Afirmații pozitive. Adevărata mantră a zodiei tale pentru luna Aprilie 2019

02.APRILIE.2019
Afirmații pozitive. Adevărata mantră a zodiei tale pentru luna Aprilie 2019

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Andreea Inea ZODIACOOL Foto:pixabay.com

Afirmații pozitive pentru a reuși în viață. Descoperă acum o formulă specială și simplă care îți poate schimba viața. În fiecare lună, energia din

fiecare sector zodiacal este diferită, de aceea și norocul este diferit. Astrologul ZODIACOOL® recomandă să nu lăsăm totul la voia întâmplării, ci să facem un efort pentru a ne acorda cu ritmurile astrale. Cea mai simplă metodă este prin NLP, programare neurolingvistică. Prin programarea neurolingvistică folosim afirmații pozitive și scăpăm de energia negativă ce ne provoacă stres, suferință, nefericire

Afirmațiile pozitive sunt fraze puternice, iar dacă le repetăm de 21 de ori pe zi, timp de 29 de zile, reușim să ne reprogramăm la nivel psihic.

Loading...

Pentru cele 12 zodii, iată care sunt afirmațiile pozitive potrivite pentru luna Aprilie 2019:

Berbec

“Învăţ să îmi accept forţele mele interioare. Observ toată experienţa pe care am acumulat-o de-a lungul anilor. Recunosc că este un câştig preţios, care face din mine o persoană extraordinară. Începând de acum, îmi recapăt pe deplin puterea asupra vieţii mele, în special pe plan profesional și financiar. Știu cum să îmi ocup locul cuvenit!”

Taur

“Adopt noi moduri de viaţă, accept să îmi reevaluez priorităţile în viaţă şi îmi fixez obiective mai înalte pe plan financiar, pentru a fi în armonie cu ceea ce iubesc. ”

Gemeni

“Ştiu că voi avea întotdeauna sprijinul şi ajutorul necesar pentru a reuși în viață. Ştiu că sunt unic, că am talente preţioase şi am toată libertatea necesară pentru a le cultiva, în ritmul meu, în siguranţă.”

Rac

“Vreau să ies din cochilia mea, în loc să rămân ascuns. Îmi las forţele interioare naturale să se exprime şi îmi procur astfel întreaga siguranţă şi dinamismul de care am nevoie pentru a-mi îndeplini dorinţele cele mai profunde.”

Leu

“Decid începând de acum, că am dreptul la fericire. Am grijă de mine, așa cum am și de ceilalţi, iar împreună ne putem bucura de acest lucru. Trăiesc din plin "aici şi acum" şi mă aştept la tot ceea ce este mai bun pentru mine.”

Fecioară

“Mă concentrez pe calităţile mele şi pe ceea ce am de făcut, ştiind că sunt tot timpul îndrumat de vocea mea interioară. Știu că mă pot descurca în orice situaţie. Am capacitatea şi curajul de a face faţă, cu încredere şi cu determinare. Mă angajez să îmi respect sufletul şi accept să devin creatorul vieţii mele.”

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscopul este un tablou cu pozițiile astrelor în momentul unui eveniment sau al nașterii unei
Previziuni anul 2019 pentru nativii din zodia Câine pentru muncă, carieră și afaceri: Pentru
La Gemeni motivul principal nu este nevoia de amor, ci curiozitatea, modul în care îi tratezi, ei

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.