Aplica

Placeri amoroase care ascund pericole grave

Placeri amoroase care ascund pericole grave

Vesti proaste se anunta in viata amoroasa daca vrei sa faci dragoste in piscina sau mare. Pericol de infectii.

Căldura verii poate face ca sângele

să circule repede prin vene și pentru a ne răcori, nu este exclus să ne gândim la o aventură în valurile mării sau poate chiar în duș, împreună cu partenerul iubit. Nu este interzis să apelăm la această practică amoroasă, însă ar trebui să știm că ea ascunde unele pericole destul de grave la care nu ne-am fi gândit. Specialiștii sunt de părere că dacă facem dragoste în apă femeile riscă cel mai mult.

Ar fi bine să ținem cont de faptul că apa sărată - din mare sau clorurată – din piscină îndepărtează rapid lubrifiantul natural, iar penetrarea poate irita pereții vaginali, ceea ce în final duce la durere, nu la plăcere.

În plus, penetrarea sub apă favorizează infecțiile cu candida, din pricina faptului că ph-ul vaginului se modifică.

Practicat acasă, sub apă, poate duce la accidentări prin alunecarea picioarelor, zgârieturi provocate de bateriile sanitare etc. Iar dacă ne gândim ca penetrarea să fie mai plăcută, ar trebuie să excludem folosirea spumei de săpun pe post de lubrifiant, deoarece și aceasta poate provoca infecții grave.

Am ar fi tentați să credem că amorul în apă exclude apariția unei sarcini, însă acest lucru nu este deloc adevărat dacă femeia este la ovulație.

De asemenea, în acest caz prezervativul nu ne este de folos ca prevenție împotriva bolilor cu transmitere, deoarece poate fi pierdut destul de repede în contact cu apa.

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
euPlatesc
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!