Cu ce să te îmbraci în luna Aprilie 2019, pentru a face față schimbărilor radicale

02.APRILIE.2019
Cu ce să te îmbraci în luna Aprilie 2019, pentru a face față schimbărilor radicale

Categorie: Feng Shui Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL Foto:pixabay.com

Vezi ce culori ți se potrivesc în funcție de zodia chinezească, pentru a nu-i lăsa pe cei care te iubesc să plece de lângă tine. Cu toții încercăm să

facem tot posibilul pentru a spori norocul în viață. Pentru a face acest lucru mai ușor, specialistul ZODIACOOL® ne recomandă să alegem haine de anumite culori, care ne ajută să fim în armonie cu ritmurile astrale. În Aprilie 2019, cercul zodiacal va fi influențat de energia rezultată din combinația stelelor 8+9. Energia combinată are puterea de a spori dorința de afirmare pe plan financiar

Pentru a atrage energie pozitivă, este simplu să folosim culorile care au o energie proprie și se comportă ca remedii feng shui. Atunci când le folosim în funcție de zodia chinezească, beneficiem de armonie și echilibru.

Loading...

Șobolan

Nu dați vina pe alții pentru nereușitele voastre. Încercați să renunțați la orgoliu şi cereți ajutor celor din jur, atunci când simțiți că este necesar. Chiar dacă nu vă place ca cei din jur să vă considere fragili, se pare că acum aveți nevoie de susținerea lor. Iar pentru ca totul să meargă mai ușor în viața de zi cu zi, optați pentru o vestimentație în culorile verde, bej, maron, turcoaz, violet albăstrui.

Bivol și Tigru

Încercați să vă detașați de situațiile stresante cu care este posibil să vă confruntați. În această lună, astrele vă oferă ocazia să priviți situațiile din mai multe puncte de vedere. Prin urmare, nu vă grăbiți să trageți concluzii, ascultaţi cu atenție și opinia celor din jur, pentru a judeca corect situațiile și a nu ajunge la ceartă. În ceea ce privește vestimentația, maestrul feng shui ZODIACOOL® recomandă culorile alb, violet, argintiu, roz, care v-ar fi de folos pentru a vă menține calmul.

Iepure

Nu dați vina pe alții pentru nereuşitele voastre, încercați să fiți mai atenți atunci când vă faceți munca, semnați contracte, discutați cu amicii. De asemenea, nu credeți tot ce auziți, unii s-ar putea să vrea să vă păcălească. Încercați să optați pentru haine de culoare albastră, alb cu bleumarin, alb cu negru, pentru a vă stimula atenția și puterea de concentrare.

Dragon și Șarpe

Aveți mare noroc pe plan financiar și profesional în această lună, de aceea s-ar putea să atrageți invidia celor din jur. Totuși, nu toți sunt rău intenționați, unii s-ar putea să vă ofere sfaturi de folos, ajutorul. Trebuie doar să aveți răbdare, să fiți deschiși spre o comunicare sinceră. Astfel, veți găsi mai ușor cheia problemelor cu care vă confruntați. Pentru a elimina riscul de a deveni lacomi, egoiști, purtați haine de culoare grena, marsala, roșu, mov.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscopul natal personal se întocmește ținând cont de contextul astral în momentul nașterii,
La Gemeni motivul principal nu este nevoia de amor, ci curiozitatea, modul în care îi tratezi, ei
Tai Sui este termenul chinezesc pentru o energie aflată pe sectorul zodiei care gurvernează anul

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.