Știi să reacționezi la obstacole? Elementul Feng Shui care te ajută în carieră

09.OCTOMBRIE.2018
Știi să reacționezi la obstacole? Elementul Feng Shui care te ajută în carieră

Categorie: Feng Shui Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL

Trucuri folositoare pentru a atrage succesul în viață, pentru a crește profesional. Cum să-ți decorezi casa. Cele 5 elemente Feng Shui joacă un rol important

în mediul înconjurător și influențează modul în care ne comportăm în viața personală, dar cel mai mult în cea profesională! De caracteristica principală a elementului depinde de multe ori tipul de interacțiune pe care îl avem cu șefii, colegii de serviciu sau colaboratorii, partenerii și clienții. Cu o atitudine compatibilă elementului ce îți guvernează semnul din zodiac , succesul nu te poate ocoli.

Lemnul, element care guvernează zodiile chinezești Tigru, Iepure și Dragon

Înclinate spre creativitate, idealism, compasiune, persoanele cu acest element au tendința de a acționa îndrăzneț, de a iniția noi proiecte. Au tendința de a fi activi, de a se concentra bine indiferent de obstacole și de a avea o motivație de neclintit.

Loading...

Pentru a crește profesional, ar fi bine să își orneze casa și biroul cu multe plante de decor. Provocarea pentru ei este de a învăța să își transforme furia în blândețe, canalizându-și emoțiile spre rezultate pozitive atât pentru ei înșiși, cât mai ales pentru ceilalți.

Focul, element ce guvernează zodiile chinezești Șarpe, Cal și Oaie

Persoane directe, care nu se feresc să spună lucrurilor pe nume, chiar dacă e posibil să deranjeze. Sunt ghidate în acțiuni de dragoste, pasiune, spiritualitate, inteligență, intuiție, dar și de agresivitate. Conform principiilor Feng Shui , este indicat să își decoreze biroul și casa cu elemente de artă unice și suveniruri din călătorii.

Pentru ei, provocarea constă în a reuși să împărtășească bucuria și buna dispoziție cu ceilalți, dar fără a aștepta recompense în schimb, deoarece au tendința de a fi aroganți.

Metalul, element ce guvernează zodiile chinezești Maimuță, Cocoș și Câine

Au o personalitate foarte puternică, independentă, predominată de capacitatea de a se concentra și de a vorbi liber, fără probleme de exprimare. Sunt influențați de emoții ca recunoștința, dar și nesiguranța, neîncrederea ori incapacitatea de a se conforma așteptărilor celorlalți, mai ales a părinților.

Un design minimalist și ordinea în casă și la locul de muncă pot face minuni pentru ei, atrăgând un flux de energii pozitive. Provocarea lor este să găsească puterea de a exprima ceea ce îi deranjează, de a învăța să fie mai puțin încăpățânați și de a renunța la trecut, pentru a se putea bucura de prezent.

Apa, element ce guvernează zodiile chinezești Șobolan, Bivol și Mistreț

Creativitatea, sensibilitatea, înțelepciunea, eficiența, persuasiunea și o dorniță rar întâlnită de a experimenta plăcerile vieții sunt caracteristicile lor definitorii. Accentul este pus pe familie și contactul cu societatea. Emoțiile la care trebuie să aibă mare grijă sunt nesiguranța, frica și incapacitatea de a lua decizii contratimp.

Potrivit principiilor Feng Shui, ar fi bine să aibă un loc de odihnă întunecos, răcoros și liniștit. Cheia succesului este să își înțeleagă și depășească fricile, să renunțe la a fi simpli spectatori și să intre în acțiune.

Pământ, element ce guvernează toate zodiile chinezești, sfaturile pentru carieră fiind o combinație cu cele specifice elementului în care te-ai născut.

Pământul oferă sentimentul de stabilitate, empatia, caracterul practic, sinceritatea, dar și prudența. Acest element ne îndeamnă să ne dezvoltăm empatia și să ne descoperim limitele, pe care e nevoie să le acceptăm.

E important să profităm și de substratul personalității noastre reprezentat de elementul Pământ, pentru a ne dezvolta capacitatea de a accepta ceea ce ni se întâmplă și nu putem schimba ori influența, pentru a putea vedea totul ca pe o oportunitate de a ne dezvolta, chiar dacă în primă fază nu era tocmai ce ne doream.

Vezi semnificația completă pentru Cele 5 elemente Feng Shui

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop pentru muncă și bani Carpricorn: 2019 va fi un an de care nu vei uita ușor, tocmai
Zodia Taur în dragoste, ce femei preferă bărbatul Taur și comportament femeia Taur în dragoste
Prima zi a ciclului menstrual are o semnificație care prevestește un eveniment care are loc în

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.