Afirmații pozitive. Adevărata mantră a zodiei tale pentru luna Aprilie 2019

Afirmații pozitive. Adevărata mantră a zodiei tale pentru luna Aprilie 2019
Afirmații pozitive pentru a reuși în viață. Descoperă acum o formulă specială și simplă care îți poate schimba viața. În fiecare lună, energia din

fiecare sector zodiacal este diferită, de aceea și norocul este diferit. Astrologul ZODIACOOL® recomandă să nu lăsăm totul la voia întâmplării, ci să facem un efort pentru a ne acorda cu ritmurile astrale. Cea mai simplă metodă este prin NLP, programare neurolingvistică. Prin programarea neurolingvistică folosim afirmații pozitive și scăpăm de energia negativă ce ne provoacă stres, suferință, nefericire

Afirmațiile pozitive sunt fraze puternice, iar dacă le repetăm de 21 de ori pe zi, timp de 29 de zile, reușim să ne reprogramăm la nivel psihic.

Pentru cele 12 zodii, iată care sunt afirmațiile pozitive potrivite pentru luna Aprilie 2019:

Berbec

“Învăţ să îmi accept forţele mele interioare. Observ toată experienţa pe care am acumulat-o de-a lungul anilor. Recunosc că este un câştig preţios, care face din mine o persoană extraordinară. Începând de acum, îmi recapăt pe deplin puterea asupra vieţii mele, în special pe plan profesional și financiar. Știu cum să îmi ocup locul cuvenit!”

Taur

“Adopt noi moduri de viaţă, accept să îmi reevaluez priorităţile în viaţă şi îmi fixez obiective mai înalte pe plan financiar, pentru a fi în armonie cu ceea ce iubesc. ”

Gemeni

“Ştiu că voi avea întotdeauna sprijinul şi ajutorul necesar pentru a reuși în viață. Ştiu că sunt unic, că am talente preţioase şi am toată libertatea necesară pentru a le cultiva, în ritmul meu, în siguranţă.”

Rac

“Vreau să ies din cochilia mea, în loc să rămân ascuns. Îmi las forţele interioare naturale să se exprime şi îmi procur astfel întreaga siguranţă şi dinamismul de care am nevoie pentru a-mi îndeplini dorinţele cele mai profunde.”

Leu

“Decid începând de acum, că am dreptul la fericire. Am grijă de mine, așa cum am și de ceilalţi, iar împreună ne putem bucura de acest lucru. Trăiesc din plin "aici şi acum" şi mă aştept la tot ceea ce este mai bun pentru mine.”

Fecioară

“Mă concentrez pe calităţile mele şi pe ceea ce am de făcut, ştiind că sunt tot timpul îndrumat de vocea mea interioară. Știu că mă pot descurca în orice situaţie. Am capacitatea şi curajul de a face faţă, cu încredere şi cu determinare. Mă angajez să îmi respect sufletul şi accept să devin creatorul vieţii mele.”

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.