Copiii care sunt binecuvântați cu noroc în 2018, Anul Câinelui de pământ

04.MARTIE.2018
Copiii care sunt binecuvântați cu noroc în 2018, Anul Câinelui de pământ

Categorie: Astrologie Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL

Astrele pot fi generoase pentru unii, previziuni detaliate pentru copii în funcție de casa familiei . În astrologia chineză, copiii au o casă a famiiliei,

care ocupă o poziție fixă pe cercul busolei.

Anual, norocul copiilor se schimbă, funcție de energia stelei care le tranzitează casa familiei.

Fiica mare, prima fată născută, are casa familiei în Sud-Est. În acest an primește energia bunăstării adusă de steaua albă 8. Acest an va fi propice pentru a reuși în tot ceea ce-și propune, va deveni mai perseverentă și competitivă. Posibil să atragă burse, iar rezultatele sale pe plan școlar au șanse să se îmbunățățească considerabil față de anii precedenți.

Loading...

Remedii feng shui pentru sectorul de Sud-Est și fiica mare: set mandarină și pară, copăcel cu ametist, clopoței cu mâna Fatimei, elefant feng shui, Buddha vesel, lotus cu mantra Hum, 8 pietre ale dorințelor.

Fiica mijlocie, a doua fată născută, are casa familiei în Sud, beneficiază de pe urma energiei norocului școlar adusă de steaua verde 4. Examenele pe care le va avea de susținut vor fi trecute cu note bune, va fi mai studioasă și va câștiga respectul colegilor, profesorilor.

DE INTERES: Horoscop chinezesc 2018

Remedii feng shui pentru sectorul de Sud și fiica mijlocie: copăcel cu aventurin, breloc cu steagul victoriei, calul victoriei, Buddha vesel, breloc cu picătura de apă, copăcel cu ochi Horus, 4 pietre ale dorințelor.

Fiica mare și fiica mijlocie ar trebui să încerce să studieze în camerele situate în zona de Sud-Est, respectiv de Sud a locuinței, să își amplaseze biroul de studiu în aceste sectoare încărcate cu energie pozitivă și să folosească remediile feng shui pentru a activa energia pozitivă.

Sursa foto: es.videoblocks.com

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop 2019 FECIOARĂ SĂNĂTATE: Probleme pe partea de sănătate vor întâmpina doar nativii
În societate, o persoană plăcută de toată lumea datorită carismei sale. Nativ harnic,
Soarele se află în semnul zodiacal PEȘTI de la 19 februarie – 20 martie. Este locul de

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.