Aplica

Verdictul psihologilor – Când şi de ce ajunge cineva să înşele!

Verdictul psihologilor – Când şi de ce ajunge cineva să înşele!

A fi fidel este o alegere şi implică mai multe „necunoscute” decât simpla rezistență la tentaţie. Iată părerea psihologilor despre principalele motive care duc la infidelitate.

Orice relaţie adevărată se construişte în timp cu multă implicare, muncă și dăruire, bazându-se pe sentimentele de atracţie de la început și dezvoltând încetul cu încetul respectul reciproc și devotamentul.

De-a lungul timpului, specialiștii în psihologie au încercat să găsească răspuns la întrebarea „Când și de ce ajunge cineva să înșele?”, iar răspunsul pare a fi dat pe de o parte de un studiu social cu 423 de participanți, recent efectuat în Israel, iar pe de alta de o cercetare ai căror participanți erau din Europa și America.

Concluzia este că femeile tind să înșele din cauza lipsei de atenție din partea partenerului, în timp ce bărbații se lasă mai ușor prinși în plasă de ispite. Apoi, o altă concluzie interesantă este că al șaptelea an de căsnicie este unul foarte important, ca urmare a testelor dificile prin care trec partenerii.

Acestea sunt determinate de distanțarea din cuplu, monotonie, rutină și o oarece plictiseală. Totodată, în cei șapte ani parcurși cei doi pot să se dezvolte în direcții diverse și să își stabilească idealuri diferite.

În final, nu a fost uitată nici rezistența la ispită, motivele cel mai des invocate fiind frica de singurătate și principiile morale.

Vă dorim să vă găsiți echilibrul la care visați!

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!