Vasul bogăției Feng Shui, pentru a atrage bogăție, prosperitate și a îndepărta obstacolele

Vasul bogăției Feng Shui, pentru a atrage bogăție, prosperitate și a îndepărta obstacolele
EVALUAREA CLIENȚILOR

3,5  2
VOTURI
3,5 2 voturi
Remediu feng shui pentru bogăție, prosperitate, abundență
MOD DE LIVRARE: CURIER, OBIECT
DISPONIBILITATE: STOC LIMITAT
COD PRODUS: o-f-s-92
SHARE
7800 Lei

DESCRIERE

Vasul bogăției este confecționat din rășină de culoare aurie. Culoarea aurie reprezintă elementul metal și atrage energie pozitivă, yang, aduce putere de acțiune, crește autoritatea și șansele de a obține o funcție cu statut social înalt. Vasul bogăției este un recipient ce poate fi folosit pentru a strânge monede, a pune bijuterii, lingouri aurii, pepite aurii și pietre semiprețioase. Aceste simboluri potențează energia prosperității, sporesc norocul, atrag succesul pe plan financiar și material. Utilizarea Vasului Bogăției în feng shui Plasați acest remediu feng shui în casă sau la birou în: - colțul banilor, de Sud-Est, pentru a atrage bogăție, prosperitate și a îndepărta obstacolele - colțul unde se acumulează energia banilor adusă de Steaua zburătoare 8 anuală, pentru a spori șansele de prosperitate - colțul unde se acumulează energia victoriilor adusă de Steaua zburătoare 1 anuală, pentru a asigura succesul pe plan financiar și material - colțul unde se acumulează energia norocului divin, pentru a atrage noi oportunități și binefăcători Notă: Acest remediu feng shui se poate folosi mai mulți ani la rând, locurile în care se așază pot fi diferite în fiecare an. Remediul feng shui se înlocuiește când se deteriorează. Deteriorarea sa este un semn că acesta a blocat energie negativă.

Vasul bogăției este confecționat din rășină de culoare aurie. Culoarea aurie reprezintă elementul metal și atrage energie pozitivă, yang, aduce putere de acțiune, crește autoritatea și șansele de a obține o funcție cu statut social înalt.

Vasul bogăției este un recipient ce poate fi folosit pentru a strânge monede, a pune bijuterii, lingouri aurii, pepite aurii și pietre semiprețioase. Aceste simboluri potențează energia prosperității, sporesc norocul, atrag succesul pe plan financiar și material.

Utilizarea Vasului Bogăției în feng shui

Plasați acest remediu feng shui în casă sau la birou în:

- colțul banilor, de Sud-Est, pentru a atrage bogăție, prosperitate și a îndepărta obstacolele

- colțul unde se acumulează energia banilor adusă de Steaua zburătoare 8 anuală, pentru a spori șansele de prosperitate

- colțul unde se acumulează energia victoriilor adusă de Steaua zburătoare 1 anuală, pentru a asigura succesul pe plan financiar și material

- colțul unde se acumulează energia norocului divin, pentru a atrage noi oportunități și binefăcători

Notă: Acest remediu feng shui se poate folosi mai mulți ani la rând, locurile în care se așază pot fi diferite în fiecare an. Remediul feng shui se înlocuiește când se deteriorează. Deteriorarea sa este un semn că acesta a blocat energie negativă.

SPECIFICAȚII

Material rășină
Lungime (cm) 12,5
Înălțime (cm) 16
Lățime (cm) 9

ÎNTREBĂRI

Distribuie produsul:

SHARE

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.