Afirmații pozitive. Adevărata mantră a zodiei tale pentru luna Aprilie 2019

Afirmații pozitive. Adevărata mantră a zodiei tale pentru luna Aprilie 2019

Afirmații pozitive pentru a reuși în viață. Descoperă acum o formulă specială și simplă care îți poate schimba viața. În fiecare lună, energia din

fiecare sector zodiacal este diferită, de aceea și norocul este diferit. Astrologul ZODIACOOL® recomandă să nu lăsăm totul la voia întâmplării, ci să facem un efort pentru a ne acorda cu ritmurile astrale. Cea mai simplă metodă este prin NLP, programare neurolingvistică. Prin programarea neurolingvistică folosim afirmații pozitive și scăpăm de energia negativă ce ne provoacă stres, suferință, nefericire

Afirmațiile pozitive sunt fraze puternice, iar dacă le repetăm de 21 de ori pe zi, timp de 29 de zile, reușim să ne reprogramăm la nivel psihic.

Pentru cele 12 zodii, iată care sunt afirmațiile pozitive potrivite pentru luna Aprilie 2019:

4324
5.00
SHARE

Berbec

“Învăţ să îmi accept forţele mele interioare. Observ toată experienţa pe care am acumulat-o de-a lungul anilor. Recunosc că este un câştig preţios, care face din mine o persoană extraordinară. Începând de acum, îmi recapăt pe deplin puterea asupra vieţii mele, în special pe plan profesional și financiar. Știu cum să îmi ocup locul cuvenit!”

Taur

“Adopt noi moduri de viaţă, accept să îmi reevaluez priorităţile în viaţă şi îmi fixez obiective mai înalte pe plan financiar, pentru a fi în armonie cu ceea ce iubesc. ”

Gemeni

Pentru cele 12 zodii, iată care sunt afirmațiile pozitive potrivite pentru luna Aprilie 2019:

Rac

“Vreau să ies din cochilia mea, în loc să rămân ascuns. Îmi las forţele interioare naturale să se exprime şi îmi procur astfel întreaga siguranţă şi dinamismul de care am nevoie pentru a-mi îndeplini dorinţele cele mai profunde.”

Leu

“Decid începând de acum, că am dreptul la fericire. Am grijă de mine, așa cum am și de ceilalţi, iar împreună ne putem bucura de acest lucru. Trăiesc din plin "aici şi acum" şi mă aştept la tot ceea ce este mai bun pentru mine.”

Fecioară

“Mă concentrez pe calităţile mele şi pe ceea ce am de făcut, ştiind că sunt tot timpul îndrumat de vocea mea interioară. Știu că mă pot descurca în orice situaţie. Am capacitatea şi curajul de a face faţă, cu încredere şi cu determinare. Mă angajez să îmi respect sufletul şi accept să devin creatorul vieţii mele.”

Balanță

“Accept să exprim lucrurile care mă sufocă. Verific dacă afecţiunea apare în mod regulat şi îmi schimb programarea mentală. Devin responsabil de viaţa mea şi învăţ să ofer din ceea ce am cu generozitate, fără să forţez lucrurile.”

Scorpion

“Îmi restabilesc priorităţile în viaţă, le aleg pe cele cu adevărat importante pentru mine. Îmi ascult intuiția și simt toată iubirea Creatorului pentru mine. Astfel, începe procesul vindecare, de detașare față de trecut. Nimic nu valorează cât iubirea şi iertarea, pentru a restabili armonia între mine și ceilalți.”

Săgetător

“Îmi construiesc o siguranţă interioară, o încredere în mine, pentru a putea să reiau contactul cu lumea din jurul meu. Decid să fac acest pas, să fiu deschis spre ceilalţi. Viaţa poate fi frumoasă. Privesc toate visele, toate proiectele pe care le am și vreau să le realizez. Accept să renasc în mine însumi, să mă întorc la viaţa mea.”

Capricorn

“Sunt deschis să caut pe cineva din anturajul meu, care ar putea să mă ajute, direct sau indirect, să îmi regăsesc bucuria de a trăi, pe care am şi eu dreptul să o cunosc. Accept să ies din tăcere şi să exprim ceea ce simt, ceea ce gândesc, pentru a mă elibera.”

Vărsător

“Îmi recunosc forţele şi le folosesc în mod echilibrat și armonios. Eu sunt creatorul vieţii mele.”

Pești

“Am încredere în mine. La fiecare inspiraţie mă simt susţinut de viaţă şi în siguranţă; cu fiecare expiraţie renunţ la control și las curentul vieţii să curgă. Astfel, devin mai expansiv şi îmi ocup locul cuvenit în Univers, învăţ să mă iubesc, în unicitatea mea.”

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!