Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

Cu ce să te îmbraci în luna Aprilie 2019, pentru a face față schimbărilor radicale

Cu ce să te îmbraci în luna Aprilie 2019, pentru a face față schimbărilor radicale

Vezi ce culori ți se potrivesc în funcție de zodia chinezească, pentru a nu-i lăsa pe cei care te iubesc să plece de lângă tine. Cu toții încercăm să

facem tot posibilul pentru a spori norocul în viață. Pentru a face acest lucru mai ușor, specialistul ZODIACOOL® ne recomandă să alegem haine de anumite culori, care ne ajută să fim în armonie cu ritmurile astrale. În Aprilie 2019, cercul zodiacal va fi influențat de energia rezultată din combinația stelelor 8+9. Energia combinată are puterea de a spori dorința de afirmare pe plan financiar

Pentru a atrage energie pozitivă, este simplu să folosim culorile care au o energie proprie și se comportă ca remedii feng shui. Atunci când le folosim în funcție de zodia chinezească, beneficiem de armonie și echilibru.

Șobolan

Nu dați vina pe alții pentru nereușitele voastre. Încercați să renunțați la orgoliu şi cereți ajutor celor din jur, atunci când simțiți că este necesar. Chiar dacă nu vă place ca cei din jur să vă considere fragili, se pare că acum aveți nevoie de susținerea lor. Iar pentru ca totul să meargă mai ușor în viața de zi cu zi, optați pentru o vestimentație în culorile verde, bej, maron, turcoaz, violet albăstrui.

Bivol și Tigru

Încercați să vă detașați de situațiile stresante cu care este posibil să vă confruntați. În această lună, astrele vă oferă ocazia să priviți situațiile din mai multe puncte de vedere. Prin urmare, nu vă grăbiți să trageți concluzii, ascultaţi cu atenție și opinia celor din jur, pentru a judeca corect situațiile și a nu ajunge la ceartă. În ceea ce privește vestimentația, maestrul feng shui ZODIACOOL® recomandă culorile alb, violet, argintiu, roz, care v-ar fi de folos pentru a vă menține calmul.

Iepure

Nu dați vina pe alții pentru nereuşitele voastre, încercați să fiți mai atenți atunci când vă faceți munca, semnați contracte, discutați cu amicii. De asemenea, nu credeți tot ce auziți, unii s-ar putea să vrea să vă păcălească. Încercați să optați pentru haine de culoare albastră, alb cu bleumarin, alb cu negru, pentru a vă stimula atenția și puterea de concentrare.

Dragon și Șarpe

Aveți mare noroc pe plan financiar și profesional în această lună, de aceea s-ar putea să atrageți invidia celor din jur. Totuși, nu toți sunt rău intenționați, unii s-ar putea să vă ofere sfaturi de folos, ajutorul. Trebuie doar să aveți răbdare, să fiți deschiși spre o comunicare sinceră. Astfel, veți găsi mai ușor cheia problemelor cu care vă confruntați. Pentru a elimina riscul de a deveni lacomi, egoiști, purtați haine de culoare grena, marsala, roșu, mov.

Cal

Casa este locul în care vă doriți să reveniți după muncă pe parcursul acestei luni şi să vă bucurați de atmosfera pozitivă, iubire și romantism împreună cu partenerul de viață. Șansele de a concepe copii sunt mari, acum simțiți că prezenţa persoanei iubite e un dar de neprețuit. Priviți cu afectivitate, compasiune la tot ce înseamnă familie, domiciliu şi vă dați seama cât de mult vă iubește Universul. Pentru a reuși să mențineți un nivel constant al energiei pozitive, urmăriți să vă îmbrăcați cu haine în culorile violet, crem.

Capră și Maimuță

Este o lună fabuloasă, în care rezultatele muncii se vor traduce în bunuri materiale. Ați muncit cu pasiune pentru ceea ce dețineți, dar ar fi bine să vedeți dacă în acest proces ați fost doar voi implicați. Dacă este vorba și despre munca celor din familie, a celor din echipă, ar fi bine să le recunoașteți meritele. De aceea, acum puteţi celebra reuşita împreună cu aceștia la o masă în oraș, la teatru etc. Pentru ca totul să decurgă conform planurilor pe care le aveți, optați pentru o vestimentație în culorile alb cu verde, alb cu turcoaz, bej, maron.

Cocoș

În această lună, veți avea șansa de a vă alătura unui grup nou de persoane, printre care este posibil să vă simţiți foarte bine, însă există o avertizare: încercați să nu dați curs bârfelor, pentru a nu vă afecta buna reputație și a nu-i face pe cei din jur să-și schimbe părerea despre voi. Energia negativă va tinde să iasă la suprafață, poate că acest lucru se va petrece pe fondul unor frustrări acumulate în trecut, însă acum ar fi mai bine să vă concentrați pe prezent. Purtați haine de culoare albă, aurie, turcoaz.

Câine și Mistreț

A venit vremea să treceți la fapte, să vă puneți în practică planurile teoretice. Acum aveți suficiente informaţii, cunoștințe, pentru a implementa strategii bune. Toate vor merge ca pe roate în această lună, experiența din trecut își va spune cuvântul. Este o lună care vă pune la treabă, iar pentru a nu vă epuiza bateriile de energie, ar fi bine să purtați haine de culorile albastru, negru, gri, alb, bleumarin.

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.90
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit