Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

Dragoste și relații 2021 – sfaturi și remedii feng shui

Dragoste și relații 2021 – sfaturi și remedii feng shui

Horoscopul pentru 2021 sună destul de bine pentru toți nativii zodiacului și idilic pentru semnele de pământ. Cu schimbări destul de majore în ceea ce privește cariera, unii nativi vor reuși să câștige ușor bani în acest an, iar alții își vor găsi dragostea.

În ceea ce privește dragostea, căci în luna iubirii, februarie, nu putem vorbi decât de acest sentiment profund și frumos, datorită căruia viața ne este purtată pe culmile cele mai înalte pe care spirirul omului le poate atinge.

Sectorul de Sud-Vest este cel responsabil de energiile iubirii, iar acest fapt îi este datorat Stelei 4 de dragoste.

În următoarele rânduri vom vorbi despre ceea ce atrage sau mentine dragostea în diferite situații sau momente ale relației de iubire.

Dacă relația în care te aflii este stabilă și sigură încât a apărut dorința unui nou membru în familie aveți nevoie de Stampa cu perechea de păuni. Aceastra trebuie să fie poziționată într-o zonă luminată a sectorului de S-V pentru ca energiile pozitive din razele soarelui să se reflecte în toată casa, sporind ca șansele de a vă bucura de rodul iubirii voastre să devină realitate.

Dacă ești în căutarea sufletului pereche, fii cu răbdare și sporește-ți șansele purtând asupra ta, zilnic, amuleta cu Iepurele Lunii sau decorațiunea cu iepure de floare de piersic care este un stimulent pentru atragerea iubirii sau desăvârșirea ei. Facând apel la aceste remedii feng shui vei ști că faci alegerea potrivită.

Pentru cei aflați într-o relație de lungă durată sau de căsătorie, Cardul Feng Shui pentru dragoste este un remediu împotriva certurilor și conflictelor, sporește dragostea și menține echilibrul în relație. Iar cerceii cu nod mistic vă pot proteja de posibile infidelități și vă sporesc farmecul personal.

Pentru eliminarea tensiunilor și menținerea unei stări de liniște și înțelegere puteți să folosiți Mărul roșu pentru armonie în relație sau Merele roșii pentru pace și armonie care un remediu eficient pentru Steaua 3 (Ceartă); este recomandat persoanelor care au probleme și divergente în familie, vor să își îmbunătățească relațiile la serviciu sau în afaceri.

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.90
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit