Cu ce să te îmbraci în luna Aprilie 2019, pentru a face față schimbărilor radicale

Cu ce să te îmbraci în luna Aprilie 2019, pentru a face față schimbărilor radicale
Vezi ce culori ți se potrivesc în funcție de zodia chinezească, pentru a nu-i lăsa pe cei care te iubesc să plece de lângă tine. Cu toții încercăm să

facem tot posibilul pentru a spori norocul în viață. Pentru a face acest lucru mai ușor, specialistul ZODIACOOL® ne recomandă să alegem haine de anumite culori, care ne ajută să fim în armonie cu ritmurile astrale. În Aprilie 2019, cercul zodiacal va fi influențat de energia rezultată din combinația stelelor 8+9. Energia combinată are puterea de a spori dorința de afirmare pe plan financiar

Pentru a atrage energie pozitivă, este simplu să folosim culorile care au o energie proprie și se comportă ca remedii feng shui. Atunci când le folosim în funcție de zodia chinezească, beneficiem de armonie și echilibru.

Șobolan

Nu dați vina pe alții pentru nereușitele voastre. Încercați să renunțați la orgoliu şi cereți ajutor celor din jur, atunci când simțiți că este necesar. Chiar dacă nu vă place ca cei din jur să vă considere fragili, se pare că acum aveți nevoie de susținerea lor. Iar pentru ca totul să meargă mai ușor în viața de zi cu zi, optați pentru o vestimentație în culorile verde, bej, maron, turcoaz, violet albăstrui.

Bivol și Tigru

Încercați să vă detașați de situațiile stresante cu care este posibil să vă confruntați. În această lună, astrele vă oferă ocazia să priviți situațiile din mai multe puncte de vedere. Prin urmare, nu vă grăbiți să trageți concluzii, ascultaţi cu atenție și opinia celor din jur, pentru a judeca corect situațiile și a nu ajunge la ceartă. În ceea ce privește vestimentația, maestrul feng shui ZODIACOOL® recomandă culorile alb, violet, argintiu, roz, care v-ar fi de folos pentru a vă menține calmul.

Iepure

Nu dați vina pe alții pentru nereuşitele voastre, încercați să fiți mai atenți atunci când vă faceți munca, semnați contracte, discutați cu amicii. De asemenea, nu credeți tot ce auziți, unii s-ar putea să vrea să vă păcălească. Încercați să optați pentru haine de culoare albastră, alb cu bleumarin, alb cu negru, pentru a vă stimula atenția și puterea de concentrare.

Dragon și Șarpe

Aveți mare noroc pe plan financiar și profesional în această lună, de aceea s-ar putea să atrageți invidia celor din jur. Totuși, nu toți sunt rău intenționați, unii s-ar putea să vă ofere sfaturi de folos, ajutorul. Trebuie doar să aveți răbdare, să fiți deschiși spre o comunicare sinceră. Astfel, veți găsi mai ușor cheia problemelor cu care vă confruntați. Pentru a elimina riscul de a deveni lacomi, egoiști, purtați haine de culoare grena, marsala, roșu, mov.

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.