiar și cu uimire. Eșecul nu prea există pentru el, ci doar experiențe din care are de învățat.

Taur
Cum recunoști un Taur? După zâmbetul și amabilitatea sa. Am putea spune că un Taur este omul ideal, asta până când ceva intervine în rutina sa și îi strică optica generală, moment în care acționează. Atunci trebuie să fugi din calea sa, altfel riști să te accidentezi în cioburile paharelor care stau în calea Taurului.

Gemeni
Un defect și în același timp o calitate, acest nativ combină atitudinea pozitivă cu cea negativă. Vede care este problema, dar nici că se gândește să o rezolve, ci alege să o ocolească într-un mod elegant. Și pentru că râsul este soluția la orice problemă, cu siguranță va fi mereu zâmbăreț și binedispus.

Loading...
loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop SĂGETĂTOR SĂNĂTATE: Intrarea lui Uranus în casa a VI-a, a sănătății, și a Nodul
Horoscop zilnic cu previziuni astrologice complete care ne ajută să planificăm acțiunile pentru
Horoscopul este un tablou cu pozițiile astrelor în momentul unui eveniment sau al nașterii unei

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.