4 Secrete ale aspectelor în destin: realizări și bucurii sau tensiuni și luptă

4 Secrete ale aspectelor în destin: realizări și bucurii sau tensiuni și luptă
Apecte favorabile și nefavorabile care pot afecta afacerile, parteneriatele. Zodia din stâlpul Luna poate face aspecte cu zodii din alți stâlpi, coloane de

destin sau ale unui an.

DE INTERES: Calcul coloanele destinului

Pentru ca afacerile să fie reușite, ideal este ca zodia din stâlpul Luna să facă aspecte favorabile.

Ai succes și Primești ajutor sunt aspecte favorabile pentru casa afacerilor. Acestea pot atrage parteneriate sau mentori. E.g: dacă persoana are zodia Dragon în stâlpul Luna, în 2017 face aspect Primești ajutor cu zodia Cocoș, care guvernează anul și se poate aștepta la realizări pe plan financiar.

Ciocnire este un aspect major de natură Karmică. Doi parteneri de afaceri care au zodiile din stâlpul Luna în opoziție (e.g: Tigru și Maimuță) vor trece prin perioade cu tensiuni. În acest caz, i-ar putea salva unul dintre apectele Ai succes sau Primești ajutor între stâlpii lor An.

Rănire este un aspect care, dacă apare pe zodia din stâlpul Luna, nu afectează în mod direct banii, ci se manifestă sub formă de suferințe emoționale. E.g: dacă Rănire se produce între stâlpul Luna și coloana de destin cu vârsta curentă, timp de zece ani cât durează coloana respectivă, persoana are senzația că viața este o luptă pentru bani.

Pedepse este un aspect cu repercursiuni negative asupra veniturilor din pricina atitudinii unei persoane. E.g: dacă un partener are zodia Capră în stâlpul Luna, iar celălalt partener de afaceri are zodia Bivol tot în stâlpul Luna, aceștia vor forma în anul 2018, de Câine, un aspect de Pedeapsă, ceea ce le va aduce un an fără bucurii din pricina posibilelor trădări.

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.