REMEDII Feng Shui Februarie 2018 pentru protecție, pentru beneficii

27.IANUARIE.2018
REMEDII Feng Shui Februarie 2018 pentru protecție, pentru beneficii

Categorie: Feng Shui Autor: Luiza Teodorescu Zodiacool Foto:fengshui-supply.com

Începând cu 4 februarie 2018 se văd efectele negative sau pozitive ale energiilor, asupra zodiilor chinezești. Stelele Zburătoare sunt cifre de la 1 la 9, care

influențează energia spațiilor, a caselor zodiacale. În funcție de poziția lunară, se generează harta stelelor zburătoare, pe baza căreia se fac previziuni. Armonia din casă și norocul financiar sunt influențate de energia pozitivă sau negativă ale stelelor zburătoare. Începând cu 4 februarie 2018, pentru energia care guvernează semnul zodiacal, colțurile camerei, ale casei, se recomandă remedii eficiente.

DE INTERES: Ce zodie chinezească sunt? Calcul rapid în funcție de data nașterii

Steaua 5, a ghinionului, este în luna februarie în mijlocul pătratului LoShu și aduce energie negativă pentru toate zodiile. Suferințele în dragoste, pierderile financiare, bolile aduse de energia stelei 5 se vor remedia cu o pagodă a celor 5 elemente, placa cu stupă, puse în centrul caselor, camerelor.

ȘOBOLAN

Steaua 1 vine cu o energie bună, aduce victorii pe plan profesional. Pentru a atrage reușite, așezați în colțul de Nord o cupă a victoriei, o diplomă.

BIVOL și TIGRU

Bogăția, câștigurile neașteptate aduse de steaua 8 vor fi activate în colțul de Nord-est prin etalarea unei cifre 8, vasul prosperității.

IEPURE

Împotriva conflictelor, litigiilor aduse de energia certurilor, a stelei 3, se va pune în colțul de Est o amuletă cu măr roșu sau cu nod mistic de culoare roșie.

DRAGON și ȘARPE

Dragostea și romantismul, aduse de steaua 4, vor fi activate în colțul de Sud-Est prin prezența celor două rațe mandarine sau simbolul dublei fericiri.

CAL

Energia multiplicării vehiculată de steaua 9 va deschide noi căi pentru câștigarea unei bune reputații, popularitate. În colțul de Sud se va pune o pasăre phoenix sau 9 pene de păun.

CAPRĂ și MAIMUȚĂ

Energia stelei 2 aduce boală, dezechilibru pe plan afectiv și financiar, dar poate fi remediată cu un Wu Lou, Buddha vesel auriu, Buddha albastru al medicinii, așezate în colțul de Sud-Vest.

COCOȘ

Risc de pierderi, infidelitate și accidente sunt aduse de steaua 7, dar echilibrul se va menține cu ajutorul unui copăcel cu cristale de lapis, a unei amulete cu rinocer și elefant albaștri, așezate în colțul de Vest.

CÂINE și MISTREȚ

Steaua 6 atrage ajutor neașteptat, noroc de călătorii. Energia norocului divin se activează în colțul de Nord-Vest cu Ru Yi, sfere din cristal de citrin sau dragoni aurii.

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.