Transport gratuit peste 120 lei
Aplica

Știi să reacționezi la obstacole? Elementul Feng Shui care te ajută în carieră

Știi să reacționezi la obstacole? Elementul Feng Shui care te ajută în carieră

Trucuri folositoare pentru a atrage succesul în viață, pentru a crește profesional. Cum să-ți decorezi casa. Cele 5 elemente Feng Shui joacă un rol important

în mediul înconjurător și influențează modul în care ne comportăm în viața personală, dar cel mai mult în cea profesională! De caracteristica principală a elementului depinde de multe ori tipul de interacțiune pe care îl avem cu șefii, colegii de serviciu sau colaboratorii, partenerii și clienții. Cu o atitudine compatibilă elementului ce îți guvernează semnul din zodiac , succesul nu te poate ocoli.

Lemnul, element care guvernează zodiile chinezești Tigru, Iepure și Dragon

Înclinate spre creativitate, idealism, compasiune, persoanele cu acest element au tendința de a acționa îndrăzneț, de a iniția noi proiecte. Au tendința de a fi activi, de a se concentra bine indiferent de obstacole și de a avea o motivație de neclintit.

Best seller

Pentru a crește profesional, ar fi bine să își orneze casa și biroul cu multe plante de decor. Provocarea pentru ei este de a învăța să își transforme furia în blândețe, canalizându-și emoțiile spre rezultate pozitive atât pentru ei înșiși, cât mai ales pentru ceilalți.

Focul, element ce guvernează zodiile chinezești Șarpe, Cal și Oaie

Persoane directe, care nu se feresc să spună lucrurilor pe nume, chiar dacă e posibil să deranjeze. Sunt ghidate în acțiuni de dragoste, pasiune, spiritualitate, inteligență, intuiție, dar și de agresivitate. Conform principiilor Feng Shui , este indicat să își decoreze biroul și casa cu elemente de artă unice și suveniruri din călătorii.

Îți recomandăm

Pentru ei, provocarea constă în a reuși să împărtășească bucuria și buna dispoziție cu ceilalți, dar fără a aștepta recompense în schimb, deoarece au tendința de a fi aroganți.

Metalul, element ce guvernează zodiile chinezești Maimuță, Cocoș și Câine

Au o personalitate foarte puternică, independentă, predominată de capacitatea de a se concentra și de a vorbi liber, fără probleme de exprimare. Sunt influențați de emoții ca recunoștința, dar și nesiguranța, neîncrederea ori incapacitatea de a se conforma așteptărilor celorlalți, mai ales a părinților.

Ce se întamplă în următoarele 12 luni

Un design minimalist și ordinea în casă și la locul de muncă pot face minuni pentru ei, atrăgând un flux de energii pozitive. Provocarea lor este să găsească puterea de a exprima ceea ce îi deranjează, de a învăța să fie mai puțin încăpățânați și de a renunța la trecut, pentru a se putea bucura de prezent.

Apa, element ce guvernează zodiile chinezești Șobolan, Bivol și Mistreț

Creativitatea, sensibilitatea, înțelepciunea, eficiența, persuasiunea și o dorniță rar întâlnită de a experimenta plăcerile vieții sunt caracteristicile lor definitorii. Accentul este pus pe familie și contactul cu societatea. Emoțiile la care trebuie să aibă mare grijă sunt nesiguranța, frica și incapacitatea de a lua decizii contratimp.

Potrivit principiilor Feng Shui, ar fi bine să aibă un loc de odihnă întunecos, răcoros și liniștit. Cheia succesului este să își înțeleagă și depășească fricile, să renunțe la a fi simpli spectatori și să intre în acțiune.

Pământ, element ce guvernează toate zodiile chinezești, sfaturile pentru carieră fiind o combinație cu cele specifice elementului în care te-ai născut.

Pământul oferă sentimentul de stabilitate, empatia, caracterul practic, sinceritatea, dar și prudența. Acest element ne îndeamnă să ne dezvoltăm empatia și să ne descoperim limitele, pe care e nevoie să le acceptăm.

E important să profităm și de substratul personalității noastre reprezentat de elementul Pământ, pentru a ne dezvolta capacitatea de a accepta ceea ce ni se întâmplă și nu putem schimba ori influența, pentru a putea vedea totul ca pe o oportunitate de a ne dezvolta, chiar dacă în primă fază nu era tocmai ce ne doream.

Vezi semnificația completă pentru Cele 5 elemente Feng Shui

Alte persoane au căutat și
Viziteaza magazinul online
© Copyright 2016 - 2022 Zodiacool SRL • Autorizatie metale si pietre pretioase nr. 11837 • Termene si conditii