Copiii care sunt binecuvântați cu noroc în 2018, Anul Câinelui de pământ

Copiii care sunt binecuvântați cu noroc în 2018, Anul Câinelui de pământ
Astrele pot fi generoase pentru unii, previziuni detaliate pentru copii în funcție de casa familiei . În astrologia chineză, copiii au o casă a famiiliei,

care ocupă o poziție fixă pe cercul busolei.

Anual, norocul copiilor se schimbă, funcție de energia stelei care le tranzitează casa familiei.

Fiica mare, prima fată născută, are casa familiei în Sud-Est. În acest an primește energia bunăstării adusă de steaua albă 8. Acest an va fi propice pentru a reuși în tot ceea ce-și propune, va deveni mai perseverentă și competitivă. Posibil să atragă burse, iar rezultatele sale pe plan școlar au șanse să se îmbunățățească considerabil față de anii precedenți.

Remedii feng shui pentru sectorul de Sud-Est și fiica mare: set mandarină și pară, copăcel cu ametist, clopoței cu mâna Fatimei, elefant feng shui, Buddha vesel, lotus cu mantra Hum, 8 pietre ale dorințelor.

Fiica mijlocie, a doua fată născută, are casa familiei în Sud, beneficiază de pe urma energiei norocului școlar adusă de steaua verde 4. Examenele pe care le va avea de susținut vor fi trecute cu note bune, va fi mai studioasă și va câștiga respectul colegilor, profesorilor.

DE INTERES: Horoscop chinezesc 2018

Remedii feng shui pentru sectorul de Sud și fiica mijlocie: copăcel cu aventurin, breloc cu steagul victoriei, calul victoriei, Buddha vesel, breloc cu picătura de apă, copăcel cu ochi Horus, 4 pietre ale dorințelor.

Fiica mare și fiica mijlocie ar trebui să încerce să studieze în camerele situate în zona de Sud-Est, respectiv de Sud a locuinței, să își amplaseze biroul de studiu în aceste sectoare încărcate cu energie pozitivă și să folosească remediile feng shui pentru a activa energia pozitivă.

Sursa foto: es.videoblocks.com

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.